εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει θεμα συζητησης αναμεσα σε αυτα τα 2 τηλεφωνα
οπως αναφερατε ειναι ισαξια αλλα με την τεραστια διαφορα οτι το αλλο ειναι nexus
για την μπαταρια αν και πολυ αναφεραν οτι εχει κακη μπαταρια, εμενα μου φανηκε μια χαρα
με μια μετρια χρηση κραταει 2μερες
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 01:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Google Nexus 4 ή Samsung Galaxy S3;
24 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Galaxy S3 έχει πέσει και η τιμή του και μια χαρά! Με ενοχλεί πολύ η έλλειψη επέκτασης μνήμης! Μου την δίνει αφάνταστα!
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
Όχι ρε συ έχει κανονικά micro sd κάρτα.Μέχρι 64 GB επέκταση παίρνει!Οπότε παίρνεις το μοντέλο με τα 16 GB(11 ελεύθερα)για να σου βγει όσο το δυνατόν φθηνότερα και μετά βάζεις όσα θέλεις! 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
@mysterious νομίζω ο nikkork αναφέρεται στο nexus 4 με την έλλειψη επέκτασης μνήμης. Και εγώ το s3 θα έλεγα. Αφού η sammy το υποστηρίζει ακόμη και μετά από 1 χρόνο + κυκλοφορίας του με αναβαθμίσεις, στα 287 που βρίσκεις το μοντέλο των 16gb τώρα στο skroutz είναι κλεψιά
Παίρνεις και μια εξωτερική κάρτα μνήμης και καθάρισες

-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
Ναι σωστά το nexus 4 δεν παίρνει κάρτα επέκτασης μνήμης.Καλά το S3 είναι απίστευτα smooth και σταθερό και όσο για τις κάρτες μνήμης που λέμε,με μόλις 20 ευρώ παίρνεις 32GB έξτρα!!!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
ως τεχνολόγος αν θα έπαιρνα κινητο android θα έπαιρνα σίγουρα γοογλε νεξους ή μοτορολα (ανηκει στην γοογλε πλεον) ή αν έβγαζε η htc κάποιο πιο compact μοντελο
τωρα οι μάζες παίρνουνε σαμσουνγκ γιατι έχουνε πέσει χοντρα λεφτά στο προμοτιον κ στην διαφήμιση...
για σαμσουνγκ θα έπαιρνα κάποιο compact μοντελο της δε θελω καμια παντοφλα της σαμσουνγκ
τωρα οι μάζες παίρνουνε σαμσουνγκ γιατι έχουνε πέσει χοντρα λεφτά στο προμοτιον κ στην διαφήμιση...
για σαμσουνγκ θα έπαιρνα κάποιο compact μοντελο της δε θελω καμια παντοφλα της σαμσουνγκ
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
ckastam έγραψε:ως τεχνολόγος αν θα έπαιρνα κινητο android θα έπαιρνα σίγουρα γοογλε νεξους ή μοτορολα (ανηκει στην γοογλε πλεον) ή αν έβγαζε η htc κάποιο πιο compact μοντελο
η motorola ειναι στο πουθενα
δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ κινητων nexus
το ποσταρα πιο πανω θα το ποσταρω και εδω
το κινητο ειναι full supported απο την εταιρεια που βγαζει το android(google)
ολες οι εκδοσεις τρεχουν πολυ καλυτερα σε αυτα τα τηλεφωνα και ειδικα στο συγκεκριμενο τοπικ που το συγκρινετε με το s3 δεν υπαρχει μετρο συγκρισης
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
24 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες