Football Manager 2014

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 18 Οκτ 2013, 19:14

Δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα τις θέσεις στα ελληνικά ρε γαμώτο...Τόσα χρόνοα με AMC και DC την βγάζαμε!!!
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό litanies » 18 Οκτ 2013, 22:07

^όντως θέλει λίγη συνήθεια...

πάντως μου έχει "κρασάρει" 3-4 φορές το παιχνίδ...
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 18 Οκτ 2013, 22:50

litanies έγραψε:^όντως θέλει λίγη συνήθεια...

Την ωρα που παιζεις αγωνα; Εμενα μου το κανει ανα 4-5 ματς. :x
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό litanies » 19 Οκτ 2013, 09:22

Deathracer2009 έγραψε:
litanies έγραψε:^όντως θέλει λίγη συνήθεια...

Την ωρα που παιζεις αγωνα; Εμενα μου το κανει ανα 4-5 ματς. :x

ακριβώς...εκεί που παίζω αγώνα...
θα πρέπει να κάνω report ότι βγάζει το μήνυμα στο forum της si
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 19 Οκτ 2013, 15:04

Δυστυχώς συμβαίνει σε όλους. τις περισσότερες φορές κρασάρει στις κόκκινες κάρτες,και στους καταλογισμούς πεναλτι
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 20 Οκτ 2013, 04:01

Ωχ άρχισε με προβλήματα βλέπω. Κακό αυτό. Ας ελπίσουμε να τα φτιάξουν στη συνέχεια γιατί θα ήθελα να το πάρω.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Οκτ 2013, 12:27

Σε σχέση με το περσινό τι βλέπετε να είναι καλύτερο;Έχει βελτιωθεί η μια από τα ίδια είναι;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Οκτ 2013, 15:18

Τουλάχιστον είναι καλόοτι παρουσιάζει τα προβλήματα τώρα που βρισκόμαστε στην Beta.

Ως παιχνίδι το θεωρώ πολύ καλύτερο απο το 13. Έχει αποκτήσει περισσότερο βάθος, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η match engine εχει βελτιωθεί. Οι παίχτες επιτέλους μαρκάρουν (οχι με τα μάτια...) και δεν "πατινάρουν", ενω η φυσική της μπάλας εχει βελτιωθεί. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που συμβαίνουν κάτι κουλά (κυρίως με τους keepers), αλλα οκ αυτα διορθώνονται
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 20 Οκτ 2013, 16:54

nfs_maniac έγραψε:Τουλάχιστον είναι καλόοτι παρουσιάζει τα προβλήματα τώρα που βρισκόμαστε στην Beta.

Ως παιχνίδι το θεωρώ πολύ καλύτερο απο το 13. Έχει αποκτήσει περισσότερο βάθος, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η match engine εχει βελτιωθεί. Οι παίχτες επιτέλους μαρκάρουν (οχι με τα μάτια...) και δεν "πατινάρουν", ενω η φυσική της μπάλας εχει βελτιωθεί. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που συμβαίνουν κάτι κουλά (κυρίως με τους keepers), αλλα οκ αυτα διορθώνονται

Ενθαρρυντικά ακούγονται όλα αυτά. Αλλά ας ελπίσουμε να διορθώσουν ότι είναι όσο βρισκόμαστε στη Beta και να μην βγεί με προβλήματα. Και εγώ κατάλαβα ότι είχε βγεί κανονικά το παιχνίδι και δεν πήρα χαμπάρι. Είναι μια ανακούφιση το ότι είναι Beta, γιατί αν το έπερνα και μου κολλούσε μέσα σε κανένα παιχνίδι μπορεί να έτρωγε καμιά μπουνιά η οθόνη και είναι κρίμα. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 20 Οκτ 2013, 17:09

nfs_maniac έγραψε:Τουλάχιστον είναι καλόοτι παρουσιάζει τα προβλήματα τώρα που βρισκόμαστε στην Beta.

Εμενα ο Roberto μου εχει πνιξει πολλα γκολ. Το καλοκαιρι θα παω για τερματοφυλακα ASAP. Καμια φορα οι αμυντικοι μου μαρκαρουν με τα ματια η και απο το αποδυτηρια αν και πιστευω οτι πρεπει να φταιει το επιθετικο συστημα που εχω βαλει.

Παντως το bug οταν καταλογιζεται πεναλντυ η κοκκινη καρτα ειναι απιστευτα εκνευριστικο. :x
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB