- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 19:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 3
Επειδή έβαλα και εγώ ξανά Plus πριν λίγες μέρες έψαξα λίγο να δω τι παίζει με τα παιχνίδια του Vita (δεν έχω Vita, αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Αυτό που διάβασα είναι το εξής: αν πατήσεις Download κάποιο παιχνίδι τότε αρχικά γίνεται activate και μετά download, αυτό που μετράει είναι το activate. Μπορείς να κάνεις cancel το download αλλά το παιχνίδι έχει μπει στην download list σου. Έλεγαν λοιπόν ότι αν μετά πάρεις Vita και συνδεθείς με τον ίδιο Plus λογαριασμό τότε πας από την download list και κατεβάζεις το παιχνίδι (ακόμα και αν έχει αφαιρεθεί από το Plus πλέον). Ισχύει αυτό; Και αν ναι ισχύει γενικά και για τα PS3 παιχνίδια; Δηλαδή αν σβήσω εγώ τώρα πχ ένα παιχνίδι γιατί δεν έχω άλλο δίσκο μετά μπορώ να το ξανακατεβάσω και ας μην υπάρχει πλέον στο ράφι του Plus;
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Spahar έγραψε:Επειδή έβαλα και εγώ ξανά Plus πριν λίγες μέρες έψαξα λίγο να δω τι παίζει με τα παιχνίδια του Vita (δεν έχω Vita, αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Αυτό που διάβασα είναι το εξής: αν πατήσεις Download κάποιο παιχνίδι τότε αρχικά γίνεται activate και μετά download, αυτό που μετράει είναι το activate. Μπορείς να κάνεις cancel το download αλλά το παιχνίδι έχει μπει στην download list σου. Έλεγαν λοιπόν ότι αν μετά πάρεις Vita και συνδεθείς με τον ίδιο Plus λογαριασμό τότε πας από την download list και κατεβάζεις το παιχνίδι (ακόμα και αν έχει αφαιρεθεί από το Plus πλέον). Ισχύει αυτό; Και αν ναι ισχύει γενικά και για τα PS3 παιχνίδια; Δηλαδή αν σβήσω εγώ τώρα πχ ένα παιχνίδι γιατί δεν έχω άλλο δίσκο μετά μπορώ να το ξανακατεβάσω και ας μην υπάρχει πλέον στο ράφι του Plus;
Απ'όσο ξέρω κανονικά, ναι
-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
Ότι αγοράζεις , δηλαδή το βρίσκεις σε κάποια προσφορά για Plus, σου ανήκει ολοκληρωτικά είτε μείνεις Plus, είτε σταματήσεις, για πάντα.
Τα δωρεάν προνόμια του Plus παραμένουν εφόσον είσαι Plus, αν σταματήσεις, δεν υφίστανται, ακόμα και αν τα έχεις στην λίστα σου, ακριβώς γιατί είναι δωρεάν.
Τα δωρεάν προνόμια του Plus παραμένουν εφόσον είσαι Plus, αν σταματήσεις, δεν υφίστανται, ακόμα και αν τα έχεις στην λίστα σου, ακριβώς γιατί είναι δωρεάν.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
gamelover έγραψε:οπως το πες!! gohan εφοσον παραμενεις στο plus.... λιγο εκνευριστικο θα ελεγα...θα μου πεις τα αγοραζεις με αλλη τιμη πολυ καλυτερη απο αυτη που πραγματικα εχουν καποια παιχνιδια αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει παντα να σε δεσμευουν ετσι....
Στην αρχη με ενοχλουσε αυτο αλλα πλεον θεωρω το plus αυτονοητα ON ολο το χρονο οποτε... Αυτο που με προβληματιζει ειναι τι θα γινει οταν το ps3 περασει στην ιστορια.... κατι που αναρωτιεμαι προωρα μεν αλλα οχι παραλογως και για το xbox one.
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
Gohan έγραψε:gamelover έγραψε:οπως το πες!! gohan εφοσον παραμενεις στο plus.... λιγο εκνευριστικο θα ελεγα...θα μου πεις τα αγοραζεις με αλλη τιμη πολυ καλυτερη απο αυτη που πραγματικα εχουν καποια παιχνιδια αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει παντα να σε δεσμευουν ετσι....
Στην αρχη με ενοχλουσε αυτο αλλα πλεον θεωρω το plus αυτονοητα ON ολο το χρονο οποτε... Αυτο που με προβληματιζει ειναι τι θα γινει οταν το ps3 περασει στην ιστορια.... κατι που αναρωτιεμαι προωρα μεν αλλα οχι παραλογως και για το xbox one.
Κατά πάσα πιθανότητα Gaikai.Αυτό ευελπιστεί η Sony τουλάχιστον δηλαδή
-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
σε αυτο εχεις ενα δικιο.....@gohan δλδ σου τραβαει το χαλι κατω απο τα ποδια παιρνει οτι εχετε συμφωνησει και φευγει και γιατι αφου ηταν δανεικες οι υπηρεσιες της εξ'αρχης να μην ειναι δανεικα και τα χρηματα που εγω εχω καταβαλλει....να μου επιστρεψει και εκεινη οτι εχω πληρωσει ή ενα αντιτιμο για τα προνομια τα οποια ειχα και τωρα δεν εχω...ετσι δεν ειναι;
Ουσιαστικα τελικα αυτο που κανουν δεν ειναι οτι ενδιαφερονται τοσο πολυ για τον καταναλωτη αλλα αποσκοπουν να σου νοικιαζουν τα παιχνιδια προσπαθωντας με αυτον το τροπο και να πολεμησουν την πειρατεια αλλα και να παρουν τα χρηματα που θα εδινες για να τα νοικιασεις για τη τσεπη τους... με ενα σμπαρο 2 τρυγονια και το χατιρι του καταναλωτη κανουμε,και δειχνουμε και καλοι,και παιρνουμε τα χρηματα που ουτως αλλιως θα εδινε για να το νοικιασει... (3 τελικα)
Ουσιαστικα τελικα αυτο που κανουν δεν ειναι οτι ενδιαφερονται τοσο πολυ για τον καταναλωτη αλλα αποσκοπουν να σου νοικιαζουν τα παιχνιδια προσπαθωντας με αυτον το τροπο και να πολεμησουν την πειρατεια αλλα και να παρουν τα χρηματα που θα εδινες για να τα νοικιασεις για τη τσεπη τους... με ενα σμπαρο 2 τρυγονια και το χατιρι του καταναλωτη κανουμε,και δειχνουμε και καλοι,και παιρνουμε τα χρηματα που ουτως αλλιως θα εδινε για να το νοικιασει... (3 τελικα)
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες