Αν και η σειρά περιστρέφεται ενός θέματος που μου αρέσει πολύ,προσωπικά,δεν την εκτιμώ σε μεγάλο βαθμό.Αυτό γιατί κατά τη γνώμη μου,αν και καλογυρισμένη,δεν δικαιολογεί ούτε τη διασημότητα που απέκτησε,ούτε καν την ύπαρξή της.
Παρακάτω δίνονται και SPOILERS,οπότε προσοχή!
Αισθάνομαι ότι βλέπω μια ταινία γεμάτη κλισέ,που απλά τραβιέται σε διάρκεια...Δεν έχει τίποτα που δεν έχουμε ήδη δει σε ταινίες του είδους και έχει και όλα τα κλισέ...
-Ο δίκαιος αρχηγός που έχει κλονιστεί η πίστη του και η οικογένειά του
-Ο καλύτερος φίλος του,που τον προδίδει
-Η γυναίκα έπαθλο
-Ο νταής που χάνει την αυτοσυγκράτηση του και μετά "τον πίνει" από τον δίκαιο
-Ο καλός που θα παρεξηγηθεί αλλά έχει δει το όραμα...και μετά πεθαίνει
-Όλα έχουν καταρρεύσει
-Όλοι έχουν χάσει κάποιον δικό τους,ΕΚΤΟΣ από τον κεντρικό ήρωα
-Οι κακοί που τελικά δεν είναι κακοί,αλλά κάνουν κάτι πολύ καλό,έστω και αν στην αρχή παλεύουν με τους ήρωες μας
-Αστραπιαίο χτίσιμο χαρακτήρων για να έρθει μετά,πολύ νωρίς μια επίθεση που δεν θα μπορούσαν να την αποκρούσουν οι ήρωες μας και έτσι θα πεθάνουν πολλοί για να χτίσουμε συναίσθημα...
Και άλλα πολλά...Δεν έχει να μου πει κάτι καινούργιο,κάτι πρωτότυπο...Κάτι,οτιδήποτε που να μου λέει "Δεν με βλέπεις απλά και μόνο επειδή είμαι άλλη μια ταινία με ζόμπι!"...
Παρά όλα αυτά όμως,θα παραδεχτώ ότι είναι πολύ καλά γυρισμένη και αρκετά γρήγορη στην εξέλιξή της,με εξαίρεση το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν που ήταν λίγο πολύ για κλάματα με μόλις τα 7-8 λεπτά να έχουν κάτι να πουν από τα 64' του επεισοδίου!
Θα συνεχίσω να τη βλέπω όμως,γιατί...γιατί είναι άλλη μια ταινία με ζόμπι!
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Walking Dead
Θα συμφωνησω με τα περισσοτερα Chased. Κλισε, κλισε, κλισε αλλα αξιζει να το παρακολουθησεις διοτι ειναι σειρα με ζομπι.
Περιμενω περισσοτερη δραση...
2 fail του πρωτου επεισοδιου...
Ελπιζω σε κατι καλυτερο στο δευτερο επεισοδιο....
Περιμενω περισσοτερη δραση...
2 fail του πρωτου επεισοδιου...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ελπιζω σε κατι καλυτερο στο δευτερο επεισοδιο....
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Ειδα και το δευτερο επεισοδιο και η μονη λεξη που μου ηρθε μολις τελειωσε ηταν η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
Στο τελος του επεισοδιου ειχαε δραση και ολη την υπολοιποη ωρα κλαιγοταν ο πρωταγωνιστης και η γυναικα του.
Στο τελος του επεισοδιου ειχαε δραση και ολη την υπολοιποη ωρα κλαιγοταν ο πρωταγωνιστης και η γυναικα του.

-
AMC Renews The Walking Dead for a Third Season
http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=83517#ixzz1bor6QMS0
http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=83517#ixzz1bor6QMS0
-
Ελπίζω η τρίτη σεζόν...
...να είναι ό,τι δεν είναι μέχρι στιγμής η δεύτερη,ωραία δηλαδή! ο.Ο
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
To τριτο επεισοδιο ευτυχως ηταν το καλυτερο τα ειχε ολα συναισθημα (το οποιο δεν με ενδιεφερε) και δραση κατι στο οποιο ελειπε στα προηγουμενα. Το τελος ηταν πραγματικα WTF?!
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες