- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 16:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Έχω την εντύπωση πως όντως τον αξίζει τον βαθμό του. Βάλτε το βίντεο σε 720p ή 1080p για να το απολαύσετε καλύτερα. Η Nintendo φαίνεται να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Oταν παρω Wii U αυτο θα ειναι απο τα πρωτα παιχνιδια που θα παρω. Θα εναι το πρωτο Zelda που θα ασχοληθω. (εκτος και αν παρω το Ocarina Of Time στο 3DS πρωτα)
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Εγώ το έχω ήδη προπαραγγείλει. Αυτό με το αγαλματάκι. Είναι ένα από τα Zelda που δεν είχα την ευκαιρία να παίξω οπότε είμαι από τους τυχερούς που θα το απολαύσουν πιο όμορφο από ποτέ για 1η φορά. Πάντως για μένα το καλύτερο Zelda όλων των εποχών είναι το Ocarina of Time. Το είχα παίξει στο Ν64 και μπορώ να πω ότι με έχει σημαδεύσει. 

-
Παιχνιδάρα στο gamecube και πιστεύω θα το λατρέψετε,η μουσική του είναι όλα τα λεφτά και είναι από τα παιχνίδια που παίζεις και σε γεμίζουν.Όταν το παίξετε θα με καταλάβετε.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
κατ' αρχάς γεια σας! θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και όποιος έχει τη διάθεση ας απαντήσει. έχω ps3 και σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να μην ακολουθήσω τη σόνι στην επόμενη κονσόλα της ούτε και τη μάικροσοφτ. δε ξέρω αλλά όσο μεγαλώνω τόσο μου λείπει το παλιό gaming, αυτό που έπαιζες και περνούσες ωραία. έχω ξενερώσει με τη σοβαρότητα των παιχνιδιών, άμα είναι να νιώσω πόσο αληθινό είναι το να παίζεις ποδόσφαιρο πχ, πάω και παίζω ένα 5Χ5. από nintendo είχα μόνο το πρώτο και από τότε έχω κόψει κάθε επαφή. αξίζει η αγορά του wii u γι' αυτό που ζητάω?
- goku
- Δημοσιευσεις : 2
goku έγραψε:κατ' αρχάς γεια σας! θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και όποιος έχει τη διάθεση ας απαντήσει. έχω ps3 και σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να μην ακολουθήσω τη σόνι στην επόμενη κονσόλα της ούτε και τη μάικροσοφτ. δε ξέρω αλλά όσο μεγαλώνω τόσο μου λείπει το παλιό gaming, αυτό που έπαιζες και περνούσες ωραία. έχω ξενερώσει με τη σοβαρότητα των παιχνιδιών, άμα είναι να νιώσω πόσο αληθινό είναι το να παίζεις ποδόσφαιρο πχ, πάω και παίζω ένα 5Χ5. από nintendo είχα μόνο το πρώτο και από τότε έχω κόψει κάθε επαφή. αξίζει η αγορά του wii u γι' αυτό που ζητάω?
Κοίτα αν θέλεις pure fun τότε θα έλεγα ναι. Δεν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια τώρα (υπάρχουν μερικά καλά όμως) αλλά στο άμεσο μέλλον θα βγούν άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια όπως το DK tropial freeze, mario kart 8 και super smash bros. Θα βγούν βέβαια και ορισμένα καλά multiplatform όπως το watch dogs. Απλά αν γενικώς σου αρέσουν τα franchises της Ninty ειδικότερα ή τα Indie games (θα βγούν πολλά τέτοια σύμφωνα με την Nintendo) τότε αξίζει να το πάρεις. Αν θέλεις να παίζεις CoD multiplayer όμως π.χ. δεν θα το συνιστούσα καθώς δεν έχει μεγάλη εγκατεστημένη βάση χρηστών ακόμα.
-
Θα συμφωνήσω με PetrifieD. Γενικά η Nintendo φτιάχνει όμορφα παιχνίδια και διασκεδαστικά.Μπορεί να μην έχει μεγάλη εγκατεστημένη βάση αλλά πιστεύω θα βρεις αυτό που ψάχνεις.Στην τελική ένα wii u μεταχειρισμένο το βρίσκεις με 200 ευρώ,δεν θα "ρισκάρεις" πολλά,πάρε κάνα mario και το wind waker hd και θα την βγάλεις καθαρή.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
goku έγραψε:ευχαριστώ για την απάντηση. όπως έγραψα και πριν, έχω βαρεθεί αυτούς τους τίτλους, ούτε στο Online δε μπαίνω να παίξω τίποτα. απ όσο έχω ψάξει όντως δε βρήκα πολλά παιχνίδια, όμως μου είπαν ότι υπάρχει η δυνατότητα να αγοράζω του wii. ισχύει κάτι τέτοιο?
Ναι μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια του wii στο wii u. Τώρα βγαίνουν περισσότερα παιχνίδια οπότε μην ανησυχείς. Για παράδειγμα βγήκε το rayman legends πρόσφατα και είναι πολύ καλό και διασκεδαστικό. Όπως είπε και ο Luigi μπορείς να το βρείς μεταχειρισμένο με 200 ευρώ ή αν θες μπορείς να βρεις καινούριο σε bundle με κάποιο παιχνίδι στα 250 τώρα που έχει κατέβει η τιμή. Αν ενδιαφέρεσαι, μερικά καλά παιχνίδια είναι τα rayman legends, lego city undercover, batman arkham city, zombi u, sonic and all stars racing transformed και tekken tag tournament 2. Τώρα θα βγεί και το legend of zelda wind waker HD που όπως είπε και ο luigi είναι πολύ καλό, άρα έχεις κάμποσα να παίξεις αν το πάρεις αυτή τη περίοδο. Επίσης μπορείς να βρείς και καλούς indie τίτλους όπως το Trine 2 στο online shop του wii u.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες