Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Σεπ 2013, 22:35

Τελος με το NFS:Most Wanted.Αρκετα καλα γραφικα και με πολυ καλο soundtrack.Τωρα ασχολουμαι με το Assassin's Creed 3.Απο εποχες του AC2 ειχα να παιξω και μου εχει φανει οτι εχουν κανει τρελη δουλεια στα γραφικα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Σεπ 2013, 10:51

Τέλος με Tekken 6 και αρχή με Soul Calibur 4.Καλό το Dead or alive 5,καλό και το Tekken 6 αλλά σαν τις μάχες με σπαθάρες και άλλα όπλα δεν υπάρχει...παιχνιδάρα!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό game over » 07 Σεπ 2013, 14:57

Sackboy έγραψε:
game over έγραψε:Αφού τέλος το payday the heist επιτέλους ξεκίνησα το LAST OF US που αγόρασα πρόσφατα, βασικά θα έπρεπε να το είχα από day one …. :ugeek:

Και εγώ Last of Us φίλε! Τρομερό παιχνίδι! :D

Είσαι ωραίος ρε παιχταρά ! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό gdskate » 07 Σεπ 2013, 16:18

evergrey έγραψε:Τελος με το NFS:Most Wanted.Αρκετα καλα γραφικα και με πολυ καλο soundtrack.Τωρα ασχολουμαι με το Assassin's Creed 3.Απο εποχες του AC2 ειχα να παιξω και μου εχει φανει οτι εχουν κανει τρελη δουλεια στα γραφικα.

Και που να δεις και την εξέλιξη της ιστορίας....
gdskate

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό marine » 08 Σεπ 2013, 12:21

Sackboy έγραψε:
game over έγραψε:Αφού τέλος το payday the heist επιτέλους ξεκίνησα το LAST OF US που αγόρασα πρόσφατα, βασικά θα έπρεπε να το είχα από day one …. :ugeek:

Και εγώ Last of Us φίλε! Τρομερό παιχνίδι! :D
Σας ζηλευω .Εγω για να το παιξω περιμενω μια μικρη πτωση τιμης
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό kostasgreece » 08 Σεπ 2013, 16:12

γιατι δεν το κατευαζετε απλως!
Άβαταρ μέλους
kostasgreece

Δημοσιευσεις : 73

Δημοσίευσηαπό evergrey » 11 Σεπ 2013, 01:28

Επαιξα καμια ωριτσα το Demo του Fifa 14(PS3).Εγω που εχω μεινει στο 12 ειδα λιγο καλυτερα γραφικα,καλυτερη κινηση και πιο "αργη".Τωρα ξεθαψα το Starhawk και του δινω και καταλαβαινει!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 11 Σεπ 2013, 10:17

evergrey έγραψε:Επαιξα καμια ωριτσα το Demo του Fifa 14(PS3).Εγω που εχω μεινει στο 12 ειδα λιγο καλυτερα γραφικα,καλυτερη κινηση και πιο "αργη".Τωρα ξεθαψα το Starhawk και του δινω και καταλαβαινει!

Κι εγώ φίλος το κατέβασα χθες κι εγώ το έπαιξα μια ωρίτσα κι εγώ είχα μείνει στο Fifa 12! :D Καλά όχι απλά λίγο καλύτερο,πολύ καλύτερο!Κι αν το συγκρίνω κιόλας με το PES13 που έχω και πάλι είναι πολύ ανώτερο.Χαλαρά φαντάζομαι τον εαυτό μου να το λιώνει τουλάχιστον για ένα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 11 Σεπ 2013, 10:22

ac3
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό litanies » 11 Σεπ 2013, 19:01

τελείωσα το single player του Splinter Cell: Blacklist, σειρά έχει το Diablo 3. Είμαι περίεργος να δω τον χειρισμό του.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB