GTA V cheats

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

GTA V cheats

Δημοσίευσηαπό Solidgamer » 20 Σεπ 2013, 05:58

Παιδία εβαλα cheat στο gta v και μετα απενεργοποιηθηκαν τα trophies ξερετε τι μπορω να κανω για να τα εχω και παλι διαθεσημα,χωρις να αρχισω απο την αρχη το παιχνιδι?
Solidgamer

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 20 Σεπ 2013, 11:38

Φιλε εψαξα το θεματακι αλλα δεν βρηκα κατι ακομη . θα συνεχησω να το ψαχνω φιλε
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό DoctorWho » 20 Σεπ 2013, 16:42

Φίλε βρήκα κάτι το οποίο ίσως σε βοηθήσει εδώ http://www.cheathappens.com/18275-Playstation_3-Grand_Theft_Auto_V_(GTA_5)_cheats

"Enter one of the following codes while playing. Using cheats will disable Trophies for the current session."

Δηλαδή κλείσε την κονσόλα και άνοιξε την πάλι για να μπορείς να πάρεις τα achievements.
Άβαταρ μέλους
DoctorWho

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 23 Σεπ 2013, 11:29

πρωτα θα τελειωσει το παιχνιδι 100% και μετα θα μπουνε οι κωδικοι αλλιως μετα χαλαει δεν εχει ουσια!και εγω ειχα το red dead redemption το ειχα 94% και ειπα να βαλω κωδικους και πηγα στα 100% και achievement δεν πηρα!ευτηχως ομως παρολου που δεν το ηξερα ειχα φτιαξει δευτερο save απο τα 94%,το συνεχισα και το τσιμπησα!
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό AlexanderLowPro » 26 Σεπ 2013, 17:37

Mixalis Daskalakis 7 έγραψε:πρωτα θα τελειωσει το παιχνιδι 100% και μετα θα μπουνε οι κωδικοι αλλιως μετα χαλαει δεν εχει ουσια!και εγω ειχα το red dead redemption το ειχα 94% και ειπα να βαλω κωδικους και πηγα στα 100% και achievement δεν πηρα!ευτηχως ομως παρολου που δεν το ηξερα ειχα φτιαξει δευτερο save απο τα 94%,το συνεχισα και το τσιμπησα!

Έτσι πάει! Το cheat δεν έχει νόημα όταν παίζεις σοβαρά παρά μόνο για χαβαλέ. ;)
Άβαταρ μέλους
AlexanderLowPro

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 26 Σεπ 2013, 22:58

ετσι φιλος μονο για χαβαλε!μην κοιταμε το san andreas(αα ρε εποχες) που οι κωδικοι πεφτανε αβερτα!
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

Δημοσίευσηαπό malkataz » 27 Σεπ 2013, 10:45

Mixalis Daskalakis 7 έγραψε:μην κοιταμε το san andreas(αα ρε εποχες) που οι κωδικοι πεφτανε αβερτα!

Γιατί στο GTA 3 δεν έπεφταν με το τσουβάλι;;;; :D
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 27 Σεπ 2013, 19:48

ναι εχεις δικιο!!το ειχα αρχισει το 3 αλλα δεν το τελειωσα απο οτι θυμαμαι!για αυτο δεν μιλαω για αυτο και ουτε για vice city και liberti city μιας το san andreas μ'αρεσει πιο πολυ απο ολα!5 φορες το ειχα τερματισει ειχα ριξει πολυ καψιμο! :D
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

Δημοσίευσηαπό malkataz » 29 Σεπ 2013, 11:16

Mixalis Daskalakis 7 έγραψε:5 φορες το ειχα τερματισει ειχα ριξει πολυ καψιμο! :D

Respect! Εγώ το είχα αφήσει γύρω στο 85% αν θυμάμαι καλά!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσίευσηαπό malkataz » 29 Σεπ 2013, 11:18

Πάντως μιας και είμαι ελάχιστες αποστολές πριν τον τερματισμό μπορώ με σιγουριά να πω πως δεν σκέφτηκα καθόλου πως θα μου ήταν χρήσιμα τα Cheats! Σε αυτό βέβαια βοηθάνε τα Checkpoints που κάνουν το παιχνίδι πιο εύκολο!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB