Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 21 Αύγ 2013, 12:02

eZIO4ever έγραψε:Aυτη τη περιοδο τιποτα.Πουλησα προσφατα ps3 και xbox 360 (συν τα παιχνιδια τους) για να μαζεψω λεφτα για το ps4.Aλλα μου την εφερε καλα η σονυ...

Χαχαχα επικό το μήνυμα σου! :D Αλλά από την στιγμή που αποφάσισες να πάρεις κονσόλα νέας γενιάς καλά έκανες γιατί ουσιαστικά θα σου βγει τζάμπα.Εμένα με βλέπω άνετα μια 4ετία στην τωρινή γενιά με τόσα παιχνίδια που έχω να τερματίσω και με το plus να προσθέτει αβέρτα 3 παιχνίδια τον μήνα. :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 21 Αύγ 2013, 13:05

saint row the third
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό eZIO4ever » 21 Αύγ 2013, 18:41

mysterious έγραψε:
eZIO4ever έγραψε:Aυτη τη περιοδο τιποτα.Πουλησα προσφατα ps3 και xbox 360 (συν τα παιχνιδια τους) για να μαζεψω λεφτα για το ps4.Aλλα μου την εφερε καλα η σονυ...

Χαχαχα επικό το μήνυμα σου! :D Αλλά από την στιγμή που αποφάσισες να πάρεις κονσόλα νέας γενιάς καλά έκανες γιατί ουσιαστικά θα σου βγει τζάμπα.Εμένα με βλέπω άνετα μια 4ετία στην τωρινή γενιά με τόσα παιχνίδια που έχω να τερματίσω και με το plus να προσθέτει αβέρτα 3 παιχνίδια τον μήνα. :P

Ασε τη πατησα:P Τα εδωσα τωρα που εχουν ακομα περαση, γιατι οταν βγουν οι νεες κονσολες δυσκολα θα τις πουλουσα με τα λεφτα που ηθελα!
Άβαταρ μέλους
eZIO4ever

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 22 Αύγ 2013, 08:36

Μην αγχώνεσαι θα το πάρεις κανονικα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 22 Αύγ 2013, 11:41

Plant vs zombies 2...πολυ εθιστικο. :)
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 22 Αύγ 2013, 13:43

Brothers: tale of two sons - κορυφη...
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 22 Αύγ 2013, 19:25

Tales Of Xillia επιτέλους!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Kostasmav » 23 Αύγ 2013, 11:25

Ξεκίνησα το Biosock το πρώτο. Αν και παλιό παιχνίδι, το βρίσκω πολύ καλό και το ευχαριστιέμαι. Αλλη μια απόδειξη οτι το καλό παιχνίδι δεν έχει ηλικία τελικά !!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Kostasmav

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Αύγ 2013, 09:10

Λιωσιμο στο NBA2K13 και στο NFS:Most Wanted!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 27 Αύγ 2013, 03:49

Dead or alive 5.....το οποίο τερματίστηκε σε μια μέρα!Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο παράξενο story mode.Ένας mini κωμικοτραγικός αχταρμάς των ιστοριών των χαρακτήρων.Κρίμα γιατί και βάθος έχει στο gameplay του για να γνωρίσεις τον κάθε χαρακτήρα και γραφικάρες.Οπότε προχωράμε με Resident evil 5.Πολύ καλό ACTION παιχνίδι!Γιατί από ατμόσφαιρα και τρόμο δεν...ελπίζω μόνο στο dlc Lost in nightmares μιας και έχω την gold έκδοση του παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB