The adventures of Tintin

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Μαρ 2012, 12:45

Καλα, μην το συζητάς! Σαν μεταφορά κομικ στην μεγάλη οθόνη είναι από τις ελάχιστες φορές που έχει γίνει τόσο καλή δουλεία! Με σεβασμό και μεράκι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 16 Δεκ 2012, 19:41

Λοιπόν εγώ την είδα μόλις χτες και με εντυπωσίασε. Δε περίμενα να είναι τόσο καλή. Έχω διαβάσει τα περσσότερα κομικ με τον Τεντέν και μπορώ να πώ ότι η μεταφορά ήταν από τις καλύτερες που έχω δει σε κόμικ. Επίσης βρήκα καταπληκτικά τα εφέ, τη σκηνοθεσία αλλά και το voice acting (ειδκά από τον Andy Serkis). Γενικώς πάρα πολύ καλή και μου άρεσε επίσης η αναφορά στον Herge στην πρώτη σκηνή όπου έδειξε και τα πραγματικά σκίτσα του από τα κόμικ. Ελπίζω και η συνέχεια να είναι ανάλογη αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι όσο αναμιγνύονται οι Spielberg και Jackson.

Θα της έβαζα ένα 8.5-9/10
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό frigs » 06 Αύγ 2013, 17:24

καπου είχα διαβάσει ότι θα βγεί και η συνέχεια του αλλά δεν ξερω αν όντως επιβεβαιώθηκε και για ποιά περίοδο.
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 06 Αύγ 2013, 18:29

frigs έγραψε:καπου είχα διαβάσει ότι θα βγεί και η συνέχεια του αλλά δεν ξερω αν όντως επιβεβαιώθηκε και για ποιά περίοδο.

Μπες στο IMDb αγόρι μου καλό και μην ρωτάς σε κάθε ποστ ταινίας πότε βγαίνει η συνέχεια. Για την συγκεκριμένη (μιας και μπήκα στον κόπο να απαντήσω) έχουν ανακοινωθεί 2 συνέχειες με την 1η να κυκλοφορεί το 2015 ενώ για τη 2η δεν έχει ανακοινωθεί περίοδος.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό frigs » 13 Σεπ 2013, 17:37

Ωραίο το review του The adventures of Tintin, αρκετά καλή σαν ταινία, και πολυ καθαρό το 3D στο σινέμα τουλάχιστον που το είχα δει εγώ.
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB