Πρόβλημα με PS3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Πρόβλημα με PS3

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 07 Σεπ 2013, 22:37

Καλησπέρα σε όλους.Έχω πρόβλημα με το PS3! Τον Μάρτιο που μας πέρασε,έπαθα YLOD.Το άνοιξα,άλλαξα τις πάστες αλλά μετά δεν δοκίμασα να το βάλω να δουλέψει γιατί είχε ξεκολλήσει ένα καλώδιο.

Χτες,το έδωσα σε ένα γνωστό μου και το κόλλησε.Όταν πήγα να το ανοίξω,άναβε πάλι το κίτρινο φωτάκι.Τελικά,αποφάσισα να το στείλω σε τεχνικό,όπως και έκανα.

Τι λέτε να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει ξανά;

Το μοντέλο του PS3 είναι το fat 80GB.Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει. :)
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 16 Σεπ 2013, 16:23

Καλησπέρα . Είχα xbox 360 αλλά και ps3 και συγκεκριμένα την τηλεόραση LG 32LD420 συνδεδεμένα όλα σε ένα απλό παλιό πολύμπριζο . Για μένα το πρόβλημα ξεκίνησε επειδή δεν είχα πολύμπριζο με προστασία υπέρτασης . 'Oσο αφορά το Ps3 αλλά και την τηλεόραση ξαφνικά το άνοιξα μία μέρα και αναβόσβηνε το λαμπακι του Ps3 αλλά και της τηλεόρασης . Για μία βδομάδα περίπου είχα το ίδιο πρόβλημα . Άλλαξα πάστα στην κονσόλα αλλά τίποτα . Προσπάθησα να κάνω το κόλπο με την κουβέρτα αλλα τίποτα . Μέχρι που είπα να το πάω για φτιάξιμο . Άρχισα να ψάχνω σε site με την ίδια απορία αν θα ξαναδουλέψει και δίαβασα από κάποιον πως στην αρχή οι κονσόλες και κάποιες άλλες συσκευές όπως η τηλεόραση μου για παράδειγμα , λόγο συνεχώμενης αλλαγής τάσης , όταν φτάσει σε σημείο να καεί κάτι εκει μέσα , δεν ανοίγουν επείτηδες για να μην καούν . Πήγα και πήρα ένα καινούριο καλό πολύμπριζο με προστασία τάσης όπως διάβασα και από τότε δεν ξαναείχα πρόβλημα . Η κονσόλα άνοιξε αμέσως χωρίς κίτρινο λαμπάκι ... Το ίδιο και η τηλεόραση .

Τώρα όσο αφορά το xbox 360 δεν το πρόλαβα και έβγαλε και αυτο το τoπρόβλημα με τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν . Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ανάμεσα στις δύο κονσόλες αλλά στην αρχή δοκίμασα και εγώ να αλλάξω πάστα αλλα τίποτα . Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν από τις υψηλές θερμοκρασίες που ανέβαζε η κονσόλα αλλά είχαν καεί 2 με 3 πυκνωτές πάνω στην μητρική ( αυτά που είναι σαν μπαταριές ) . Τους βρίσκεις με 3 περίπου ευρώ . Άμα ανοίξεις την κονσόλα και ψάξεις λίγο θα βρεις σχετικά αρκετά . Αυτά που απο πάνω είναι μαύρα θέλουν άλλαγμα .

Προσωπική μου άποψη , άλλα μόνο άποψη , πιστεύω πως έχει ή δεν έχει κάποιο πρόβλημα η κονσόλα σου και το θέμα με το λαμπάκι φτιάξει καλό είναι εάν δεν έχεις τέτοιο πολύμπριζο καλύτερα να αγοράσεις ένα , αλλά και άν έχεις και είναι παλιό , μπορεί να μην δουλεύει καλά όπως παλιά και ίσως θα ήταν να αγοράσεις ένα καινούριο και ίσως καλύτερα αν έχεις πολλά πράγματα συνδεδεμένα πάνω ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB