Sherlock

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Sherlock

Δημοσίευσηαπό mysterious » 22 Σεπ 2013, 16:11

Aπ'ότι είδα δεν έχει γίνει αναφορά γι'αυτή την σειρά.Δεν την έχει δει κανείς ρε παιδιά;η σειρά είναι τρομερή!Είδα χθες τον πρώτο κύκλο(μόλις 3 επεισόδια αλλά το καθένα διαρκεί όσο μια κανονική ταινία,90 λεπτά)κι έπαθα πλάκα.Αν και στην αρχή με ξένισε που διαδραματίζεται στην σύγχρονη εποχή,τελικά μια χαρά έγινε η διασκευή.Και φυσικά το μεγάλο ατού της σειράς είναι η ερμηνεία του Benedict Cumberbatch ως Σέρλοκ όπου το υποκριτικό του ταλέντο είναι εξωφρενικό!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 22 Σεπ 2013, 20:04

Θα συμφωνήσω ότι είναι μια πολύ καλογυρισμένη σειρά, με πολύ καλές ερμηνείες τόσο από τον Benedict Cumberbatch (Sherlock) όσο και από τους Martin Freeman (Watson) και Andrew Scott (απίστευτος ως Jim Moriarty)...
Με χαλάει λίγο το γεγονός ότι δεν παίζει με τον ρυθμό των αμερικάνικων σειρών (δηλαδή έτος και σεζόν) καθώς ενώ η 1η σεζόν έπαιξε το 2010, η 2η βγήκε το 2012, ενώ η 3η το πάει από αναβολή σε αναβολή.... Το BBC ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα τελείωσαν στις αρχές Σεπτέμβρη, οπότε ελπίζω μέσα στο 13 να προβληθεί η νέα σεζόν.....
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό mysterious » 23 Σεπ 2013, 10:58

Ναι όντως οι δύο πρώτοι κύκλοι έγιναν με διαφορά δύο ετών και μου έκανε εντύπωση από την στιγμή που η σειρά είναι πετυχημένη.Ο τύπος που παίζει τον Μοριάρτι ήταν πολύ καλός,παρανοϊκά ευφυής και δεν είχα ιδέα ποιος είναι.Και φυσικά ο Dr Watson είναι το hobbit! :P Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η σειρά για πολλά χρόνια...
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό ΑΛΕΚΟΣ Κ. » 28 Σεπ 2013, 21:56

εξειρετικη σειρα,για εμενα ομως το λαθος ειναι αυτο που κανουν και στις ταινιες οτι δλδ πεθαινει ο σερλοκ ενω αυτο ο σερ αρθουρ κοναν ντοιλ το ειχε κανει γτ ειχαν αντιδραση ο κοσμος στο θανατο του σερλοκ στα βιβλια!
ΑΛΕΚΟΣ Κ.

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό senso » 11 Οκτ 2013, 23:18

Η σειρα ειναι Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Η ! ! ! Με το Τ να ειναι πιο κεφαλαιο απο τα υπολοιπα κεφαλαια.. Φοβερες ηθοποιιες, καποια γνωστα side stories, η τουλαχιστον εγω που δεν ημουν ποτε μεγαλος φαν των βιβλιων δεν τις ηξερα ολες, φοβερη κορυφωση μεχρι το τελος του 2ου κυκλου, πανεξυπνο σεναριο, παρατηριτικοτητα που σε αφηνει με το στομα ανοιχτο!! Αψογη μεταφορα στη συγχρονη εποχη!

Παντως θελω να δω πως θα εξηγησουν την τελευταια σκηνη του τελευταιου επεισοδιου..
senso

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό mysterious » 25 Οκτ 2013, 13:50

senso έγραψε:Η σειρα ειναι Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Η ! ! ! Με το Τ να ειναι πιο κεφαλαιο απο τα υπολοιπα κεφαλαια.. Φοβερες ηθοποιιες, καποια γνωστα side stories, η τουλαχιστον εγω που δεν ημουν ποτε μεγαλος φαν των βιβλιων δεν τις ηξερα ολες, φοβερη κορυφωση μεχρι το τελος του 2ου κυκλου, πανεξυπνο σεναριο, παρατηριτικοτητα που σε αφηνει με το στομα ανοιχτο!! Αψογη μεταφορα στη συγχρονη εποχη!

Παντως θελω να δω πως θα εξηγησουν την τελευταια σκηνη του τελευταιου επεισοδιου..

Ακριβώς αυτό senso!Κι εγώ είδα το τελευταίο επεισόδιο κι έμεινα μ'αυτή την απορία...ελπίζω να είναι έξυπνη η εξήγηση και όχι κουφή.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό bullet107 » 29 Οκτ 2013, 13:01

Είναι η αγαπημένη μου σειρά ... καθώς και τρελή με τον Σέρλοκ απο μικρή λατρεύω όλο το καστ και πιο πολυ αυτούς που τόλμησαν να κάνουν την πιο σύγχρονη εκδοχή του..... Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή ή σειρά !!!!! Απίστευτο το τέλος του 2ου κύκλου ...αν και ξέρω την συνέχεια , ανυπομονώ να δώ πώς θα το κάνουν αυτοί οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί .... Υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο
bullet107

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό sados13 » 02 Δεκ 2013, 20:52

Απο τις αγαπημενες
sados13

Δημοσιευσεις : 23

Δημοσίευσηαπό ntinos82st » 04 Δεκ 2013, 00:27

Η σειρά έχει δυο κύκλους από 3 επεισόδια ο κάθε ένας και το season 3 ανακοινώθηκε και θα το έχουμε στις παρακάτω ημερομηνίες

Special episode season 3 Many Happy Returns
3x01 01/Jan/2014 The Empty Hearse
3x02 05/Jan/2014 The Sign of Three
3x03 12/Jan/2014 His Last Vow

Καλή θέαση σε όλους σας.
ntinos82st

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 13 Δεκ 2013, 12:33

Ίσως η επιτυχία τους (πέρα από το ότι είναι μια πολύ καλή σειρά) στηρίζεται στο ότι χρειάζονται αρκετό καιρό για να φτιάξουν ένα καλό επεισόδιο και στο ότι δε φορτώνουν το θεατή με πολλά επεισόδια μαζί, κάτι που θα τον έκανε να βαρεθεί.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB