Μια ματιά στο Ouya

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Μια ματιά στο Ouya

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 24 Οκτ 2013, 16:34

Σήμερα έλαβα στα χέρια μου το δώρο που κέρδισα,το Ouya το οποίο έδωσε σε διαγωνισμό το enternity,καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω το site που μου-μας δίνει την δυνατότητα να κερδίζουμε πολύ ωραία δώρα και μοναδικά,στην περίπτωση μου, και κάποιες φορές και ακριβά τα οποία αλλιώς δεν θα είχαμε καν την δυνατότητα πολύ από εμάς να ευχαριστηθούν.Δεν θα πω πολλά όμως ας δούμε μερικές φωτογραφίες και θα κάνω ένα μικρό σχολιασμό σε κάθε φωτογραφία.

Εικόνα

Η άφιξη του Ouya!!!

Εικόνα

Η όμορφη και λιτή συσκευασία του Ouya

Εικόνα

Το σλόγκαν του Ouya

Εικόνα

Το χειριστήριο της κονσόλας.Εδώ να αναφέρω ότι είναι εντάξει στο χέρι μου,αλλά γενικά δεν σε τρελαίνει.Είναι ένα μέτριο χειριστήριο και το πάτημα ιδιαίτερα τον πίσω πλήκτρων(triggers) δεν ενθουσιάζει τρελά,η σχεδίαση του θα μπορούσε να είναι και καλύτερη.Στην τιμή του πιστεύω ότι δεν αξίζει (50 ευρώ) και μόνο σε περίπτωση που υπάρχει υποστήριξη από της επόμενες κονσόλες θα έχει αξία.

Εικόνα

Η πολύ μικρή κονσόλα

Εικόνα

Η κονσόλα σε σύγκριση με το χειριστήριο,μεγάλη διαφορά!

Εικόνα

Συνδέοντας την κονσόλα με την τηλεόραση

Εικόνα

Ξεκινάμε το gaming

Εικόνα

Παίζοντας zelda στο Ouya

Εικόνα

Resident evil remake

Εικόνα

Εικόνα

Μερικά screens από Resident evil remake

Εικόνα

Ρομαντικές στιγμές με ένα ζόμπι ♥♥♥

Εικόνα

Δεν άντεξε ο π@π@#*ς

Εικόνα

Χάλασε το ραντεβού μάλλον

Γενικά προς το παρών δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη,και θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο για της εντυπώσεις μου.Όποιος την αγόρασε θα ήθελα να μας εκφράσει την άποψη του και πείτε να σκέφτεστε να την αγοράσετε!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 24 Οκτ 2013, 17:27

καλορίζηκη!! ;) κοιτα σκέφτομαι να το αγοράσω αλλα δεν το εχω παρει ακομα ζεστά.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό mysterious » 24 Οκτ 2013, 17:31

Xαχαχαχα ολόκληρη παραγωγή έκανες!!Καλοδούλευτο φίλε και χαίρομαι που εκτίμησες το δώρο τόσο ώστε να το "μοιραστείς" μαζί μας. :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 24 Οκτ 2013, 21:01

Έλεος ρε παιδιά trollaro 7 εικόνα δείτε και θα καταλάβετε το gaming footage είναι από το gamecube που έχω.

Σήμερα ανακάλυψα ότι για να μπορέσεις να μπεις στο μενού και να χρησιμοποιήσεις την κονσόλα θα πρέπει να κάνεις ένα λογαριασμό,λογικό ως τώρα,αλλά και να βάλεις την χρεωστική-πιστωτική σου!!! ΕΜΕΤΙΚΗ κίνηση δηλαδή ο άλλος άμα θέλει να το χρησιμοποιήσει για media player ή δεν έχει ιντερνετ θα πρέπει να ψάχνει ίντερνετ;Μια κονσόλα η οποία δημιουργήθηκε από την ιντερντική κοινότητα εισπράττει αυτό από την εταιρία;Έλεος δηλαδή...ακόμα και η apple σου έχει skip...με ποιο σκεπτικό το κάνανε αυτό...

Lionheart θα σου έλεγα να μην την αγοράσεις παρόλο που δεν έχω μπορέσει να παίξω,την έδωσα σε ένα φίλο μου να μου πει την γνώμη του και ανακάλυψε το παραπάνω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 24 Οκτ 2013, 21:38

Τι λες τώρα για να χρησιμοποιήσεις την κονσόλα θέλει αριθμό κάρτας; :roll: ...μα τι λένε οι άνθρωποι; Πιο σοφό μυαλό αποφάσισε αυτό το αίσχος; Και μετά περιμένουν να πουλήσουν...βρε θα φάνε τόσο μαύρο που ούτε ο Μαυρογυαλούρος δεν θα τους ξεπερνάει...μετά απορούν που δεν έχουν και πολλά Project στο Kickstarter...ήθελαν και αποκλειστικότητες...Τρομάρα να τους έρθει
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 24 Οκτ 2013, 21:42

Ναι Νικήτα ισχύει,το είδε το παιδί και έπαθε φρίκη...και εγώ όταν το άκουσα δεν το πίστευα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 24 Οκτ 2013, 22:02

Απαράδεκτες τακτικές, πραγματικά απορώ με την φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης τους. Δεν περιμένουμε πάντως και πολλά από αυτήν, έχουν απογοητεύσει μεγάλο μέρος απ το κοινό τους.
Η λύση είναι μία (πάμε παραλία), PS Vita TV.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 24 Οκτ 2013, 22:07

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Σήμερα έλαβα στα χέρια μου το δώρο που κέρδισα,το Ouya το οποίο έδωσε σε διαγωνισμό το enternity,καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω το site που μου-μας δίνει την δυνατότητα να κερδίζουμε πολύ ωραία δώρα και μοναδικά,στην περίπτωση μου, και κάποιες φορές και ακριβά τα οποία αλλιώς δεν θα είχαμε καν την δυνατότητα πολύ από εμάς να ευχαριστηθούν.Δεν θα πω πολλά όμως ας δούμε μερικές φωτογραφίες και θα κάνω ένα μικρό σχολιασμό σε κάθε φωτογραφία.

Εικόνα

Η άφιξη του Ouya!!!

Εικόνα

Η όμορφη και λιτή συσκευασία του Ouya

Εικόνα

Το σλόγκαν του Ouya

Εικόνα

Το χειριστήριο της κονσόλας.Εδώ να αναφέρω ότι είναι εντάξει στο χέρι μου,αλλά γενικά δεν σε τρελαίνει.Είναι ένα μέτριο χειριστήριο και το πάτημα ιδιαίτερα τον πίσω πλήκτρων(triggers) δεν ενθουσιάζει τρελά,η σχεδίαση του θα μπορούσε να είναι και καλύτερη.Στην τιμή του πιστεύω ότι δεν αξίζει (50 ευρώ) και μόνο σε περίπτωση που υπάρχει υποστήριξη από της επόμενες κονσόλες θα έχει αξία.

Εικόνα

Η πολύ μικρή κονσόλα

Εικόνα

Η κονσόλα σε σύγκριση με το χειριστήριο,μεγάλη διαφορά!

Εικόνα

Συνδέοντας την κονσόλα με την τηλεόραση

Εικόνα

Ξεκινάμε το gaming

Εικόνα

Παίζοντας zelda στο Ouya

Εικόνα

Resident evil remake

Εικόνα

Εικόνα

Μερικά screens από Resident evil remake

Εικόνα

Ρομαντικές στιγμές με ένα ζόμπι ♥♥♥

Εικόνα

Δεν άντεξε ο π@π@#*ς

Εικόνα

Χάλασε το ραντεβού μάλλον

Γενικά προς το παρών δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη,και θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο για της εντυπώσεις μου.Όποιος την αγόρασε θα ήθελα να μας εκφράσει την άποψη του και πείτε να σκέφτεστε να την αγοράσετε!!!

Έκανα και γαμώ τα πακέτα ο θεός! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 24 Οκτ 2013, 22:41

Πςςςςςςςς!!! Έβαλες εκπληκτικά την λευκή ταινία λέμε!!!
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 24 Οκτ 2013, 23:06

χχαχαχα τρομερό σχόλιο ούτε ένα μπράβο για την trollia :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB