Παιδιά καλησπέρα,
Θα ήθελα να θέσω μια απορία που έχω.
Θέλω να αγοράσω ένα PS3 απο Αγγλία και αναρωτιέμαι αν θα έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα επειδή θα το χρησιμοποιώ Ελλάδα (εκτός του ότι θα πρέπει να αγοράσω το αντίστοιχο ανταπτοράκι για την πρίζα).Επίσης, θα μπορώ να αγοράσω παιχνίδια από Αμερική,Κίνα κτλπ ? Ή θα πρέπει να αγοράζω παιχνίδια απο την ίδια region με την Ελλάδα ( δηλαδή τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες) ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Νίκος
P.S : Η τηλεόραση μου ειναι HD με HDMI.
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 21:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Απορία με αγορά PS3
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος δεν πιστεύω να σου κάνει τίποτα. Τα παιχνίδια απ όσο ξέρω είναι region free δηλαδή παίζουν σε όλες τις κονσόλες απ όπου και να τις αγόρασες. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται άμα αγοράσεις game με multi απο Αμερική. Θα πρέπει να σου απαντήσουν τα παιδιά που έχουν ασχοληθεί περισσότερο 

-
DoctorWho - Δημοσιευσεις : 31
DoctorWho έγραψε:Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος δεν πιστεύω να σου κάνει τίποτα. Τα παιχνίδια απ όσο ξέρω είναι region free δηλαδή παίζουν σε όλες τις κονσόλες απ όπου και να τις αγόρασες. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται άμα αγοράσεις game με multi απο Αμερική. Θα πρέπει να σου απαντήσουν τα παιδιά που έχουν ασχοληθεί περισσότερο
Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
DoctorWho έγραψε:Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος δεν πιστεύω να σου κάνει τίποτα. Τα παιχνίδια απ όσο ξέρω είναι region free δηλαδή παίζουν σε όλες τις κονσόλες απ όπου και να τις αγόρασες. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται άμα αγοράσεις game με multi απο Αμερική. Θα πρέπει να σου απαντήσουν τα παιδιά που έχουν ασχοληθεί περισσότεροSensei έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,
Θα ήθελα να θέσω μια απορία που έχω.
Θέλω να αγοράσω ένα PS3 απο Αγγλία και αναρωτιέμαι αν θα έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα επειδή θα το χρησιμοποιώ Ελλάδα (εκτός του ότι θα πρέπει να αγοράσω το αντίστοιχο ανταπτοράκι για την πρίζα).Επίσης, θα μπορώ να αγοράσω παιχνίδια από Αμερική,Κίνα κτλπ ? Ή θα πρέπει να αγοράζω παιχνίδια απο την ίδια region με την Ελλάδα ( δηλαδή τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες) ?
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε αγορά απ οπουδήποτε, το μόνο θέμα για τα παιχνίδια είναι το DLC μιας και θα πρέπει να έχεις και το αντίστοιχο Account αν σκοπεύεις να αγοράσεις extra υλικό (π.χ. αν αγοράσεις το ACIII το Αμερικάνικο και θες να αγοράσεις και τις DLC αποστολές από το Store, θα πρέπει να το κάνεις από το Αμερικάνικο Store μιας και το Ευρωπαϊκό ACIII έχει διαφορετικό κωδικό).

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες