Google Nexus 4 ή Samsung Galaxy S3;

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Google Nexus 4 ή Samsung Galaxy S3;

Δημοσίευσηαπό mysterious » 14 Οκτ 2013, 15:02

Και τα δύο τα βρήκα πάνω κάτω στα 300 ευρώ.Και τα δύο έχουν παραπλήσια specs και το enternity τα βαθμολόγησε σχεδόν με άριστα(9,5 και 9 αντίστοιχα)!Το θέμα είναι άλλο,η αξιοπιστία τους και αυτή μόνο με την πάροδο του χρόνου αποκτάται.Δηλαδή θέματα όπως υπερβολική θερμότητα,μπαταρία,κολλήματα,προβληματικές αναβαθμίσεις κλπ.To καλό είναι πως βρίσκονται ήδη 1,5 χρόνο στην αγορά οπότε αν κάποιος/α έχει ένα από τα δυο κινητά θα τον παρακαλούσα για εντυπώσεις γιατί σε 2 εβδομάδες θα γίνει η αγορά! :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 17 Οκτ 2013, 13:58

Δεν εχω κανενα απο τα 2 αλλα επειδη τα εχω χρησιμοποιησει και τα 2 το Nexus ειναι διαφορετικο, δηλαδη δεν ειναι το συνηθισμενο κινητο που βρισκεις καθηερινα. Τα θεωρω ισαξια αλλα το Nexus ειναι κατι ασυνηθιστο και ωραιο.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό ssns » 19 Οκτ 2013, 12:13

Συμφωνω με jmaster18.Τα s3 τα βλεπεις παρα μα παρα πολυ!!Ειδη 3 γνωστοι μ εχουν s3 και φανταστειτε τι γινεται οταν βγαινουμε ολοι μαζι!Σε παρε 5 ατομων οι 3 εχουν s3!!χαχα.Απο την αλλη το Nexus δεν το πολυ βλεπει κανεις αν και εμενα μ αρεσιε αρκετα!Παιζει και το ονομα της εταιριας.Η μια ειναι Lg ή αλλη Samsung.Σχετικα με αναβαθμισης κτλ πιστευω πως η samsung θα τα παει καλυτερα αν και το nexus ειναι μια απο τις ναυαρχιδες και δεν νομιζω να το αφησει ετσι η Lg
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Οκτ 2013, 14:29

Τελικά παιδιά μετά από πολύ ψάξιμο(τι ψάξιμο,ξεκοκάλισμα ήταν!)κατέληξα στο Galaxy S3.Είναι ισάξια κινητά με τα + και τα - τους και με τις λεπτομέρειες να παίζουν ρόλο στην τελική επιλογή.Πάντως για τα χρήματά τους είναι τρομερές επιλογές!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό ssns » 20 Οκτ 2013, 14:38

mysterious έγραψε:Τελικά παιδιά μετά από πολύ ψάξιμο(τι ψάξιμο,ξεκοκάλισμα ήταν!)κατέληξα στο Galaxy S3.Είναι ισάξια κινητά με τα + και τα - τους και με τις λεπτομέρειες να παίζουν ρόλο στην τελική επιλογή.Πάντως για τα χρήματά τους είναι τρομερές επιλογές!

Ωραιος!!Καλοδουλευτο.Οπως ειπες και εσυ τρομερες επιλογες και πιστευω οποιο και απο τα δυο αν επερνες θα σε εβγαζε ασπροπροσωπο.Με τι λειτουργικο σου ηρθε το κινητο? 4,1 ή 4,2?
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Οκτ 2013, 15:02

ssns έγραψε:
mysterious έγραψε:Τελικά παιδιά μετά από πολύ ψάξιμο(τι ψάξιμο,ξεκοκάλισμα ήταν!)κατέληξα στο Galaxy S3.Είναι ισάξια κινητά με τα + και τα - τους και με τις λεπτομέρειες να παίζουν ρόλο στην τελική επιλογή.Πάντως για τα χρήματά τους είναι τρομερές επιλογές!

Ωραιος!!Καλοδουλευτο.Οπως ειπες και εσυ τρομερες επιλογες και πιστευω οποιο και απο τα δυο αν επερνες θα σε εβγαζε ασπροπροσωπο.Με τι λειτουργικο σου ηρθε το κινητο? 4,1 ή 4,2?

Να είσαι καλά φίλε μου!Τέλος της εβδομάδας που έρχεται θα το πάρω ή αρχές της άλλης.Ξέρεις αν θα πάρει και την καινούρια αναβάθμιση,την kit kat?
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό ssns » 20 Οκτ 2013, 15:13

Για την kit kat δεν μπορω να σου πω μιας και ειναι η 4,4!!Μεσα στον Δεκεμβρη παντως θα γινει αναβαθμιση στις γαλλικες συσκευες s3 σε 4,3 jelly bean εκδοση μιας και βγηκε ανακοινωση απο την γαλλικη εταιρια!Οποτε με βαση αυτο οι ελληνικες θα εργαζοντε πανω σε αυτη την εκδοση και λογικα ισως τελη Δεκεμβρη με αρχες Γεναρη να αναβαθμιστουν και οι ελληνικες
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Οκτ 2013, 15:27

Η kitkat η 4.4 είναι?!?!Γι'αυτό παίζει μεγάλο ρόλο σ'ένα smartphone η υποστήριξη από την εταιρία..να'σαι καλά φίλος για την πληροφόρηση.Όταν θα πάρω το κινητό θα γράψω σε αυτό το άρθρο ποια έκδοση λειτουργικού είχε τελικά. :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό ssns » 20 Οκτ 2013, 15:30

Tιποτα φιλε!Καλο δουλευτο και παλι και κοιτα να το χαρεις
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσίευσηαπό AUDREYSGLAM » 29 Οκτ 2013, 13:33

έκανα κι εγώ την αντίστοιχη έρευνα, κι αν και με προειδοποίησαν για την κατωτερότητα του lg ως προς την μπαταρία (είχα ορκιστεί κι εγώ να μην ξαναπάρω lg λόγω χάλια μπαταρίας), τείνω να το αποκτήσω, μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα θα δείξει!
AUDREYSGLAM

Δημοσιευσεις : 4

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB