- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 18:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Windows Phones
jmaster18 έγραψε:Θεωρω τα Windows 8 παρεξηγημενο λειτουργικο. Τα κινητα ειναι αρκετα καλα και σταθερα. Ενα ισως προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο οργανωμενο menu και φαινονται ολα σκορπια αλλα δεν εχω windows phone(θελω να παρω) και δε μπορω να το πω με σιγουρια.
Είναι πολύ ωραία και πολύ απλά και κατανοητά. Εγω με το 920 είμαι υπερ-ευχαριστημένος.
Είναι ένα λογισμικό που ξεφεύγει από τα συνηθη και αξίζει να το δοκιμάσεις.
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Καταρχας να ξεκινησουμε με το οτι παιρνεις πολυ καλες συσκευες με πολυ λιγα χρηματα, ειδικα απο Νοκια. Εγω θα παρω οπωσδηποτε το Lumia 920 που στο σκρουτζ το βρισκεις στα 245ε(περυσι ειχε 600).
Μιλαμε για κινηταρα με σουπερ καμερα, κατι που με ενδιαφερει παρα πολυ, λιγα κινητα ομως το προσφερουν. Ειδικα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου οι συγκρισεις με τον ανταγωνισμο ειναι αστειες. Απο κει και περα σαν λογισμικο ολοι λενε οτι δεν κολλαει με την καμια, ακομη και στις πιο φτηνες συσκευες.
Για το store, σιγουρα εχει μικροτερη βιβλιοθηκη εφαρμογων, αλλα πραγματικα δε με πολυνοιαζει. Με το One note και τα καλουδια της Νοκια ειμαι υπερκαλυμμενος με τις κορυφαιες βασικες, και θεωρω ζητημα χρονου να αρχισει να ανεβαινει σε πωλησεις ο συνδυασμος nokia-microsoft.
Σαν αρνητικο εχω διαβασει επισης το γεγονος οτι δε δινει προχωρημενη προσβαση για πειραγματα σε advanced χρηστες οπως τα android, αλλα και παλι ουτε που με αγγιζει το θεμα. Απο τη στιγμη που εχω 8αρια στο Pc και ειμαι ικανοποιημενος, ανυπομονω να αποκτησω και windows phone!
Μιλαμε για κινηταρα με σουπερ καμερα, κατι που με ενδιαφερει παρα πολυ, λιγα κινητα ομως το προσφερουν. Ειδικα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου οι συγκρισεις με τον ανταγωνισμο ειναι αστειες. Απο κει και περα σαν λογισμικο ολοι λενε οτι δεν κολλαει με την καμια, ακομη και στις πιο φτηνες συσκευες.
Για το store, σιγουρα εχει μικροτερη βιβλιοθηκη εφαρμογων, αλλα πραγματικα δε με πολυνοιαζει. Με το One note και τα καλουδια της Νοκια ειμαι υπερκαλυμμενος με τις κορυφαιες βασικες, και θεωρω ζητημα χρονου να αρχισει να ανεβαινει σε πωλησεις ο συνδυασμος nokia-microsoft.
Σαν αρνητικο εχω διαβασει επισης το γεγονος οτι δε δινει προχωρημενη προσβαση για πειραγματα σε advanced χρηστες οπως τα android, αλλα και παλι ουτε που με αγγιζει το θεμα. Απο τη στιγμη που εχω 8αρια στο Pc και ειμαι ικανοποιημενος, ανυπομονω να αποκτησω και windows phone!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Γεια σας, ενδιαφέρομαι και εγώ για wp κινητό. Είχα πολύ παλιά τηλέφωνο με λειτουργικό της Microsoft και συγκεκριμένα το HTC touch με Windows mobile 6.0 . Αν και ήταν αρκετά δυσλειτουργικά, μου άρεσαν. Τώρα είμαι στο στρατόπεδο των android, αλλά θα ήθελα να δω και τα wp 8 . Σαν συσκευή μου αρέσει αρκετά το Samsung ativ s και μάλιστα τώρα τελευταία έχει πέσει αρκετά και η τιμή του. Τι λέτε το έχει κάποιος για να μου πει τη γνώμη του; Ενώ στις android συσκευές ή Samsung χρησιμοποιεί πολύ πλαστικό, πράγμα που δε μου αρέσει και πολύ, το Samsung ativ s είναι αν δεν κάνω λάθος από αλουμίνιο και η οθόνη του, κατα τη γνώμη μου, σε πολύ σωστές ίντσες.
- giachtas
- Δημοσιευσεις : 10
giachtas έγραψε:Γεια σας, ενδιαφέρομαι και εγώ για wp κινητό. Είχα πολύ παλιά τηλέφωνο με λειτουργικό της Microsoft και συγκεκριμένα το HTC touch με Windows mobile 6.0 . Αν και ήταν αρκετά δυσλειτουργικά, μου άρεσαν. Τώρα είμαι στο στρατόπεδο των android, αλλά θα ήθελα να δω και τα wp 8 . Σαν συσκευή μου αρέσει αρκετά το Samsung ativ s και μάλιστα τώρα τελευταία έχει πέσει αρκετά και η τιμή του. Τι λέτε το έχει κάποιος για να μου πει τη γνώμη του; Ενώ στις android συσκευές ή Samsung χρησιμοποιεί πολύ πλαστικό, πράγμα που δε μου αρέσει και πολύ, το Samsung ativ s είναι αν δεν κάνω λάθος από αλουμίνιο και η οθόνη του, κατα τη γνώμη μου, σε πολύ σωστές ίντσες.
Για windows phone μονο Nokia θα σου προτεινω εγω..
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
ρε αλανια θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η αγορα ενους nokia lumia 920
εχει πολυ δελεαστικη τιμη(240 καινουριο) και συμπαθω ιδιαιτερα την νοκια λεω να στραφω προς τα εκει
δεν θελω με την καμια andoid για αυτο παω σε windows phone
πειτε καμια γνωμη
επισης αξιζουν τα 100 ευρω παραπανω για το 925??
δεν βλεπω τρανταχτες διαφορες ωστε να δωσω το 100αρικο
εχει πολυ δελεαστικη τιμη(240 καινουριο) και συμπαθω ιδιαιτερα την νοκια λεω να στραφω προς τα εκει
δεν θελω με την καμια andoid για αυτο παω σε windows phone
πειτε καμια γνωμη
επισης αξιζουν τα 100 ευρω παραπανω για το 925??
δεν βλεπω τρανταχτες διαφορες ωστε να δωσω το 100αρικο
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
@koulis21
To lumia 920 ειναι ενα πολυ καλο κινητο, αν δεις μερικες κριτικες θα καταλαβεις. Απο τη στιγμη που δε θες android δε νομιζω οτι τιθεται διλημμα. Μεγαλο οπλο οι εφαρμογες την Νοκια(χαρτες, καμερα και αλλα ενδιαφεροντα), η αμεσοτητα των windows που δεν κολλανε με τιποτα και φυσικα η εκπληκτικη καμερα με οπτικο σταθεροποιητη. Αρνητικο ειναι για καποιους οτι το λογισμικο ειναι πολυ κλειδωμενο και δε σε αφηνει να πειραξεις πολλα πραγματα και οι περιορισμενες εφαρμογες του windows store.
Το 925 ειναι ελαφρως καλυτερο κι ελαφρυτερο, αλλα εχει μια σημαντικη για καποιους προσθηκη. Περα του κλασικου led flash, εχει και xenon flash, το οποιο, οποιος εχει τυχει να το χρησιμοποιησει, ξερει οτι ειναι πανισχυρο εργαλειο για ακομη καλυτερες φωτογραφιες.
Καποτε ειχα το k800i και λογω αυτου του Flash μπορουσε σε πολυ κοντινες αποστασεις να εχει τρομερη λεπτομερεια και μαλιστα λογω της πολυ μικροτερης εντασης του, οι φωτογραφιες φαινοταν εντελως φυσιολογικες χωρις ανακλασεις η υπερεκθεση. Οποτε στην ουσια κανεις μια ηδη υπεροχη καμερα ακομη πιο λειτουργικη!
Ειμαι στο ιδιο διλημμα εδω και καιρο και θα αποφασισω τα χριστουγεννα τελικα. Η κριση σου λοιπον νομιζω πρεπει να εστιασει στο αν αξιζει τα 100 παραπανω ευρω το xenon flash, γιατι σε επιδοσεις δε θα δεις διαφορα.
To lumia 920 ειναι ενα πολυ καλο κινητο, αν δεις μερικες κριτικες θα καταλαβεις. Απο τη στιγμη που δε θες android δε νομιζω οτι τιθεται διλημμα. Μεγαλο οπλο οι εφαρμογες την Νοκια(χαρτες, καμερα και αλλα ενδιαφεροντα), η αμεσοτητα των windows που δεν κολλανε με τιποτα και φυσικα η εκπληκτικη καμερα με οπτικο σταθεροποιητη. Αρνητικο ειναι για καποιους οτι το λογισμικο ειναι πολυ κλειδωμενο και δε σε αφηνει να πειραξεις πολλα πραγματα και οι περιορισμενες εφαρμογες του windows store.
Το 925 ειναι ελαφρως καλυτερο κι ελαφρυτερο, αλλα εχει μια σημαντικη για καποιους προσθηκη. Περα του κλασικου led flash, εχει και xenon flash, το οποιο, οποιος εχει τυχει να το χρησιμοποιησει, ξερει οτι ειναι πανισχυρο εργαλειο για ακομη καλυτερες φωτογραφιες.
Καποτε ειχα το k800i και λογω αυτου του Flash μπορουσε σε πολυ κοντινες αποστασεις να εχει τρομερη λεπτομερεια και μαλιστα λογω της πολυ μικροτερης εντασης του, οι φωτογραφιες φαινοταν εντελως φυσιολογικες χωρις ανακλασεις η υπερεκθεση. Οποτε στην ουσια κανεις μια ηδη υπεροχη καμερα ακομη πιο λειτουργικη!
Ειμαι στο ιδιο διλημμα εδω και καιρο και θα αποφασισω τα χριστουγεννα τελικα. Η κριση σου λοιπον νομιζω πρεπει να εστιασει στο αν αξιζει τα 100 παραπανω ευρω το xenon flash, γιατι σε επιδοσεις δε θα δεις διαφορα.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες