Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 30 Αύγ 2013, 22:44

jmaster18 έγραψε:Παιζω εδω και 1 μηνα περιπου Star Wars The Old Republic και απλα δεν καταλαβαινω τη γκρινια που εχει πεσει για το παιχνιδι. Το μονο προβλημα του ειναι προφανως η πολιτικη της ΕΑ για το free to play αλλα κατι γινεται.

Γενικώς θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ωραίο αν η ΕΑ άφηνε την BioWare να το ολοκληρώσει. Ήθελε άλλον ένα χρόνο ανάπτυξης για να γίνει σωστό ΜΜΟRPG. Απλά η ΕΑ (κλασικά) βιάστηκε γιατί είχε ρίξει πολύ χρήμα γι αυτό το παιχνίδι και ήθελε να βλέπει τα πρώτα κέρδη από τις συνδρομές. Νόμισε ότι με το να το βγάλει γρηγορότερα θα είχε και πιο γρήγορη απόσβεση γιατί θεωρούσε την συνδρομή δεδομένη. Ο κόσμος όμως της έδωσε ένα καλό μάθημα. Κρίμα στο παιχνίδι όμως. Είχε όλα τα φόντα να γίνει ένα καλό MMORPG.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Σεπ 2013, 01:18

Tekken 6.Τι χαζό πράγμα αυτό με το scenario campaign.Για να ξεκλειδώσεις το story mode των μαχητών να πρέπει να υποστείς αυτό το πράμα.Και όταν έρχεται η ώρα που τους ξεκλειδώνεις να βλέπεις πως το story mode αποτελείται από 4 μάχες!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Enwsitis21 » 01 Σεπ 2013, 12:28

Mafia 2 μέχρι να βγει το GTA 5.

Για Ps Plus members.
Το assassin's creed 3 πόσο χώρο καταλαμβάνει συνολικά στον δίσκο αφού κατέβει και γίνει εγκατάσταση στον δίσκο. Στο internet λεει 11 GB και έχω διαθέσιμο δίσκο 17 GB και όταν παω να το κατεβάσω μου λεει ότι δεν έχω διαθέσιμο χώρο στον δίσκο μου.
Άβαταρ μέλους
Enwsitis21

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Σεπ 2013, 13:13

Enwsitis21 έγραψε:Mafia 2 μέχρι να βγει το GTA 5.

Για Ps Plus members.
Το assassin's creed 3 πόσο χώρο καταλαμβάνει συνολικά στον δίσκο αφού κατέβει και γίνει εγκατάσταση στον δίσκο. Στο internet λεει 11 GB και έχω διαθέσιμο δίσκο 17 GB και όταν παω να το κατεβάσω μου λεει ότι δεν έχω διαθέσιμο χώρο στον δίσκο μου.

Τον ίδιο χώρο νομίζω καταλαμβάνει πάλι.Απλά στην αρχή χρειάζεται τον διπλάσιο χώρο για να εγκατασταθεί και μετά απελευθερώνει πάλι τα έξτρα GB.Οπότε λογικά χρειάζεσαι 22 GB+ για να το εγκαταστήσεις.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό evergrey » 02 Σεπ 2013, 01:07

Gameover στο καφρικο Saints Row 3.Πολυ πιο ωραιο απο το 2 που ειχα παιξει.Την πιο σημαντικη διαφορα την ειδα στα γραφικα και στο φωτισμο τους.Τωρα συνεχιζω της μινι αποστολες οσο αντεξω!Μετα εχει σειρα το Assassin's Creed 3.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό litanies » 02 Σεπ 2013, 12:16

μόλις τελείωσα το νέο Saints Row, το οποίο συνεχίζει να είναι κάφρικο και ξεκινάω το Splinter Cell: Blacklist
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 03 Σεπ 2013, 00:03

Τελείωσα το DuckTales Remastered. Πολύ ωραίο και πολύ δύσκολο. Τώρα πάω να ξαναπαίξω τις πολύ ωραίες πίστες του για να αγοράσω και όλα τα bonus.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 03 Σεπ 2013, 14:18

Professor Layton and the Curious Village. Απλά καταπληκτικό.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό game over » 04 Σεπ 2013, 21:29

Αφού τέλος το payday the heist επιτέλους ξεκίνησα το LAST OF US που αγόρασα πρόσφατα, βασικά θα έπρεπε να το είχα από day one …. :ugeek:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 06 Σεπ 2013, 17:51

game over έγραψε:Αφού τέλος το payday the heist επιτέλους ξεκίνησα το LAST OF US που αγόρασα πρόσφατα, βασικά θα έπρεπε να το είχα από day one …. :ugeek:

Και εγώ Last of Us φίλε! Τρομερό παιχνίδι! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB