GTA 5

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό malkataz » 06 Σεπ 2013, 16:22

Riddick έγραψε:Υπαρχεις καποιος που να το χει παραγγειλη απο amazon ή καποιο αλλο αξιοπιστο site να μου δωσει link?

http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listin ... eller=&sr=

Απλά πρόσεξε στις χρεώσεις επειδή αλλάξανε την πολιτική τους για κάποιες χώρες. Θα χρεωθείς επιπλέον για την Standard παράδοση 0.99 Λίρες για το προϊόν και 5.49 Λίρες για την παραγγελία.
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 06 Σεπ 2013, 17:08

Βασικά δεν πολυσυμφέρει με 47 λίρες που βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά.
Εγώ το τσίμπησα όταν το έβγαλε το amazon 35 λίρες και θα μου το φέρει ο κολλητός μου από Αγγλία. Μου βγήκε 40 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό malkataz » 07 Σεπ 2013, 12:03

Devil_7 έγραψε:Βασικά δεν πολυσυμφέρει με 47 λίρες που βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά.

Εδώ κάνεις λάθος. Το παιχνιδι μαζί με τα μεταφορικά κοστίζουν: 34,99 + 0,99 + 5,49 = 41,47 Λίρες. Άμα το πολλαπλασιάσεις με 1,18 (ισοτιμία Ευρώ-Λίρας) τότε βγαίνει περίπου 49 Ευρώ! Και πάλι φθηνότερα από οποιοδήποτε Ελληνικό κατάστημα!!! Ψαξ'το και θα δεις!!!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσίευσηαπό marine » 07 Σεπ 2013, 12:33

Riddick έγραψε:Υπαρχεις καποιος που να το χει παραγγειλη απο amazon ή καποιο αλλο αξιοπιστο site να μου δωσει link?

Εγω το προπαρηγγειλα απο zavvi κανει 48 ευρω. http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/gta-grand-theft-auto-v-5-includes-atomic-blimp-dlc/10569986.html και ειναι αξιοπιστο εχω παρει games απο εκει αλλες φορες :D και τζαμπα μεταφορικα
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό malkataz » 08 Σεπ 2013, 16:21

marine έγραψε:

Εγω το προπαρηγγειλα απο zavvi κανει 48 ευρω. http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/gta-grand-theft-auto-v-5-includes-atomic-blimp-dlc/10569986.html και ειναι αξιοπιστο εχω παρει games απο εκει αλλες φορες :D και τζαμπα μεταφορικα

Συμφωνώ κι εγώ με τα λεγόμενα αυτά! Το είχα ξεχάσει αυτό το μαγαζί! :D
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσίευσηαπό paoan013 » 08 Σεπ 2013, 17:31

Ναι, άλλα κάνει πολύ καιρό για να σου το στείλει. Ενώ έχει καλές τιμές το zavvi, το έχω κόψει λόγω πολύ μεγάλης καθυστέρησης στο να μου στείλει την παραγγελία μου. Τα τελευταία 3 ή 4 παιχνίδια που παράγγειλα από εκεί, μου ήρθαν μετά από 1,5 με 2 μήνες. Από το περασμένο Οκτώβριο έχω να παραγγείλω από αυτούς.
Άβαταρ μέλους
paoan013

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 08 Σεπ 2013, 20:50

malkataz έγραψε:
Devil_7 έγραψε:Βασικά δεν πολυσυμφέρει με 47 λίρες που βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά.

Εδώ κάνεις λάθος. Το παιχνιδι μαζί με τα μεταφορικά κοστίζουν: 34,99 + 0,99 + 5,49 = 41,47 Λίρες. Άμα το πολλαπλασιάσεις με 1,18 (ισοτιμία Ευρώ-Λίρας) τότε βγαίνει περίπου 49 Ευρώ! Και πάλι φθηνότερα από οποιοδήποτε Ελληνικό κατάστημα!!! Ψαξ'το και θα δεις!!!

Όπως θα δεις είπα ότι δεν συμφέρει με 47 λίρες γιατί όταν έγραψα το post η τιμή του ήταν 40 λίρες και όχι 35 που πήγε πάλι. Τώρα εννοείται ότι συμφέρει σε σχέση με Ελλάδα και είναι και amazon που ξέρεις ότι σε μια βδομάδα το πολύ θα το έχεις.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό marine » 09 Σεπ 2013, 13:09

paoan013 έγραψε:Ναι, άλλα κάνει πολύ καιρό για να σου το στείλει. Ενώ έχει καλές τιμές το zavvi, το έχω κόψει λόγω πολύ μεγάλης καθυστέρησης στο να μου στείλει την παραγγελία μου. Τα τελευταία 3 ή 4 παιχνίδια που παράγγειλα από εκεί, μου ήρθαν μετά από 1,5 με 2 μήνες. Από το περασμένο Οκτώβριο έχω να παραγγείλω από αυτούς.

Σε αυτο θα συμφωνησω αργουν παρα πολυ να φερουν τις παραγγελιες θυμαμαι την πρωτη φορα που ειχα παραγγειλη απο εκει νομιζα οτι ειχε χαθει στην διαδρομη
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό paoan013 » 09 Σεπ 2013, 14:30

Το Midnight Club:Los Angeles το παράγγειλα κι αφού πέρασε 1,5 μήνας, επικοινώνησα μαζί τους γι' αυτό. Μου είπαν πως θα μου το έστελναν ξανά. Μετά από 2 εβδομάδες μου ήρθε. Χάρηκα γιατί λέω, εντάξει χάθηκε το πρώτο στη διαδρομη, αλλά μου το ξανάστειλαν και μέσα σε 2 βδομάδες το είχα στα χέρια μου. Εκεί που δεν το περίμενα, μετά από κανένα δίμηνο, μου ξανάρχεται! Κοιτάζω τον κωδικό της παραγγελίας και ήταν αυτό που μου είχαν ξαναστείλει! 2 μήνες να μου έρθει το πρώτο και 2,5 το δεύτερο! Αν ήμουν @ρχίδι θα το κράταγα και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Τους το είπα όμως, τους το έστειλα πίσω και αποφάσισα πως δε θα ξαναπαραγγείλω από εκεί. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!
Άβαταρ μέλους
paoan013

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό malkataz » 09 Σεπ 2013, 14:51

Devil_7 έγραψε:
malkataz έγραψε:

Όπως θα δεις είπα ότι δεν συμφέρει με 47 λίρες γιατί όταν έγραψα το post η τιμή του ήταν 40 λίρες και όχι 35 που πήγε πάλι. Τώρα εννοείται ότι συμφέρει σε σχέση με Ελλάδα και είναι και amazon που ξέρεις ότι σε μια βδομάδα το πολύ θα το έχεις.

:)
Άβαταρ μέλους
malkataz

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB