GTA 5

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό fmoculfsojuz » 27 Σεπ 2013, 11:40

nfs_maniac έγραψε:Δεν έχω ούτε 1 ώρα που το έχω αρχίσει, οπότε δεν έχω και πολλά να πω ακόμα. Σαν πρώτη επαφή, πανέμορφο. Το μόνο που με έχει χαλάσει απίστευτα είναι το frame rate ειδικά σε περιπτώσεις που τρέχεις με κάποιο όχημα εντός της πόλης. Καλά τα γραφικά και τα κορδελάκια, αλλα εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είναι πιο smooth σε ορισμένες περιπτώσεις (οκ, το ξέρω ζητάω πολλά)

Ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι κάτι είχε πάθει η κονσόλα... :D Για μένα ήταν λίγο απογοήτευση να το ανακαλύψω από τη στιγμή που δεν είχε αναφερθεί σε reviews, ούτε σε αυτή του enternity. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό συνολικά και οπωσδήποτε αξίζει τα λεφτά του. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να γράψεις και 1-2 εμφανείς αδυναμίες που παρουσιάζει. Σε ορισμένα σημεία το frame rate πρέπει να παίζει στα 12-15 και σε ξαφνιάζει άσχημα. Βέβαια αν θέλεις ντε και κάλα να βάλεις βαθμολογία 10/10 ή 100% (εκεί είναι κ η ένστασή μου) τότε ναι αποφεύγεις να τα αναφέρεις. Το θέμα είναι ότι έτσι προετοιμάζεις (κακώς) το κοινό για ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι το οποίο δεν είναι ακριβώς αυτό που ισχύει, με αποτέλεσμα να χτυπάει ακόμα πιο άσχημα η στιγμή που διαπιστώνεις ο ίδιος όταν δεν είναι όλα τέλεια. Ένα 9/10 θεωρώ ότι θα αντικατόπτριζε πόσο ψηλά βρίσκεται σαν παιχνίδι, δείχνοντας παράλληλα όμως ότι υπάρχουν και κάποια θεματάκια.

Η πλάκα είναι ότι τις παρατηρήσεις που έγραψα τις είχα κάνει από την 1η, 2η μέρα αλλά συνεχίζοντας να διαβάζω μόνο αποθεωτικά σχόλια σε όλους τους τομείς (των οποίων βέβαια η πλειοψηφία ήταν από άτομα που δεν είχαν καν παίξει το παιχνίδι, παρά μόνο είχαν φτιαχτεί τόσο καιρό με όλα αυτά που διέρρεαν όπως και εμείς πριν παίξουμε) δίσταζα να τα γράψω, θεωρούσα ότι κάτι παίζει με εμένα ή την κονσόλα μου (xbox). Όταν όμως έτυχε ένας συνάδελφος να μου πει ότι το πήρε και παίζει στο PS3, και με ρώτησε επι λέξει: "Δεν μοιάζει να "κολλάει" ορισμένες φορές;" Και "Ο χάρτης δεν μου φαίνεται πολύ μεγάλος πάντως" κατάλαβα ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση.
fmoculfsojuz

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό Tάσος » 27 Σεπ 2013, 15:25

ωραίο το παιχνίδι..είναι σκέτη πόρωση
Άβαταρ μέλους
Tάσος

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 27 Σεπ 2013, 19:37

Νομιζω οτι στο θεμα χαρτι έχεις λιγο αδικο φιλε μου ειναι αρκετα καλος ουτε μεγαλος για να σε κουραζει αλλα ουτε και μικρος για να ξενερωνεις . Οσο αφορά τα κοληματα εχεις δικαιο
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό tak96 » 27 Σεπ 2013, 22:24

Νταξει ρε σεις, πεφτει καπως το frame rate αλλα δεν λες οτι κολαει...εγω προσωπικα δεν ειδα κολληματα στο ps3.....γενικα μειονεκτηματα εχει, αλλα σαν συνολο αξιζει το 10/10 πιστευω....και ο χαρτης ουτε εμενα μου φαινεται τοσο μεγαλος οσο τον παρουσιαζαν αλλα ειναι οκ.
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό ΑΛΕΚΟΣ Κ. » 28 Σεπ 2013, 22:03

πολυ καλο παιχνιδακι παιδια το συνηστω χωρις ρισκο!
ΑΛΕΚΟΣ Κ.

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 29 Σεπ 2013, 11:09

παιχνιδαρα απλα!το καλυτερο παιχνιδι που εχει βγει για αυτην την γενια!
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό malkataz » 29 Σεπ 2013, 11:15

Παίδες το έχω λιώσει την τελευταία εβδομάδα! Είμαι στο 75% και ακόμα έχω να κάνω πάρα πολλά πράγματα ακόμα! Είναι τεράστιο παιχνίδι! Μακάρι όμως και ο χάρτης να ήταν το ίδιο τεράστιος! ;)
Αν προσθέσουμε και τον βυθό τότε όντως μιλάμε για αχανή χάρτη! :D
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 29 Σεπ 2013, 13:28

φιλε @malkataz ο χαρτης πιστευω ειναι τεραστιος χωρις αμφιβολιες!
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

Δημοσίευσηαπό stavrosgta » 29 Σεπ 2013, 15:51

@malkataz Ο χάρτης του GTA V είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία για open world παιχνίδι.
Δες αυτό το βίντεο που συγκρίνει τον χάρτη του V με αυτόν του IV, είναι τεράστιος!

http://www.youtube.com/watch?v=Kip1zIXx9h8

Και για να λέμε τα πράγματα σωστά το GTA IV μπροστά στο GTA V και στο gameplay και στον χάρτη είναι μια "σκατούλα"! χαχαχαχαχα
stavrosgta

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 29 Σεπ 2013, 18:37

χαχαχαχαχα συμφωνω με @stavrosgta!!!!!
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB