- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 18:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένες σειρές :)
Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας σας πως ο χαρακηρας του Τσαρλυ στο fringe μπηκε στο 11ο επεισοδιο της 2ης σεζον ενω πριν απο λιγα επεισοδια τον ειχε σκοτωσει η Olivia. Θα ηθελ να μου απαντησεται αλλα αν αποκαλυπτεται παρακατω μην το πειτε γιατι τωρα βλεπω τη σειρα!
-
fctantos - Δημοσιευσεις : 14
fctantos έγραψε:Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας σας πως ο χαρακηρας του Τσαρλυ στο fringe μπηκε στο 11ο επεισοδιο της 2ης σεζον ενω πριν απο λιγα επεισοδια τον ειχε σκοτωσει η Olivia. Θα ηθελ να μου απαντησεται αλλα αν αποκαλυπτεται παρακατω μην το πειτε γιατι τωρα βλεπω τη σειρα!
Κανονικα επρεπε να το εγραφες αυτο που ρωταγες σε spoiler διοτι υπαρχουν και παιδια που κακως ακομα δεν εχουν δει την σειρα.

Στην ερωτηση σου:
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Κι εμένα η αμαρτία μου είναι ότι βλέπω δύο - τρία κοριτσίστικα. Vampire Diaries (αιώνια ερωτευμένος με τη Nina Dobrev) , Pretty Little Liars, Gossip Girl. It's my thing, let it go.... Προσπάθησα να δω το glee αλλά με κούρασε το πολύ το τραλαλά. Και το True Blood μου φαίνεται πολύ ψευτιά , λες και τα σκηνικά είναι φτιαγμένα από χαρτόνι και UHU (μη με κράξετε !!!!)
Πέρα από αυτά κλασικά GAME OF THRONES!!!!!, fringe,broadwalk empire, Mad Men, BB theory, HIMYM, NCIS, criminal minds, και από τις πιο αγαπημένες μου σειρές είναι το How to make it in America, που το ανακάλυψα μέσα από το enternity.
Από τις ολοκληρωμένες αυτές που ξεχωρίζω είναι κωδικός ALIAS (η πρώτη μου "ιντερνετική σειρά" και αγαπημένη), pushing daises (το είπε κάποιος πιο πριν !), Terminator the Sarah Connor Chronicles (Shirley Manson FTW !!!!), Friends, Veronica Mars, Tales from the Crypt, Νεανικές Ανησυχίες, the OC, party of five, Beverly Hills (!!!), Ανατριχίλες, Παρασκευή και 13, Τσικιτίτας και Erre way , fresh prince of bel air, nanny-franny και από τα πολύ μικράτα μου η Τζίνι και το τζίνι, Καρουζέλ(ο τσιρίλο και η Μαρία Χοακίνα!!), Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Πριν χτυπήσει το κουδούνι, και ένα βραζιλιάνικο με μαθητές που παίζανε ποδόσφαιρο !!!
Πέρα από αυτά κλασικά GAME OF THRONES!!!!!, fringe,broadwalk empire, Mad Men, BB theory, HIMYM, NCIS, criminal minds, και από τις πιο αγαπημένες μου σειρές είναι το How to make it in America, που το ανακάλυψα μέσα από το enternity.
Από τις ολοκληρωμένες αυτές που ξεχωρίζω είναι κωδικός ALIAS (η πρώτη μου "ιντερνετική σειρά" και αγαπημένη), pushing daises (το είπε κάποιος πιο πριν !), Terminator the Sarah Connor Chronicles (Shirley Manson FTW !!!!), Friends, Veronica Mars, Tales from the Crypt, Νεανικές Ανησυχίες, the OC, party of five, Beverly Hills (!!!), Ανατριχίλες, Παρασκευή και 13, Τσικιτίτας και Erre way , fresh prince of bel air, nanny-franny και από τα πολύ μικράτα μου η Τζίνι και το τζίνι, Καρουζέλ(ο τσιρίλο και η Μαρία Χοακίνα!!), Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Πριν χτυπήσει το κουδούνι, και ένα βραζιλιάνικο με μαθητές που παίζανε ποδόσφαιρο !!!

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
To Broadwalk Empire το είδα αυτές τις μέρες!!! Ενώ το είχα σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι σε αναμονή στο Laptop δεν άποφάσιζα να το δω! Είχα βάλει λίγο την αρχή του πρώτου επεισοδίου αλλά το σταμάτησα με το που άρχισε σχεδόν. Δεν μου πήγαινε μάλλον τότε το κατακαλόκαιρο με τέτοια σειρά. Μάλλον ήθελα κάτι πιο ανάλαφρο, λόγω διάθεσης!!!
Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω το βήμα! Και πραγματικά άξιζε τον κόπο. Η πρώτη σαιζόν που είδα είναι πάρα πολύ καλή και τώρα περιμένω να δω τα επόμενα επεισόδια!!!!
Να το δείτε! Αξίζει τον κόπο!!!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω το βήμα! Και πραγματικά άξιζε τον κόπο. Η πρώτη σαιζόν που είδα είναι πάρα πολύ καλή και τώρα περιμένω να δω τα επόμενα επεισόδια!!!!
Να το δείτε! Αξίζει τον κόπο!!!!!
-
Katerinaki34 - Δημοσιευσεις : 14
άρχισα και μερικά από τα φετινά!!! Είδα Revenge (η σειρά τα σπάει), Ringer (αρκετά καλή), Homeland (όχι κακό)!!! Το Revenge το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!
Και πρέπει να προσθέσω ότι το Vampire Diaries είναι τέλειο!!! Η 3η σαιζόν είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ!!!!
Και πρέπει να προσθέσω ότι το Vampire Diaries είναι τέλειο!!! Η 3η σαιζόν είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ!!!!

-
Katerinaki34 - Δημοσιευσεις : 14
ummmm...
@ DrManolo
Η σειρά με τα παιδάκια που παίζανε ποδόσφαιρο λέγεται Cebolitas(Ελ. τίτλος Οι Ατρόμητοι).
Για εμένα 5 σειρές έχουν ξεχωρίσει...Σε τυχαία σειρά είναι:
Από κωμωδίες πρώτη και καλύτερη τα Φιλαράκια.Αμέσως μετά στην ίδια κατηγορία,το The Big Bang Theory.
Μετά έχω το House M.D.
Επόμενη είναι το Prison Break
Και τελευταία άφησα την καλύτερη από όλες ever και για πάντα και ανέκαθεν και εξαπανέκαθεν! [ :Ρ ] Οι 4400...Απλά δείτε...
Η σειρά με τα παιδάκια που παίζανε ποδόσφαιρο λέγεται Cebolitas(Ελ. τίτλος Οι Ατρόμητοι).
Για εμένα 5 σειρές έχουν ξεχωρίσει...Σε τυχαία σειρά είναι:
Από κωμωδίες πρώτη και καλύτερη τα Φιλαράκια.Αμέσως μετά στην ίδια κατηγορία,το The Big Bang Theory.
Μετά έχω το House M.D.
Επόμενη είναι το Prison Break
Και τελευταία άφησα την καλύτερη από όλες ever και για πάντα και ανέκαθεν και εξαπανέκαθεν! [ :Ρ ] Οι 4400...Απλά δείτε...
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Έπεσε στην αντίληψή μου η ακόλουθη σειρά ονόματι Rubicon.
http://www.imdb.com/title/tt1389371/
Είναι μια κατασκοπευτική σειρά "δωματίου", με έναν αναλυτή σε μια μυστική αμερικανική υπηρεσία που μπλέκει σε μια μυστήρια υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα άκουσα είναι εντελώς brains over brawns και θέλει πολύ σκέψη, αλλά κολλάς. Ταιριάζει στα γούστα μου οπότε θα το δω.
http://www.imdb.com/title/tt1389371/
Είναι μια κατασκοπευτική σειρά "δωματίου", με έναν αναλυτή σε μια μυστική αμερικανική υπηρεσία που μπλέκει σε μια μυστήρια υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα άκουσα είναι εντελώς brains over brawns και θέλει πολύ σκέψη, αλλά κολλάς. Ταιριάζει στα γούστα μου οπότε θα το δω.
Εveryone's a critic
-
Tobajaras - Δημοσιευσεις : 259
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες