Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Shepard » 17 Οκτ 2011, 22:00

Μόλις είδα το "Priest", με τα βαμπιρς ντε! Για το mood που είχα σήμερα ήταν ότι έπρεπε! Βέβαια είναι τίγκα στα κλισέ η ταινία αλλά οκ! Από μένα ένα 7/10... επειδή είμαι στις καλές μου!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Chased » 20 Οκτ 2011, 21:03

Το Trust(Εμπιστέψου Με) και πιο πριν το Fast 5.

Το πρώτο με πολύ απότομο και random τέλος και το δεύτερο είχε στιγμές που όλα έρχονταν βολικά και σε έκανε να λες "Ε,όχι ρε,έλεος!"...
Όμως και οι δύο ταινίες πολύ καλές και αρκετά δυνατές,η κάθε μία με τον τρόπο της.
Τις προτείνω ανεπιφύλακτα!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 23 Οκτ 2011, 00:26

Ειδα το Captain America.Καλη ταινια,αν και δεν ειμαι φαν του ηρωα μου αρεσε πολυ!Καλα μας εψησαν για το Τhe Avengers!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Shepard » 23 Οκτ 2011, 00:42

Μόλις είδα το "Australia" με Jackman και Kidman. Πολύ καλό έργο, το είχα παρεξηγήσει από τα trailers.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Οκτ 2011, 21:44

Είδα το "Source Code". Πολύ καλό έργο και η ώρα πέρασε ευχάριστα. Απορώ που δεν έγινε ντόρος για αυτό το έργο, ενώ του Νολαν το είχαν εκθειάσει. (με τον Ντι Κάπριο)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό neo^ » 25 Οκτ 2011, 11:07

Shepard έγραψε:Είδα το "Source Code". Πολύ καλό έργο και η ώρα πέρασε ευχάριστα...

Τι σου αρεσε ακριβως σε αυτο το εργο?
neo^

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Οκτ 2011, 12:14

neo^ έγραψε:
Shepard έγραψε:Είδα το "Source Code". Πολύ καλό έργο και η ώρα πέρασε ευχάριστα...

Είναι απολαυστικότατο και έχει ψυχή. Σε βάζει σε σκέψεις και κυλά ομαλά χωρίς φανφάρες. Επίσης δεν είναι 2+ ώρες αλλά σε 1:20 λεπτά περνάει αυτό που θέλει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό neo^ » 25 Οκτ 2011, 14:05

Shepard έγραψε:
neo^ έγραψε:

Είναι απολαυστικότατο και έχει ψυχή. Σε βάζει σε σκέψεις και κυλά ομαλά χωρίς φανφάρες. Επίσης δεν είναι 2+ ώρες αλλά σε 1:20 λεπτά περνάει αυτό που θέλει.

Μαλιστα!!!Απολυτως σεβαστη η αποψη σου!

Εγω απο την αλλη θα σου πω,οτι με κουρασε.Με κουρασε αυτη η επαναληψη.Ισως θα μπορουσε να ειχε λιγοτερες.
neo^

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό Shepard » 27 Οκτ 2011, 23:18

Μόλις είδα το Scream 4... δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αρκετή ώρα έχασα από την ζωή μου! 3/10 και πολύ είναι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό ckalatz 93 11 » 27 Οκτ 2011, 23:34

Πριν λίγο είδα το Hachiko: A Dog's Story,αληθινή ιστορία,πραγματικά πολύ καλή ταινία,και πολύ συγκινητική,10/10.
Άβαταρ μέλους
ckalatz 93 11

Δημοσιευσεις : 26

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB