- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 18:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με το Ίντερνετ
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Πρόβλημα με το Ίντερνετ
Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα (δεν είναι μόνο ένα αλλά τέλος πάντων) με τη σύνδεση μου στο ίντερνετ.Πριν κάνα 6μηνο,πήρα καινούργιο ρούτερ,Conn-x.Με το παλιό που είχα,έπιανα συνήθως 1mbps και όταν ήταν στις "καλές" του,έπιανε και 1.5.Όταν άλλαξα το ρούτερ όμως,άρχισα να πιάνω πολύ χαμηλές ταχύτητες,που πότε δεν ξεπερνούσαν τα 0.15mbps! Πήρα άπειρα τηλέφωνα στον ΟΤΕ,αλλά μάταια.Πριν 2-3 βδομάδες λοιπόν,αποφάσισα να κάνω 24άρα σύνδεση.Όλα καλά μέχρι εκεί.Έλα όμως που ακόμα δεν έχει μπει η καινούργια σύνδεση..Προσπαθώ να δω ένα βίντεο στο youtube,και η ανάλυση πέφτει αυτόματα στα 144! (Αν είναι δυνατόν..) Και αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο,είναι ότι ακόμα και στα 144p κολλάει υπερβολικά.Αυτό συμβαίνει εδώ και 6 μήνες περίπου,όπως προ είπα.Για download/upload ούτε λόγος.Μου παίρνει πολλές ώρες να ανεβάσω ένα απλό βίντεο στο youtube,και όταν είχα το PS3,μου έπαιρνε 2-3 μέρες να κατεβάσω ένα παιχνίδι,πάνω από 4-5GB.Τι μου προτείνετε να κάνω; Στην περιοχή που μένω,μόνο συνδέσεις Conn-X είναι εφικτές,και πιάνουμε maximum ταχύτητα 6-7mbps με 24άρα σύνδεση.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πλέον.
-
tasos_gr - Δημοσιευσεις : 226
Συγγνώμη αλλά αναβάθμιση γραμμής δεν έκανες ή κατάλαβα λάθος??Αν η απάντηση είναι ναι πάρε και πες τους να συντομεύουν και να σου στείλουν ένα τεχνικό να ελέγξει την γραμμή και εν πάσει περιπτώσει τους έχεις ενημερώσει για τα όποια προβλήματα έχεις ??ποιος σου είπε ότι η maximum ταχύτητα σου είναι αυτή που προαναφέρεις και για ποια περιοχή μιλάμε??/
-
mhatzi77 - Δημοσιευσεις : 51
Μπες μέσα από στη σελίδα του router σου και δες τις τιμές του θορύβου της γραμμής σου. Μπορεί να έχει η γραμμή σου πολύ θόρυβο και να φταίει αυτό.
Άλλαξε το εργοστασιακό κωδικό του router σου και βάλε ένα άλλο δικό σου, μπορεί να κλέβει όλη η γειτονιά, δεν σου φαίνεται περίεργο που στην αρχή είχες μεγαλύτερες ταχύτητες και όσο περνάει ο καιρός η ταχύτητα σου έχει πέσει.
Δεν νομίζω να έχει βάλει φίλτρο στη γραμμή που πάει στο ρουτερ? Αν το σπίτι σου έχει και άλλα μπριζάκια δοκίμασε να το συνδέσεις αλλού, σε κάθε μπριζάκι που συνδέσεις βλέπε τις τιμές θορύβου και γραμμής για να έχεις μια εικόνα. Μπορεί να φταίει το μπριζάκι και αλλάζοντας θέση να μην έχεις πρόβλημα. Άμα χρησιμοποιείς σπλίτερ δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο είναι μικρό το κόστος και ποτέ δεν ξέρείς μπορεί να είναι και από αυτό.
Άλλαξε το εργοστασιακό κωδικό του router σου και βάλε ένα άλλο δικό σου, μπορεί να κλέβει όλη η γειτονιά, δεν σου φαίνεται περίεργο που στην αρχή είχες μεγαλύτερες ταχύτητες και όσο περνάει ο καιρός η ταχύτητα σου έχει πέσει.
Δεν νομίζω να έχει βάλει φίλτρο στη γραμμή που πάει στο ρουτερ? Αν το σπίτι σου έχει και άλλα μπριζάκια δοκίμασε να το συνδέσεις αλλού, σε κάθε μπριζάκι που συνδέσεις βλέπε τις τιμές θορύβου και γραμμής για να έχεις μια εικόνα. Μπορεί να φταίει το μπριζάκι και αλλάζοντας θέση να μην έχεις πρόβλημα. Άμα χρησιμοποιείς σπλίτερ δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο είναι μικρό το κόστος και ποτέ δεν ξέρείς μπορεί να είναι και από αυτό.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες