gamelover έγραψε:σε αυτο εχεις ενα δικιο.....@gohan δλδ σου τραβαει το χαλι κατω απο τα ποδια παιρνει οτι εχετε συμφωνησει και φευγει και γιατι αφου ηταν δανεικες οι υπηρεσιες της εξ'αρχης να μην ειναι δανεικα και τα χρηματα που εγω εχω καταβαλλει....να μου επιστρεψει και εκεινη οτι εχω πληρωσει ή ενα αντιτιμο για τα προνομια τα οποια ειχα και τωρα δεν εχω...ετσι δεν ειναι;
Ουσιαστικα τελικα αυτο που κανουν δεν ειναι οτι ενδιαφερονται τοσο πολυ για τον καταναλωτη αλλα αποσκοπουν να σου νοικιαζουν τα παιχνιδια προσπαθωντας με αυτον το τροπο και να πολεμησουν την πειρατεια αλλα και να παρουν τα χρηματα που θα εδινες για να τα νοικιασεις για τη τσεπη τους... με ενα σμπαρο 2 τρυγονια και το χατιρι του καταναλωτη κανουμε,και δειχνουμε και καλοι,και παιρνουμε τα χρηματα που ουτως αλλιως θα εδινε για να το νοικιασει... (3 τελικα)
Ναι αλλά το αντίτιμο που πληρώνεις είναι το ελάχιστο. συγκριτικά με τα 2ευρώ τη μέρα για την ενοικίαση αλλά υπάρχει και μια μεγάλη λίστα που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα με ποιότητα. Για μένα είναι μια απ τις καλύτερες υπηρεσίες που έχουν ποτέ δημιουργηθεί και φυσικά ο στόχος είναι η φιλική αποτροπή της πειρατείας με σεβασμό προς τον καταναλωτή μιας και αυτός είναι ο κερδισμένος. Άλλωστε οι προσφορές για το Plus είναι πολύ δυνατές, τον Μάρτιο πήρα το Tomb Raider σε προσφορά μόλις 25ευρώ που τα μοιράστηκα με τον κολλητό μου, μιας και μπορείς να έχεις ενεργό τον λογαριασμό σου και σε δεύτερο PS3, ούτε μήνα μετά την κυκλοφορία του από 60 αρχική τιμή. Στα τρία χρόνια παρουσίας της υπηρεσίας έχω παίξει τόσα πολλά παιχνίδια ελαττώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα μου. Είναι μια καλή υπηρεσία γι αυτούς που δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα αλλά το χόμπι τους αποτελεί σημαντικό μέρος της καθημερινότητας, αλλά και γι αυτούς που παίζουν μαζικά παιχνίδια αφού η λίστα είναι Hot!