After earth

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό frigs » 24 Ιούλ 2013, 16:33

Σας άρεσε σαν ταινία γενικότερα αλλα και σαν concept?
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό ckastam » 20 Αύγ 2013, 21:55

ταινία όχι άλλωστε γρήγορα ξεχάστηκε - το κονσεπτ όμως ήταν ενδιαφέρον όπως βέβαια κ κάθε κονσεπτ που έχει να κάνει με την μελλοντική κατάσταση στον πλανήτη ΓΗ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 18 Οκτ 2013, 08:59

Τελικα την ειδα σε Blu-Ray τη ταινια, μετρια, γυρω στο 6/10. Ηταν πολυ κουραστικο να εχεις μονο 2 πρωταγωνιστες και ο ενας να ειναι σε μια σταθρη θεση συνεχεια. Πιστευω επεσε πολυ βαρος στο Jaden Smith και ο μικρος δεν τα καταφερε
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό kumas » 18 Οκτ 2013, 19:27

ειναι γαματη την ειδα και επαθα την πλακα μου
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό mitsoman4 » 03 Δεκ 2013, 15:54

Ωραίο το κόνσεπτ.
Η ταινία καλή ήταν 7.9/10..
mitsoman4

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Δεκ 2013, 23:53

Ελεεινή η ταινία. Βλεπόταν με το ζόρι και τη θεώρησα βαρετή.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Chased » 01 Ιουν 2014, 15:42

Ως θεατής που απολαμβάνει να βλέπει τον Will Smith και του άρεσε και ο Jaden στο Karate Kid, έχω να πω πως αυτή η ταινία ήταν αίσχος! 3/10 και πολύ είναι! Και δυστυχώς, ο Jaden δεν απέδωσε καθόλου σωστά! Με το ζόρι κατάφερνε να μην κοιτάξει την κάμερα και όταν νευρίαζε και φώναζε είχε «ταβάνι» η φωνή του! Το κλάμα δεν έπειθε,το σενάριο δεν έπειθε, οι χαρακτήρες δεν χτίστηκαν καθόλου (εδώ δεν χτίστηκε ούτε καν το στόρυ!), το μόνο που είδαμε ήταν τον Will Smith να λέει όλους τους κινδύνους και όλα τα λάθη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος, μόνο και μόνο για να μας δώσει να καταλάβουμε ότι ο πιτσιρικάς θα τα έκανε όλα αυτά και θα τα κατάφερνε στο τέλος, σαν ήρωας!

Δυστυχώς, η ταινία δεν είναι ούτε καν για «Κυριακής απόγευμα»!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB