Καλησπερα Παιδες!Λοιπον αγορσα προσφατα την συγκεκριμενη τηλεοραση:
http://www.public.gr/product/sound-and- ... 4183201pp/
κυριως για να παιζω με το ps3.
θελω ομως να αγορασω κατι για τον ηχο, καποιο Home cinema Ισως.το budget ειναι 150-200euro γιατι ηδη μου φυγανε πολλα με τη tv.τι προτεινετε?
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ηοme Cinema
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Θα μπορούσες να κοιτάξεις και σε ηχόμπαρα αφού έχεις το PS3 ως player.
LG Soundbar NB2430 στα 160W,180€
SONY HTCCT60 στα 60W,140€
LG Soundbar NB2430 στα 160W,180€
SONY HTCCT60 στα 60W,140€
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
μια απο τα ιδια!
βασικά εγω θα ηθελα καποιος να μου πει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑ Soundbar σε σχέση με τα ηχεία της τηλεόρασης...εχει διαφορά προς το καλυτερο εμφανή??? αξίζει ???
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
Soundbar
@neo7101
Εγω πηρα την Samsung HW-H355/EN Μαύρο me 140 ευρω τον Ιουλιο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
Συνοπτικα, εχει bluetooth , οποτε ,μπορεις να ακους εκει τραγουδια απο το smartphone σου, ακομα και απο το youtube , και συνδεεται ασυρματα (με το bluetooth) με Samsung smart tv (πρεπει να τσεκαρεις με ποιες ακριβως).
Εχει επισης ανεξαρτητο subwoofer, touch πληκτρα και τηλεχειριστηριο.Ικανοποιητικα μπασα.
Εγω πηρα την Samsung HW-H355/EN Μαύρο me 140 ευρω τον Ιουλιο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
Συνοπτικα, εχει bluetooth , οποτε ,μπορεις να ακους εκει τραγουδια απο το smartphone σου, ακομα και απο το youtube , και συνδεεται ασυρματα (με το bluetooth) με Samsung smart tv (πρεπει να τσεκαρεις με ποιες ακριβως).
Εχει επισης ανεξαρτητο subwoofer, touch πληκτρα και τηλεχειριστηριο.Ικανοποιητικα μπασα.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
periklis έγραψε:βασικά εγω θα ηθελα καποιος να μου πει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑ Soundbar σε σχέση με τα ηχεία της τηλεόρασης...εχει διαφορά προς το καλυτερο εμφανή??? αξίζει ???
Χωρις να ειμαι ειδικος, νομιζω πως εχεις περισσοτερα watt σε ισχυ, λιγο καλυτερα μπασα επισης (ειδικα αν παρεις soundbar με ξεχωριστο woofer) και καποιες εξτρα ευκολιες, οπως nfc,bluetooth για να ακους ασυρματα απο το κινητο σου.
Σιγουρα την ποιοτητα ενος home cinema δεν την εχει, αλλα νομιζω πως η τιμη για κατι τετοιο ξεφευγει πολυ και δεν ειναι ο καιρος να ξοδευουμε :Ρ
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες