Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 15 Αύγ 2013, 22:47

Τέλος με Crysis 3 και Spartacus Legends.To πρώτο τελικά όσο το έπαιζα τόσο μου άρεσε και μου έκανε θετική εντύπωση ότι δεν αντιμετώπισα κανένα κόλλημα/πάγωμα στην ροή του παιχνιδιού(πολλά λέχθηκαν γι'αυτό)και τα γραφικά του που ήταν super αν και μουντά(εκτός από την ζούγκλα).Το δεύτερο μπόρεσα να το προχωρήσω μέχρι τα 2/3 του παιχνιδιού.Απ'ότι κατάλαβα αν το ξεκινούσα από την αρχή και με ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ίσως και να τερματιζόταν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις.Άρχισα το Killzone 3 και ήδη δείχνει φοβερό!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό evergrey » 16 Αύγ 2013, 00:19

Τελος με Mafia 2.Πολυ ωραια ιστορια και για παιχνιδι του 2010 εχει μια χαρα γραφικα.
Τελος και με το Wakeboarding HD.Παλουκι για να παρεις ολα τα "αστερακια" αλλα για να περασεις την ωρα σου αξιζει.
Τωρα εφυγα για NBA 2K13!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 18 Αύγ 2013, 00:39

Shadow of the Colossus.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Geovra » 18 Αύγ 2013, 15:25

Τέλος το Sleeping Dogs (παιχνιδαρα) και άρχισα Lotr War in the north ...αυτο το ps+ πια :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Kostasmav » 19 Αύγ 2013, 16:26

Αυτή την εποχή παίζω το Sleeping Dogs και είναι προς το τέλος του. Πολύ καλό παιχνίδι, αν και πανομοιότυπο με τη GTA σειρά.Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο. Να ναι καλά το Steam με τις προσφορές του πάντως !!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostasmav

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό mysterious » 19 Αύγ 2013, 23:37

Τέλος με το υπέροχο Killzone 3.Σε κάθε επίπεδο ανώτερο από το 2 και με highlight την επική μάχη με το γιγαντιαίο ρομπότ.Malicious πλέον(το οποίο έχει και ωραίο story)και μιας και ξέρω ότι είναι μικρό σε διάρκεια,άρχισα και το gran turismo 5.To οποίο δεν μου έκανε την αίσθηση που έκανε το 4...χώρια που είναι και αρκετά μικρότερο σε διάρκεια νομίζω.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 20 Αύγ 2013, 12:13

Έχει διάρκεια του Gran Turismo;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Αύγ 2013, 12:54

Scott_Pilgrim έγραψε:Έχει διάρκεια του Gran Turismo;

Είναι αρκετά μικρότερο σε σχέση με το 4,το διάβασα και σε φόρουμς.Καταρχήν δεν έχει τις διοργανώσεις της μάρκας των αυτοκινήτων.Το 4 το έπαιζα για μήνες,το υλικό του ήταν ατελείωτο!Αυτό μου φαίνεται θα το τελειώσω αρχές Σεπτέμβρη.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 20 Αύγ 2013, 17:36

τελειώσα το ''κακό'' Wanted και ξεκίνησα κατι ανάλαφρο (που τελικά δεν ειναι..... :x ) Το Star Wars the clone war στο χ360 ...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό eZIO4ever » 21 Αύγ 2013, 11:31

Aυτη τη περιοδο τιποτα.Πουλησα προσφατα ps3 και xbox 360 (συν τα παιχνιδια τους) για να μαζεψω λεφτα για το ps4.Aλλα μου την εφερε καλα η σονυ...
Άβαταρ μέλους
eZIO4ever

Δημοσιευσεις : 13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB