- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 19:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
οκ τοτε...θανατος στην sony αν δεν τα αλλαξει αυτα....μιλαμε για μεγαλη κωλοτουμπα...μεγαλυτερη και απο της ms.....αν και πιστευω οτι θα τα διαψευσουν αυτα και θα βγουν να πουν οτι και καλα δεν το ενοουσαν ετσι και τετοια...παντως ολο προς τα κει παει το πραγμα δυστυχως....αν τελικως μεινει ετσι μιλαμε για μεγαλη ξενερα!..
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
Ηρθε και η επισημη απαντηση...
http://www.enternity.gr/Article/%CE%9F% ... l#comments
προφανως και χτυπησε ο δαιμονας του τυπογραφειου :Ρ
http://www.enternity.gr/Article/%CE%9F% ... l#comments
προφανως και χτυπησε ο δαιμονας του τυπογραφειου :Ρ

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Γιατί, όποιος βιάζεται, σκοντάφτει... Που λέει και η παροιμία. Βρήκαν οι κασσάνδρες να πανηγυρίσουν αλλά δεν το χάρηκαν, Gone too soon...

και κλαααάμα η κυρία...

και κλαααάμα η κυρία...

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Λυπάμαι που σας χάλασε η χαρά που είχατε πάρει. Πάντως πέρα από την τάπα του Shu στο twitter αν σκεφτόσασταν λίγο δεν θα γινόταν ο ντόρος. Εδώ και τόσα χρόνια σε όλα τα games γράφει πάνω ότι απαγορεύεται η μεταπώληση και ενοίκιαση. Άσχετα που οι 7 στους 10 το παραβιάζουμε. Κοίτα να δεις τι μπορεί να κάνει ο δαίμων του τυπογραφείου βρε παιδί μου...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Γελαω... εδω η ιδια η Sony αλλαξε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την σελιδα με το T&C και εσεις μιλατε για χαρες και λυπες!
Νταξει παιδια, το μαυρο κουτι που παιζει παιχνιδια, ευτυχως θα μας αφηνει να πουλαμε τα παιχνιδια μας!
Το οτι πηγε μουλωχτα και μετα βγηκε να μας πει οτι εκανε πιο "user-friendly" την διατυπωση, παταγες το λινκ και ειχε αλλαξει ολο το κειμενο... δεν μας λεει απολυτως τιποτα!
Σιγα μωρε, αλλωστε αυτο δεν πηγε να μας κανει και η ΜΣ με την Ε3;
Τςςςς... απλα καταναλωτες ειμαστε και δεν κοιταμε την τσεπη μας! Κοιταμε το ΚΟΥΤΙ! Ουαου!
Ευτυχως ομως που το ειχαμε προαναφερει ΠΡΙΝ την δηλωση της Sony! Φταιει ο δαιμων!
Και φυσικα η καταγραφη των παντων δεν μας ενδιαφερει εδω. Το Kinect ειναι το κακο. Ουουουουουου... ασχετα αν μας εχουν φακελωσει με 1002 τροπους.
Αλλα να ξερουν και τι παιχνιδια παιζουμε; Ε οχι! Πως θα τα αντεξουμε ολα αυτα; Ντροπη...
Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Αααααα... για να μην το ξεχασω! Μην τυχον και ξεχασετε οι "σκληροπυρηνικοι" να παρετε το Knack για πρωτο τιτλο να παιζετε και να μας λετε ποσο παιχνιδαρα ειναι αφου θα γραφει και Exclusive για το PS4!
Ασχετα αν ειναι απο τις μεγαλυτερες πατατες του αιωνα!
Και εννοειται οτι οταν ΟΛΟΙ θα παιζουν CoD ή BF4, εσεις ΜΟΝΟ Killzone. (το οποιο καποιοι που ουτε καν ξερουν, το εξισωναν με τι; το Halo κυριες και κυριοι...)
Αλλα ειναι EXCLUSIVE! Μην το ξεχνατε αυτο.
Γελανε τα πλακοστρωτα.
Εδω να παραθεσω και το εξαιρετικο αρθρο του Νικητα...
http://www.enternity.gr/Article/%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%AC,-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9;/20029.html
Νταξει παιδια, το μαυρο κουτι που παιζει παιχνιδια, ευτυχως θα μας αφηνει να πουλαμε τα παιχνιδια μας!
Το οτι πηγε μουλωχτα και μετα βγηκε να μας πει οτι εκανε πιο "user-friendly" την διατυπωση, παταγες το λινκ και ειχε αλλαξει ολο το κειμενο... δεν μας λεει απολυτως τιποτα!
Σιγα μωρε, αλλωστε αυτο δεν πηγε να μας κανει και η ΜΣ με την Ε3;
Τςςςς... απλα καταναλωτες ειμαστε και δεν κοιταμε την τσεπη μας! Κοιταμε το ΚΟΥΤΙ! Ουαου!
Ευτυχως ομως που το ειχαμε προαναφερει ΠΡΙΝ την δηλωση της Sony! Φταιει ο δαιμων!
Και φυσικα η καταγραφη των παντων δεν μας ενδιαφερει εδω. Το Kinect ειναι το κακο. Ουουουουουου... ασχετα αν μας εχουν φακελωσει με 1002 τροπους.
Αλλα να ξερουν και τι παιχνιδια παιζουμε; Ε οχι! Πως θα τα αντεξουμε ολα αυτα; Ντροπη...
Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Αααααα... για να μην το ξεχασω! Μην τυχον και ξεχασετε οι "σκληροπυρηνικοι" να παρετε το Knack για πρωτο τιτλο να παιζετε και να μας λετε ποσο παιχνιδαρα ειναι αφου θα γραφει και Exclusive για το PS4!
Ασχετα αν ειναι απο τις μεγαλυτερες πατατες του αιωνα!
Και εννοειται οτι οταν ΟΛΟΙ θα παιζουν CoD ή BF4, εσεις ΜΟΝΟ Killzone. (το οποιο καποιοι που ουτε καν ξερουν, το εξισωναν με τι; το Halo κυριες και κυριοι...)
Αλλα ειναι EXCLUSIVE! Μην το ξεχνατε αυτο.
Γελανε τα πλακοστρωτα.
Εδω να παραθεσω και το εξαιρετικο αρθρο του Νικητα...

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%AC,-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9;/20029.html

-
Shepard - Moderator
shepard....καταρχην δεν ειπαμε ποτε (τουλαχιστον εγω) οτι στην sony ειναι αγιοι, και αυτοι και ολες οι εταιριες κοιτανε την τσεπη τους....σημασια εχει να βγαινουμε εμεις κερδισμενοι....και νταξει μετα αρχιζεις τα φανμποιλικια σου....λες για το knack και δεν βλεπεις τις μπουρδες παιχνιδια του xbox με το κινεκτ, λογικο δεν ειναι να βγαινουν παιχνιδια ολων των ειδων και για ολες τις ηλικιες....ουτε εμενα με τραβαει κανα exclusive απο τα launch του ps4 αλλα εχω να περιμενω παρα πολλα στο μελλον με πρωτο το infamous....δες μονο φετος ποσες και τι αποκλειστικοτητες βγηκαν για ps3..
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
Μα δεν τα γραφω για σενα... και νομιζω πως εχω πει πααααρα πολλες φορες οτι τα παιχνιδια του ΤΩΡΙΝΟΥ Kinect ειναι απλα μαρκετινκ. Για αυτο και δεν ασχολουμαι. Ουτε ποστς δεν κανω καλα καλα.
Αλλα το Kinect 2 δειχνει να ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο.
Υπηρχαν τεραστιες περιοδοι ξηρασιας στο PS, μην ξεχνιεσαι.
Το θεμα ειναι αυτα που γραφω απο πανω ΙΣΧΥΟΥΝ και δεν ειναι θεμα φανμποισμου.
Τουλχιστον εγω, αν παρω κονσολα νεας γενιας, θα παρω και τις 2. Οπως εχω και τις τωρινες!
Για δες τωρα ολοι αυτοι που κριτικαρουν, ποσοι εχουν παιξει εστω και ενα παιχνιδι του Xbox?
Με εχεις δει ποτε να κραζω παιχνιδια της Νιντυ; Αφου δεν εχω παιξει ουτε ενα στο Wii & U... γιατι θα πρεπει να το παιξω Ελληναρας;
Επισης εδω να σου προτεινω, εφοσον δεν σε καλυπτει η λιστα λανσαρισματος, να μην πας να δωσεις τοσα λεφτα για το τιποτα. Παρε την σε 6-9 μηνες μπας και πεσει η τιμη κιολας.
Αλλα το Kinect 2 δειχνει να ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο.
Υπηρχαν τεραστιες περιοδοι ξηρασιας στο PS, μην ξεχνιεσαι.
Το θεμα ειναι αυτα που γραφω απο πανω ΙΣΧΥΟΥΝ και δεν ειναι θεμα φανμποισμου.
Τουλχιστον εγω, αν παρω κονσολα νεας γενιας, θα παρω και τις 2. Οπως εχω και τις τωρινες!
Για δες τωρα ολοι αυτοι που κριτικαρουν, ποσοι εχουν παιξει εστω και ενα παιχνιδι του Xbox?
Με εχεις δει ποτε να κραζω παιχνιδια της Νιντυ; Αφου δεν εχω παιξει ουτε ενα στο Wii & U... γιατι θα πρεπει να το παιξω Ελληναρας;
Επισης εδω να σου προτεινω, εφοσον δεν σε καλυπτει η λιστα λανσαρισματος, να μην πας να δωσεις τοσα λεφτα για το τιποτα. Παρε την σε 6-9 μηνες μπας και πεσει η τιμη κιολας.

-
Shepard - Moderator
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες