Cabin in the Woods (Το μικρό σπίτι στο δάσος)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό xristos » 06 Ιουν 2013, 14:24

Γιατί ρε παιδιά??? Εμένα μου άρεσε αρκετά. Το τέλος με χάλασε. Η υπόλοιπη ταινία ήταν πολύ καλά. Ένα θριλεράκι. Στο τέλος ήρθαν τα πάνω κάτω.
Άβαταρ μέλους
xristos

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό gamelover » 06 Ιουν 2013, 14:56

karlat89 έγραψε:Μεχρι ενα σημείο πολυ καλη,το τελος απλως ΤΡΑΓΙΚΟ,δηλαδη αλλο τελος δεν μπορούσαν να φανταστουν???????????

συμφωνω με τον karlat89.... το τελος ηταν αθλιο.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό kostasarta » 12 Ιουν 2013, 12:50

ακυρο το τελος
kostasarta

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό mysterious » 15 Σεπ 2013, 08:20

Είχα ακούσει αρκετές φορές να αναφέρεται αυτή η ταινία και είπα μάλλον κάτι καλό θα είναι.Τελικά την είδα χθες και το σκυλομετάνιωσα.Τραγική ταινία με αυτόν που την έφτιαξε ναι έχει πιει λογικά τα πάντα.Καλά για το τέλος αλλά και για το τελευταίο μισάωρο γενικά δεν το συζητώ,θα πρέπει να ήταν σε έκσταση! :shock:
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 15 Σεπ 2013, 18:05

Δεν είναι τόσο άκυρο και κακό το τέλος. Πρέπει να το ψάξετε λίγο. Είναι σαν parody των ταινιών τρόμου αυτή η ταινία γενικώς. Το τέλος αν το δείτε από άλλη οπτική γωνία έχει νόημα. Τώρα αν το δείτε από τη γωνία "πήρα ένα θρίλλερ για να το δω με φίλους και να τρομάξουμε" προφανώς δεν θα έχει κάποιο νόημα. Και εγώ στην αρχή είχα μείνει σύξυλο και νόμιζα ότι είδα βλακεία αλλά μετά που το έψαξα μου άρεσε γιατί ήταν αρκετά εναλλακτικό.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό mysterious » 15 Σεπ 2013, 18:57

Ναι σ'αυτό έχεις δίκιο,αν το δεις από την μεριά της παρωδίας μια χαρά περνάει η ώρα.Αλλά από θρίλερ είναι άστα να πάνε.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 16 Σεπ 2013, 12:56

ομως PetrifieD-,για να παρω το τέλος σαν παροντυ ταινιών τρόμων,θα πρέπει όλο το έργο να είναι έτσι
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό torico » 16 Σεπ 2013, 13:02

karlat89 έγραψε:ομως PetrifieD-,για να παρω το τέλος σαν παροντυ ταινιών τρόμων,θα πρέπει όλο το έργο να είναι έτσι

μα ακριβως αυτο ειναι ολη η ουσια της ταινιας, ενα ειδος inside joke,
σε καποιος αρεσε σε καποιους οχι,προσωπικα το θεωρω πανεξυπνο τεχνασμα.
απο τι βλεπω απο τα σχολια οι περισσοτεροι δε καταλαβατε οτι απλα η ταινια ηταν ενα ειδος χαβαλε-φορο τιμης-σαρκασμος για το ειδος των ταινιων τρομου,νομιζω οτι ηταν ξεκαθαρο ο σκοπος της ταινιας μαλλον οχι κ τοσο :D
Τελευταία επεξεργασία από torico και 16 Σεπ 2013, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
torico

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 16 Σεπ 2013, 13:06

Κατι τέτοια μου θυμιζουν κουλτουριάκο ευρωπαικό κινηματογραφο,με μηνύματα μέσα απο τα μηνύματα,γιαυτο ομως επιλέγω αμερικανιες
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Σεπ 2013, 15:57

Και εγώ νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο. Είχε και τις τρομακτικές σκηνές του αλλά από την αρχή δήλωνε ότι είναι παρωδία καθώς είχε πολύ εμφαση στο ότι η κλασσική παρέα με κορίτσια και αγόρια πάει σε ένα απομακρυσμένο σπίτι μέσα στο δάσος χωρίς ιδιαίτερο λόγο και κάτι παθαίνουν. Και η επιλογή των χαρακτήρων δεν ήταν τυχαία. Υπήρχε ο μαστουρωμένος, ο αρχηγός, το καλό παιδί, το τσουλάκι... αυτοί δηλαδοί που αποτελούν την παρέα σε όλες τις ταινίες τρόμου που βασίζονται στην παρέα που πάει στο δάσος.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB