- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 16:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Football Manager 2014
Θα μας λείψετε παιδιά,αν δε το κερδίσω απλά δεν θα το αγοράσω εκτός και αν ακούσω τα καλύτερα.Είμαι επιφυλακτικός μετά το περσινό.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
nfs_maniac έγραψε:Πάντως έχει γίνει καλή δουλειά με τα ελληνικά...Κοίτα που ψήνομαι να τα κρατήσω....
Συμφωνω και εγω λογικα θα τα κρατησω. Το μοναδικο που δεν μου αρεσε ειναι οτι το ονομα του προεδρου το εχει στα αγγλικα.
Το παιχνιδι φορτωσε 50.000 ποδοσφαιριστες με large database. Φυγαμε!!!
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Καλα ποσο παλτο ειναι ο Σαβιολα σε μενα; Το παλικαρι βγαζει βαθμολογια max 6,7-6,8. Oχι τιποτα αλλο αλλα εχω πουλησει και τον Κωστακη. 

-
Εμένα πάλι αν και έπαιξα μόλις ένα φιλικό, έκανε καλή εμφάνιση (2 γκολ και 2 δοκάρια). Για αν δούμε στα επίσημα...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Εμένα πάλι αν και έπαιξα μόλις ένα φιλικό, έκανε καλή εμφάνιση (2 γκολ και 2 δοκάρια). Για αν δούμε στα επίσημα...
Tι συστημα χρησιμοποιεις;
ΥΓ. Επιπλεον πρεπει να βρω ενα καλο δεξι μπακ διοτι ο Σαλινο ωρες-ωρες περα βρεχει....
-
nfs_maniac έγραψε:Το συγκεκριμένο το έπαιξα με το κλασσικό 4-42. Είχα δοκιμάσει και 4-3-3 αλλα δεν....
Μαλιστα εγω βρηκα ενα συστηματακι που δημιουργησα και μεχρι στιγμης παει καλα. Eριξα 4 μπαλακια στον βαζελο.....

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 0 επισκέπτες