News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό gamelover » 23 Αύγ 2013, 20:52

μακάρι να είναι pokemon colosseum,που λογικά έτσι θα είναι αφού οι δυνατότητες υπάρχουν για να γίνει κάτι τέτοιο.... αρκεί να είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία των ποκεμον στη φορητή κονσόλα γιατί,αν θυμάμαι καλά είχε κάποιες διαφορές με το pokemon colosseum του gamecube...(είναι και αρκετά τα χρόνια που έχουν περάσει......)
α!επίσης θα ήταν πολύ καλό αν οι μάχες δεν είναι πολύ "στημένες"
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Αύγ 2013, 23:13

Nαι όντως colosseum θα είναι πιο ενδιαφέρον. Θα είναι σαν να παίζεις τα pokemon του gameboy στο Wii U. Δεν το είχα παίξει ποτέ στο GC αλλά φαίνεται πολύ καλό από βίντεο που έχω δει. Και οι μάχες μοιάζουν με αυτές του Stadium. Νομίζω ότι θα βγεί καλό ένα τέτοιο παιχνίδι στο Wii U κυρίως λόγω γραφικών. Θα φαίνοντα όλα πολύ πιο ωραία και ειδικά οι μάχες.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Συλλεκτική Premium έκδοση WiiU Wind Waker!!

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 24 Αύγ 2013, 03:42

Ας ελπίσουμε ό,τι θα έχει παγκόσμια κυκλοφορία αυτό το κουκλί!!!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό gkarako » 24 Αύγ 2013, 12:49

Δεν θα πληρωνα κατι παραπανω για απλα λιγα σχεδια στο χειριστηριο, θα θελα κανενα διαφορετικο χρωμα ισως και κανενα triforce στην κονσολα που δεν βλεπω να χει κατι. Αλλα αμα ειναι καλη η τιμη και επειδη το πουλησα το ww και ουτως η αλλως μεσα στους επομενους μηνες θα παρω το wiiu, γιατι οχι.
gkarako

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 24 Αύγ 2013, 17:21

Aν πέσει λίγο η τιμή του θα το πάρω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Αύγ 2013, 18:20

Ξέρουμε πόσο θα κοστίζει. Τελικά μάλλον έπρεπε να περιμένω πριν πάρω Wii U. Τι να γίνει όμως; δε πειράζει. Το παιχνίδι όμως θα το τιμίσω σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό gkarako » 24 Αύγ 2013, 19:26

PetrifieD- έγραψε:Ξέρουμε πόσο θα κοστίζει. Τελικά μάλλον έπρεπε να περιμένω πριν πάρω Wii U. Τι να γίνει όμως; δε πειράζει. Το παιχνίδι όμως θα το τιμίσω σίγουρα.

Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομα μονο αυτη την εικονα εχουμε. Και το βιντεο που το εδειχνε το κατεβασαν, μαλλον βιαστηκαν. Τωρα βλεπω το premium 260 και κρατιεμαι να μην το παρω γιατι δεν θελω να φορτωσω την πιστωτικη και περιμενω να δω την τιμη σε αυτο το πακετο.

Οσο για το παιχνιδι δειχνει, ακομα και να το εχεις παιξει στο παρελθον, να αξιζει η αγορα του και παλι. Εγω τουλαχιστον θα το τιμησω.
gkarako

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Αύγ 2013, 15:46

gkarako έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Ξέρουμε πόσο θα κοστίζει. Τελικά μάλλον έπρεπε να περιμένω πριν πάρω Wii U. Τι να γίνει όμως; δε πειράζει. Το παιχνίδι όμως θα το τιμίσω σίγουρα.

Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομα μονο αυτη την εικονα εχουμε. Και το βιντεο που το εδειχνε το κατεβασαν, μαλλον βιαστηκαν. Τωρα βλεπω το premium 260 και κρατιεμαι να μην το παρω γιατι δεν θελω να φορτωσω την πιστωτικη και περιμενω να δω την τιμη σε αυτο το πακετο.

Οσο για το παιχνιδι δειχνει, ακομα και να το εχεις παιξει στο παρελθον, να αξιζει η αγορα του και παλι. Εγω τουλαχιστον θα το τιμησω.

Δεν το έχω παίξει γιατί δεν είχα ποτέ GC αλλά τελικά μου βγήκε σε καλό αφού θα το παίξω τώρα σε HD. Λογικά το πακέτο θα έχει παρόμοια τιμή με αυτό του Zombi U. Για μένα ήταν καλή προσφορά εκείνη γιατί έδινε και το pro controller. 260 πάντως είναι καλά για το premium.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό gkarako » 25 Αύγ 2013, 18:38

Εισαι τυχερος, εμενα μου αρεσε παρα πολυ ισως και να ειναι το αγαπημενο μου zelda και με τις αλλαγες που κανανε και διορθωσαν καποια ενοχλητικα στοιχεια θα ειναι ακομα καλυτερο.

260 ειναι σιγουρα καλα απλα τωρα δεν βγαινω αλλιος θα το χα παρει ηδη παντως δεν πιστευω να δουμε καμια αυξηση στην τιμη.
gkarako

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Αύγ 2013, 13:19

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB