One Piece (ワンピース)

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

One Piece 611 - The Small Dragon! Momonosuke Revealed

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 05 Σεπ 2013, 14:27

https://www.youtube.com/watch?v=gZY5vqIVzd0
Το επεισόδιο 611 (English Subbed) θα είναι online το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 07 Σεπ 2013, 02:34

Πάρα πολύ καλή παρουσίαση Άλεξ! Μπράβο σου! Από τα αγαπημένα μου anime και το παρακολουθώ κάθε εβδομάδα. Σίγουρα τραβάνε κάποιες σκηνές παραπάνω αλλά μαθαίνεις πράγματα που στο manga δεν τα έχεις δει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 07 Σεπ 2013, 14:24

Scott_Pilgrim έγραψε:Πάρα πολύ καλή παρουσίαση Άλεξ! Μπράβο σου! Από τα αγαπημένα μου anime και το παρακολουθώ κάθε εβδομάδα. Σίγουρα τραβάνε κάποιες σκηνές παραπάνω αλλά μαθαίνεις πράγματα που στο manga δεν τα έχεις δει.

Να 'σαι καλά, Scott Pilgrim, και εμένα έχει γίνει πλέον μια απ τις αγαπημένες μου Anime σειρές παρόλο που την ξεκίνησα με καχυποψία! Έχει πολλά να δώσει ακόμα η σειρά πάντως!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό gdskate » 07 Σεπ 2013, 16:17

Scott_Pilgrim έγραψε:... αλλά μαθαίνεις πράγματα που στο manga δεν τα έχεις δει.

Βασικά, δεν ισχύει αυτό που λες.
Ό,τι λέει στο manga, γίνεται και στο Anime.
gdskate

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 07 Σεπ 2013, 20:04

gdskate έγραψε:
Scott_Pilgrim έγραψε:... αλλά μαθαίνεις πράγματα που στο manga δεν τα έχεις δει.

Βασικά, δεν ισχύει αυτό που λες.
Ό,τι λέει στο manga, γίνεται και στο Anime.

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες και αρκετές σκηνές στα Anime γενικότερα που δεν υπάρχουν στα αντίστοιχα Manga. Αυτά τα επεισόδια συνήθως αποκαλούνται Fillers και προσθέτουν πληροφορίες που μπορεί να είναι άχρηστες τελείως, διορθώσεις σε σχέση με το Manga ή προσωπικές ιστορίες χαρακτήρων αλλά πάντα το Anime καταλήγει να έχει περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το αντίστοιχο Manga.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό gdskate » 08 Σεπ 2013, 09:19

Κατά την άποψη μου, δεν προσφέρουν τίποτα τα filler στην ουσία του anime.
Το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσουν ένα προβάδισμα στο manga.
gdskate

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 08 Σεπ 2013, 12:23

gdskate έγραψε:Κατά την άποψη μου, δεν προσφέρουν τίποτα τα filler στην ουσία του anime.
Το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσουν ένα προβάδισμα στο manga.

Δεν αντιλέγω, αλλά η πρόταση του Scott Pilgrim ήταν απόλυτα σωστή και ισχύει, "... αλλά μαθαίνεις πράγματα που στο manga δεν τα έχεις δει." Ακόμα και αν θεωρούνται "άχρηστες" πληροφορίες, δίνονται για κάποιο λόγο και εν τέλη συμπληρώνουν μια γενικότερη εικόνα πιο ολοκληρωμένη.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

One Piece 612 - The Straw Hats vs. the Snow Woman

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 08 Σεπ 2013, 19:39

Το επεισόδιο 612 (English Subbed) θα είναι online το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

One Piece 613 - Zoro's Strongest One-Sword Style!

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 15 Σεπ 2013, 14:14

Το επεισόδιο 613 (English Subbed) θα είναι online το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό Looneyking » 18 Σεπ 2013, 18:52

Τρομερό σαν anime το One Piece, απ΄τα καλύτερα που έχω δει (και συνεχίζω να βλέπω).. Έτσι όπως πάει πάντως δεν νομίζω να τελειώσει ποτέ αλλά καλύτερα :lol: Το μόνο ενοχλητικό είναι η αργή εξέλιξη που έχει η ιστορία όχι τόσο όσων αφορά την απόσταση που έχει απ'το manga, αλλά από την αρχή του fishman island arc τα επεισόδια έγιναν λίγο κουραστικά μπορεί να είναι η ιδέα μου βέβαια..
Άβαταρ μέλους
Looneyking

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB