Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Ιούλ 2013, 20:42

mysterious έγραψε:God of war 3.Έχοντας παίξει τα πρώτα δύο στο ps2 δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.ΕΠΟΣ!

Έχω την εντύπωση ότι σαν τα 2 πρώτα δεν υπάρχει άλλο...πιστεύω πως όταν τελειώσεις το 3 θα καταλάβεις το γιατί ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό eZIO4ever » 26 Ιούλ 2013, 22:41

Aυτη τη περιοδο παρολο που εχω χρονο δεν εχει μεινει κατι να μου τραβηξει το ενδιαφερον, και ετσι παιζω το amazing spiderman στο pc!Πολυ καλο για οποιους ειναι φαν των comics-super heroes.Κατα τα αλλα αναμενω το ps4 με το watch dogs και το nba2k14 τα οποια εχουν γινει προπαρεγγελια ηδη 8-)
Άβαταρ μέλους
eZIO4ever

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Ιούλ 2013, 23:07

E τώρα nkav64 με κάνεις να φορτσάρω. :D
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 27 Ιούλ 2013, 00:39

Ατελείωτο λιώσιμο στο PErsona 4 Golden! Ελπίζω να έρθει και το SMT IV μέσα στο καλοκαίρι να πάρει και φωτιά το 3DS.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό chronohill » 27 Ιούλ 2013, 13:41

Tελειωσα χθες το εκπληκτικο Walking dead...τι να πω ρε παιδια...ακομη το σκεφτομαι...τι να αρχισεις να παιζεις μετα απο αυτο...χρειαζεται χρονος για να συνελθεις...
Άβαταρ μέλους
chronohill

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 27 Ιούλ 2013, 14:38

Τελείωσα το Hotel Dusk: Room 215. Ενδιαφέρον χαρακτήρες (Ο Louis όλα τα λεφτά) και ιστορία, χωρίς όμως να σε εξιτάρει. Μερικά παράπονα που είχα είναι ότι:

Πολύ λίγα puzzles και στη πλειοψηφία τους ήταν πανεύκολα.

Αρκετά cryptic σημεία για το τί πρέπει να κάνεις για να προχωρήσεις, αν τυχόν αφαιρεθείς από τη ροή του παιχνιδιού.

Από το εξώφυλλο και τον τίτλο, σου κάνει για paranormal καταστάσεις, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις τελικά.

Είδα και τα υπόλοιπα endings από το Youtube, γιατί δε βλέπω να το ξαναπιάνω.

Γενικά όμως σα σύνολο, πολύ καλό.

Τώρα εν αναμονή του Radiant Historia.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό tak96 » 27 Ιούλ 2013, 18:14

Ξαναξεκινησα far cry 3....δεν θα το βαρεθω ποτε αυτο το παιχνιδι....
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό chronohill » 27 Ιούλ 2013, 19:30

tak96 έγραψε:Ξαναξεκινησα far cry 3....δεν θα το βαρεθω ποτε αυτο το παιχνιδι....

Το πλατιναρα προσφατα!καταπληκτικο παιχνιδι!το Blood Dragon το εχεις κατεβασει?ψηνομαι λιγο...
Άβαταρ μέλους
chronohill

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό tak96 » 27 Ιούλ 2013, 22:27

chronohill έγραψε:
tak96 έγραψε:Ξαναξεκινησα far cry 3....δεν θα το βαρεθω ποτε αυτο το παιχνιδι....

Το πλατιναρα προσφατα!καταπληκτικο παιχνιδι!το Blood Dragon το εχεις κατεβασει?ψηνομαι λιγο...

Στο ps3 το χεις το fc3;...αμα ειναι να παιξουμε κανα online γιατι δεν το χω δοκιμασει.....εγω το ειχα τερματησει σε pc και το πηρα τωρα σε ps3 γιατι το pc μου δεν παει μια πια....επαιξα το demo του blood dragon...ωραιο ειναι αν και δεν πολυψηνομαι για το κονσεπτ...
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 28 Ιούλ 2013, 15:17

Λοιπόν, μετά από πολύ καιρό, τερμάτισα και το Dragon Quest 9. Γενικά παιχνιδάρα και προσωπικά το αγαπημένο μου JRPG των τελευταίων χρόνων. Υπάρχει και post game για εξτρά περιεχόμενο και καλούδια για να βρεις.

Τώρα, λέω για κανένα Black Ops μέχρι να μου έρθει το Radiant Historia και το Black Ops 2.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB