- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Wolverine
32 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Λοιπόν το είδα και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Το review που υπάρχει στο site είναι λίγο άστοχο οπότε μην επηρεαστήτε από εκεί. Είναι καλύτερη από το X-MEN origins Wolverine και γενικώς πιστεύω αξίζει γύρω στο 7.5-8. Αν είστε φίλοι των κόμικ να πάτε να την δείτε αν και έχει μερικές αστοχίες σε σχέση με αυτά (όπως οι περισσότερες ταινίες από κόμικ). Τουλάχιστον εξερευνεί τις περιπέτειες του Wolverine στην Ιαπωνία που κατά τη γνώμη μου είναι οι πιο ενδιαφέρουσες συν το ότι έχει πολλούς γνώριμους χαρακτήρες από αυτά τα κόμικ. Το 3D ήταν μια χαρά. Και να μείνετε και στα credits γιατί, όπως συμβαίνει με όλες τις ταινίες της Marvel πλέον, έχει έκπληξη 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Αυτο με το κομικ το διαβασα και αλλου.Το ειδε μια φιλη μου και δεν της αρεσε που προφανως δεν εχει καμια επαφη με κομικ και με marvel universe...πιστευω οτι οσοι δεν εχουν ιδεα δεν τους αρεσει η ταινια καιαυτο με κανει πιο πολυ να παω να την δω!
-
chronohill - Δημοσιευσεις : 24
karlat89 έγραψε:Μια απορία έχω,αφου είχε χασει την ικανότητα της αυτο ίασης.πως έκλειναν οι πληγές απο τις λεπίδες του?
Δεν την είχε χάσει τελείως. Απλά είχε μειωθεί δραματικά από το δηλητήριο της viper. Μειωνόταν συνεχώς βασικά η ικανότητά του να θεραπεύεται μέχρι που έβγαλε αυτό το πράγμα από μέσα του.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
32 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες