Pes 2014

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 24 Σεπ 2013, 17:51

το νοικιασα και εγω το παιχνιδι και το ονλινε λαγκαρει απιστευτα,το πακετο δεδομενων μου πηρε σχεδον 2 ωρες για να κατεβει και απο μεταγραφες σχεδον τιποτα!Πχ Ιγκουαιν,Οζιλ ειναι ακομα Ρεαλ,ο Ρεινα Λιβερποολ,ο Μπειλ ακομα Τοτεναμ...Θα κανουν κατι για αυτο εχουν πει?Αλλιως ειναι απλα απαρεδεκτοι δε γινεται να παιζουμε με τα περσυνα ροστερ απλα ελεος!!
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 24 Σεπ 2013, 18:14

Θα κάνουν αλλά ήδη έπρεπε να είχε γίνει...όσο περνάνε οι μέρες το συνηθίζω αλλά με ενοχλούν πολλά πράγματα περιμένω review από τον Ηλία να δω και καμιά άλλη άποψη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 24 Σεπ 2013, 19:04

δηλαδη παιδια απο οσα διαυασα μαλον να το σκεφτω αρκετα πριν να κανω την κινηση μου
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 24 Σεπ 2013, 19:12

κατι ακομα παιδες.Για το PS3 με ποια κουμπια γινονται οι τριπλες?Τα εχω δοκιμασει ολα αλλα τιποτα,περυσι ηταν απλα τα πραματα,ηταν L1 και δεξις μοχλος αν θυμαμαι καλα,φετος και αυτο το αλλαξαν
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 24 Σεπ 2013, 19:27

iakobosano έγραψε:δηλαδη παιδια απο οσα διαυασα μαλον να το σκεφτω αρκετα πριν να κανω την κινηση μου

Περίμενε review από enternity και παίξε κάνα παιχνίδι σε κάνα φίλο σου ή νοίκιασε το και κρίνε το μόνος σου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 25 Σεπ 2013, 11:16

οκ ευχαριστω πολυ
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό AlexanderLowPro » 26 Σεπ 2013, 17:36

Το παιχνίδι είναι καλό. Όχι τέλειο αλλά καλό. Το κύριο πρόβλημα όμως δεν το έχει το game αλλά τα άτομα που το παίζουν. Και εξηγούμαι, είναι ένα παιχνίδι που φέτος θέλει εκμάθηση άρα και υπομονή αρχικά. Κλείνω 30 ώρες περίπου και τώρα αρχίζω να το ευχαριστιέμαι. Δώστε του χρόνο και θα καταλάβετε και αφήστε τις ενοικιάσεις με 2 ώρες παιχνιδιού. Έτσι, δε θα καταλάβετε τίποτα. Υπογεγραμμένο. ;)
Άβαταρ μέλους
AlexanderLowPro

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Σεπ 2013, 06:22

Ναι καλά αμα είναι να πρέπει να παίξουμε μία εβδομάδα για να αρχίσουμε να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι τότε δεν έχει νόημα. Όπως και δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται στο FIFA που θέλεις 1 ώρα tutorial για να μπορείς απλά να μάθεις τον χειρισμό. Έλεος πλέον με το simulation. Εγώ θέλω απλά να πάω με τους φίλους μου στο net ή να μαζευτούμε σε κάποιο σπίτι, να βάλουμε μέσα το δισκάκι και να παίξουμε ένα ποδοσφαιράκι απλά και ωραία. Τόσο πολλά ζητάμε δηλαδή; ακούς εκεί 30 ώρες για να αρχίσεις να ευχαριστιέσαι ένα ποδοσφαιράκι. Αυτό για μένα είναι αποτυχία.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Tάσος » 27 Σεπ 2013, 15:35

Σήμερα ενημερώθηκαν στο pesleague.gr τα τουρνουά που θα γίνουν στον Κωτσόβολο φέτος.
Άβαταρ μέλους
Tάσος

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 28 Σεπ 2013, 01:58

Καθαρά και μόνο από το demo μου φάνηκε πολύ καλό.Το μόνο που ήταν άθλιο ήταν οι οπαδοί.Πολύ κακή σχεδίαση που θύμιζε παλιά ποδοσφαιράκια.

Αν κάποιος έχει παίξει το retail ας με ενημερώσει αν έχουν βελτιωθεί η εικόνα των οπαδών.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB