- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 17:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Φαίνεται ότι ο Μαριδάκης αποφάσισε επιτέλους να κάνει μερικές σοβαρές μεταγραφές. Καιρός ήταν γιατί πέρσι η ομάδα δε βλεπόταν αν και περιμένω να δω τι κινήσεις θα κάνουν και για την άμυνα μιας και εκεί από ότι φαίνεται μπάζουμε από όλες τις μεριές και σίγουρα κανένας από όσους ως τώρα έχουμε δεν μπορεί να "συνθέσει" ένα καλό δίδυμο με τον Αβραάμ.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Να είσαι ο Μήτρογλου, να φαίνεται οτι (επιτέλους) ήλθε φέτος η χρονιά σου, και ο πρόεδρας να φέρνει (μετά απο 6-7 χρόνια) Σαβιόλα....Μη σου τύχει....
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
O φουκαράς ενώ περίμενε ότι θα είναι βασικός και αναντικατάστατος φέτος, θα βρεθεί και πάλι στον πάγκο. Κρίμα για τον ίδιο μιας και αξίζει πολύ περισσότερα. Από τη μια αν τον πουλούσαμε ίσως είχε την ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά αξίζει, από την άλλη ποιά άλλη ομάδα του δικού μας επιπέδου έχει έναν Μήτρογλου για αντικαταστάτη του Σαβιόλα; 

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Λογικά βασικός ο Μήτρογλου και ο Σαβιόλα θα είναι σαν δεύτερος επιθετικός ή μπορεί να πάει για τα άκρα.Αλλιώς πάει ο Κώστας θα χαθεί.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Καλά ναι πάλι η παράγκα και τα σχετικά θα φταίνε. Δεν κοιτάνε που δεν μπορούν ούτε στα play off να μπούν. Όσο για Μήτρογλου εγώ πιστεύω ότι μπορεί να συνυπάρξει στην ίδια 11άδα με τον Saviola. Θα είναι όπως το είπε ο Τάσος και θα έχουμε και πολύ επιθετική ομάδα έτσι. Θα πουλήσουμε τώρα και Τζεμπούρ/Αμπντούν γιατί μας τα έχουν πρίξει και όλα καλά.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ζηλεύω πραγματικα που δεν έχω πρόεδρο τον Μαρινάκη και έχω τονκαραφλα.μα τη Παναγία και εγώ δεν θα αφήνα κανέναν να σηκώσει κεφάλι.οι οπαδοί χαίρονται που η ομάδα νικάει τουσ πάντες Ελλάδα εκτός απο τον κατεστραμένο Παναθηναϊκό (αυτό είναι περίεργο) και ο Μαρινάκης γεμίζει τσέπες.όλοι είναι ευχαριστημενοι.ελλαδαραααααα σουπερλιγδα
-
ASIMODRAKOS - Δημοσιευσεις : 24
Πολύ μέτρια πάμε στα φιλικά στο ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε να αρχίσει καλά η σαιζόν γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλά.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
nkav64 έγραψε:Το μεγάλο γέλιο και φέτος θα είναι που θα βγούνε οι άλλοι "μεγαλο- παράγοντες" και θα διαμαρτύρονται πάλι περι παράγκας και τα σχετικά...εγώ λέω να τους χαρίσουμε από ένα καλό ζευγάρι κυάλια γιατί φέτος προβλέπονται ακόμα μεγαλύτερες διαφορές στη βαθμολογία
από ένα σοβαρό άτομο σαν κ εσένα δεν περιμενα τέτοιο σχόλιο - μάλλον δεν παρακολουθησες τον περσυνο τελικό κυπέλλου.... για να μην σου θυμισω τα προηγουμενα χρόνια....
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες