Προβλημα με windows 8.1 update

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 24 Οκτ 2013, 08:43

sion έγραψε:Έκανα upgrade από 8 σε 8.1. Αλλά τώρα όταν μπαίνω στο internet 4/5 φορές μου βγάζει "η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη" σχεδόν σε όλα τα sites. Πρέπει να κάνω 3-4...5 φορές refresh για να παίξει.

Καμιά ιδέα

Με ποιο browser μπαινεις? Εχεις firewall? Εχεις 2ο PC ή κινητο/tablet για να τσεκαρεις τη συνδεση σου?
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 24 Οκτ 2013, 09:18

καλημερα παιδια . Εβαλα και εγω τα 8.1 και όταν παω να ενόσω το pc με την τηλεοραση δεν το βρίσκει . Συμήωση με τα 8 δουλευε μια χαρα, ξερει κανίς τίποτα ??
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό sion » 24 Οκτ 2013, 11:02

με όλους τους browser κάνει το ίδιο. Η σύνδεση είναι ΟΚ φαντάζομαι γιατί το OTETV παίζει κανονικά (έχω VDSL 50). Επίσης όταν συμβαίνει το πρόβλημα , μπορεί να κατεβάζω κάτι εκείνη την ώρα (συνήθως με downthem all)και η ταχύτητα του dl δεν επηρεάζεται.

Δεν το γλυτώνω το format μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
sion

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 24 Οκτ 2013, 12:11

sion έγραψε:με όλους τους browser κάνει το ίδιο. Η σύνδεση είναι ΟΚ φαντάζομαι γιατί το OTETV παίζει κανονικά (έχω VDSL 50). Επίσης όταν συμβαίνει το πρόβλημα , μπορεί να κατεβάζω κάτι εκείνη την ώρα (συνήθως με downthem all)και η ταχύτητα του dl δεν επηρεάζεται.

Δεν το γλυτώνω το format μου φαίνεται.

Τσεκαρε το firewall, μπορει να σου μπλοκαρει τους browsers. Επισης δοκιμασε αυτο:
1.Τρεξε το command line με administrative privileges
2.Γραψε netsh winsock reset και κανε επανεκιννηση.

P.S:Αν ο internet explorer λειτουργει κανε re-install τους αλλους browsers και ξαναδες το firewall (οταν λεω firewall εννοω κυριως αυτο των windows και οχι καποιο που μπορει να εχεις βαλει εσυ).

iakobosano έγραψε:καλημερα παιδια . Εβαλα και εγω τα 8.1 και όταν παω να ενόσω το pc με την τηλεοραση δεν το βρίσκει . Συμήωση με τα 8 δουλευε μια χαρα, ξερει κανίς τίποτα ??

Τι εννοεις δεν το βρισκει? Η τηλεοραση δε βρισκει το PC?
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 24 Οκτ 2013, 12:51

Εγώ πριν μια βδομάδα που έβαλα vdsl είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Όταν είχα ανοιχτό το torrent δεν έμπαινε σε καμιά σελίδα. Όταν κατάλαβα ότι έφταιγε αυτό απενεργοποίησα μια επιλογή στο router: Enable Anti-Hacking Protection και έφτιαξε.
Δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου αυτό. Λογικά πιστεύω κάτι παίζει με το firewall του pc σου.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 24 Οκτ 2013, 13:44

jmaster18 δεν αναγνωριζει τιποτα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει σημα η τηλεοραση . Απο HDMI το ενονω !
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσίευσηαπό mhatzi77 » 24 Οκτ 2013, 14:30

iakobosano έγραψε:jmaster18 δεν αναγνωριζει τιποτα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει σημα η τηλεοραση . Απο HDMI το ενονω !

laptop έχει το πρόβλημα; κι αν ναι τι κάρτα γραφικών φοράς;
Άβαταρ μέλους
mhatzi77

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 24 Οκτ 2013, 14:31

iakobosano έγραψε:jmaster18 δεν αναγνωριζει τιποτα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει σημα η τηλεοραση . Απο HDMI το ενονω !

Πρωτα φανταζομαι λειτουργουσε ετσι? Δοκιμασε να κατεβασεις καινουριους drivers για καρτα γραφικων. Μπορει αυτοι που εχεις να μην υποστηριζουν 8.1.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 24 Οκτ 2013, 15:42

και εμενα εκανε κατι νερα με windows 8.1 αλλα αλλαζοντας το καλοδιο εφτιαξε
αυτο που κανει τωρα ειναι να μην εναλλαζει αυτοματα ο ηχος
δλδ οταν δεν εχω συνδεδεμενο το HDMI παιζει απο τα ηχεια του λαπτοπ
οταν το συνδεσω ενω εχω εικονα κανονικα στην TV ο ηχος παιζει παλι απο τα ηχεια του λαπτοπ
γενικα εχει αρκετα bugs τα windows 8.1
οσο περισσοτερο τα χρησιμοποιω τοσο περισσοτερα θεματακια βγαινουν στην επιφανεια
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 24 Οκτ 2013, 15:46

Να το ψαξω αν και το λαπτοπ ειναι 4 χρονων και θα δυσκολευτω να βρω drivers. ευχαριστώ πολυ παιδια!!
Άβαταρ μέλους
iakobosano

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB