- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 18:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τέλος με Crysis 3 και Spartacus Legends.To πρώτο τελικά όσο το έπαιζα τόσο μου άρεσε και μου έκανε θετική εντύπωση ότι δεν αντιμετώπισα κανένα κόλλημα/πάγωμα στην ροή του παιχνιδιού(πολλά λέχθηκαν γι'αυτό)και τα γραφικά του που ήταν super αν και μουντά(εκτός από την ζούγκλα).Το δεύτερο μπόρεσα να το προχωρήσω μέχρι τα 2/3 του παιχνιδιού.Απ'ότι κατάλαβα αν το ξεκινούσα από την αρχή και με ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ίσως και να τερματιζόταν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις.Άρχισα το Killzone 3 και ήδη δείχνει φοβερό!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Τέλος με το υπέροχο Killzone 3.Σε κάθε επίπεδο ανώτερο από το 2 και με highlight την επική μάχη με το γιγαντιαίο ρομπότ.Malicious πλέον(το οποίο έχει και ωραίο story)και μιας και ξέρω ότι είναι μικρό σε διάρκεια,άρχισα και το gran turismo 5.To οποίο δεν μου έκανε την αίσθηση που έκανε το 4...χώρια που είναι και αρκετά μικρότερο σε διάρκεια νομίζω.
-
Scott_Pilgrim έγραψε:Έχει διάρκεια του Gran Turismo;
Είναι αρκετά μικρότερο σε σχέση με το 4,το διάβασα και σε φόρουμς.Καταρχήν δεν έχει τις διοργανώσεις της μάρκας των αυτοκινήτων.Το 4 το έπαιζα για μήνες,το υλικό του ήταν ατελείωτο!Αυτό μου φαίνεται θα το τελειώσω αρχές Σεπτέμβρη.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες