Shadow_Hunter έγραψε:Το πρώτο ήταν 10000000000 φορές καλύτερο,αυτό είναι χάλια!
καλα για σενα ολα χαλια ειναι, δεν πας να πλυνεις κανα πιατο καλυτερα ?
Shepard έγραψε:Stunning Batman: Arkham City sales top 4.6 million in 1 week
http://www.computerandvideogames.com/323810/stunning-batman-arkham-city-sales-top-46-million-in-1-week/
katerinaki έγραψε:Το παιχνίδι είναι φοβερόοοοοο!!! Το έχω αρχίσει εδώ και 3 ημέρες και΄έχω φάει απίστευτο κόλλημα!! Περιμένω πως και πως να γυρίσω το απόγευμα από τη δουλειά για να αρχίζω να παίζω!!! Έφαγα βέβαια αρκετή ώρα μέχρι να μπω στο κλίμα για το που πρέπει να πάω... Είσαι μέσα σε μια τεράστια, σκοτεινή, απίστευτη πόλη πλέον βλέπεις... Πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ!!! Να το αγοράσετε ασυζητητί!!!!!!!
deus_d0pe έγραψε:katerinaki έγραψε:Το παιχνίδι είναι φοβερόοοοοο!!! Το έχω αρχίσει εδώ και 3 ημέρες και΄έχω φάει απίστευτο κόλλημα!! Περιμένω πως και πως να γυρίσω το απόγευμα από τη δουλειά για να αρχίζω να παίζω!!! Έφαγα βέβαια αρκετή ώρα μέχρι να μπω στο κλίμα για το που πρέπει να πάω... Είσαι μέσα σε μια τεράστια, σκοτεινή, απίστευτη πόλη πλέον βλέπεις... Πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ!!! Να το αγοράσετε ασυζητητί!!!!!!!
Το να είσαι Batman και να πετάς στους ουρανούς της τρελής πολής με τύπους σε περίεργα κουστούμια, μέσα στο σκοτάδι, με περίεργα φωτάκια, ομίχλη, χιόνι σε ένα εντελώς παρανοϊκό/σουρρεάλ/κομιξ-άδικο σκηνικό είναι απόλαυση σκέτη. Σούπερ η Rocksteady, έχει πιάσει το νόημα 100%.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης