Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό game over » 27 Αύγ 2013, 11:54

Τώρα παίζω payday the heist (PS3) ,να ναι καλά το plus, έχω να κάνω κάποια challenge και έχουν μείνει μερικά trophies και παίζω με κάτι γιδια που δεν ξέρουν τι κάνουν κα
μόνιμος ναυαγούν ….. :evil: :twisted:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό evergrey » 27 Αύγ 2013, 13:09

Τελος με την αηδια του Single στο Battlefield 3.Τετοια μουφα δεν εχω ξανα παιξει.Τωρα συνεχιζω το Online μεχρι να φτασω στο 40αρι και μετα θα παρει ποδι απο τον σκληρο.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 27 Αύγ 2013, 13:49

Saints Row 3 στο ps3. Περιμένοντας το GTA V.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Αύγ 2013, 15:58

Ξεκινησα το Tomb Raider! Φαινεται οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια απο την Square. Μου εχει σπασει λιγο τα νευρα ο χαμος στις πρωτες ωρες τουλαχιστον απο συνεχομενα qte's και cutscenes. Εχεις την επιλογη να κανεις οτι σου λεει το σεναριο και να απολαυσεις αλλη μια περιπετεια σε στυλ ταινιας χωρις πολλα πολλα, αλλα, παλι καλα, αν θες μπορεις να τα παρατησεις αυτα και να εξετασεις τον περιβαλλοντα χωρο εξονυχιστικα.

To gameplay ειναι σε υψηλα επιπεδα και υπαρχει ζουμι για τους λατρεις της εξερευνησης. Παραδοξως ο μεγαλος κοσμος με τα πολλα μυστικα εχει κατι απο τα παλια! Μακαρι να δω και καλυτερα δειγματα γραφης παρακατω.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 28 Αύγ 2013, 16:04

alex4444 έγραψε:Ξεκινησα το Tomb Raider! Φαινεται οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια απο την Square. Μου εχει σπασει λιγο τα νευρα ο χαμος στις πρωτες ωρες τουλαχιστον απο συνεχομενα qte's και cutscenes. Εχεις την επιλογη να κανεις οτι σου λεει το σεναριο και να απολαυσεις αλλη μια περιπετεια σε στυλ ταινιας χωρις πολλα πολλα, αλλα, παλι καλα, αν θες μπορεις να τα παρατησεις αυτα και να εξετασεις τον περιβαλλοντα χωρο εξονυχιστικα.

To gameplay ειναι σε υψηλα επιπεδα και υπαρχει ζουμι για τους λατρεις της εξερευνησης. Παραδοξως ο μεγαλος κοσμος με τα πολλα μυστικα εχει κατι απο τα παλια! Μακαρι να δω και καλυτερα δειγματα γραφης παρακατω.

Oυσιαστικα παιζεις ενα Uncharted μονο που αντι για τον Nathan Drake εχεις την Lara. :lol:

Υπαρχουν στιγμες που, αν εχεις παιξει καποιο Uncharted, θα καταλαβεις οτι θα συμβει ενα scripted γεγονος αλα Uncharted. Παντως το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 28 Αύγ 2013, 23:41

Τελείωσα το Mafia 2. Πολύ ωραίο παιχνίδι με δυνατή ιστορία αν και με ξενέρωσε το τέλος λόγο του ότι χρειάζεσαι ένα απο τα DLC για το υπόλοιπο κομμάτι, απο ότι κατάλαβα....

Σειρά έχει μάλλον το Saints Row 3 μέχρι να έρθει το The Last of Us από amazon. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 29 Αύγ 2013, 04:26

@Deathracer2009 Αυτο φοβηθηκα αρχικα, αλλα δειχνει να εχει πολυ περισσοτερη εξερευνηση, εστω και προαιρετικα. Καποιο Uncharted δεν εχω παιξει πανω απο 10 λεπτα, αλλα απο τα βιντεο που εχω δει μου φανηκε οτι το Tomb Raider μπροστα του ειναι open world :p Οχι οτι δεν ειναι αριστο παιχνιδι το Uncharted, απλα αλλος ο σκοπος του...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Αύγ 2013, 23:57

Κατέβασα και άρχισα το DuckTales Remastered για Wii U. Πολύ ωραίο παιχνίδι και θυμίζει άλλες εποχές. Επίσης βολεύει το remote play με το game pad.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό evergrey » 30 Αύγ 2013, 01:15

Τελος με το Ratchet and Clank: A Crack in Time.Αρκετα καλο και με μπολικη διαρκεια.Συνεχιζω τωρα NBA2K13 στο My Player.Εχει τρελες επιλογες αυτο το παιχνιδι!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 30 Αύγ 2013, 20:35

Παιζω εδω και 1 μηνα περιπου Star Wars The Old Republic και απλα δεν καταλαβαινω τη γκρινια που εχει πεσει για το παιχνιδι. Το μονο προβλημα του ειναι προφανως η πολιτικη της ΕΑ για το free to play αλλα κατι γινεται.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB