Dark Souls - X360 / PS3 - Hardcore Trailer
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r3HdfzC7Shg
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 22:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Dark Souls
deus_d0pe έγραψε:Ornstein και Smough.... Πώς του νικάω;
Η πιο εύκολη λύση είναι να σκοτώσεις πρώτα τον Dragon Slayer Ornstein και τον Smough στην συνέχεια. Παρόλα αυτά, εγώ έκανα κάτι άλλο που μπορείς να το δεις και στο video review. Είχα equipped το Lightning Spear +2 και αφοσιωνόμουν στον Smough γιατί έχει αδυναμία στο lightning. Έπειτα, ο Ornstein παίρνει την ψυχή του που τον κάνει και αυτόν μεγάλο. Αυτή είναι η δύσκολη λύση που επιχείρησα γιατί παίρνεις την ψυχή του DragonSlayer και την μετατρέπεις σε rare weapon. Τώρα, εξαρτάται από εσένα ποια από τις δύο τακτικές θα ακολουθήσεις.

[URL=www.playfire.com/Em1nem13]
[/URL

-
JamieT - Δημοσιευσεις : 124
JamieT έγραψε:deus_d0pe έγραψε:Ornstein και Smough.... Πώς του νικάω;
Η πιο εύκολη λύση είναι να σκοτώσεις πρώτα τον Dragon Slayer Ornstein και τον Smough στην συνέχεια. Παρόλα αυτά, εγώ έκανα κάτι άλλο που μπορείς να το δεις και στο video review. Είχα equipped το Lightning Spear +2 και αφοσιωνόμουν στον Smough γιατί έχει αδυναμία στο lightning. Έπειτα, ο Ornstein παίρνει την ψυχή του που τον κάνει και αυτόν μεγάλο. Αυτή είναι η δύσκολη λύση που επιχείρησα γιατί παίρνεις την ψυχή του DragonSlayer και την μετατρέπεις σε rare weapon. Τώρα, εξαρτάται από εσένα ποια από τις δύο τακτικές θα ακολουθήσεις.
Έχω φάει τέτοια ταπείνωση που ξέχασα να σημειώσω κάποια βασικά

Θέλω να φάω κι εγώ τον χοντρό πρώτο για να πάρω το rare του Ornstein αλλά πως διάολο να αποφύγω τις επιθέσεις του ώστε να επικεντρωθώ στον Smough; Με lock έπαιζες ή free; Αν βάλω το ring για lightning defense θα κάνει δουλειά; Δεν εχω και μεγάλο vitality, 5 μπαρούλες μόνο...
-
deus_d0pe - Δημοσιευσεις : 61
Έπαιζα κυρίως free για να αποφεύγω τις επιθέσεις του Ornstein πιο εύκολα.
Το ring είναι σε θέση να σου δώσει μία μικρή βοήθεια αλλά δεν ξέρεις ποτέ πως θα επιτεθεί διότι το πάει μετά σε close combat και σου τρώει μεγάλο μέρος της Vitality μπάρας.

[URL=www.playfire.com/Em1nem13]
[/URL

-
JamieT - Δημοσιευσεις : 124
Ένα 5ωράκι το λιώσαμε χθες το βράδυ και έχω να πω τα καλύτερα.. Καταρχάς η νέα προχθήκη που μου άρεσε πολύ ήταν το aerial kill.. κοντά μισή ζωή χάνεις σε κάθε boss με ένα μόνο πήδημα... Με ενόχλησε που οι εχθροί ήταν όλη την ώρα άμυνα και σε βαράνε μόνο όταν δουν πως πας να βαρέσεις εσύ. Και όταν το κάνουν σε χτυπάνε πρώτοι(αν έχουν δόρυ). ακόμα με ενόχλησε που σε στριμώχνουν σε έναν τοίχο 3 με 4 μαζί και δεν μπορείς να φύγεις.. Πολύ φθηνός τρόπος να πεθάνεις.. Αλλά είναι ΤΕΡΑΣ!

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Παιδιά εγώ χθες ξεκίνησα το game, πέρασα την tutorial με Pyro για κλάση, όμως τώρα όποιο μονοπάτι κι αν ακολουθήσω συνέχεια χάνω.Είμαι lvl8 τώρα αλλά δεν ξέρω στο πόσο είμαι οκ για να προχωρήσω, γιατί έτσι όπως είμαι αυτή την στιγμή δεν βλέπω να το περνάω :/.
Μου προτίνετε κάτι?Είδα ότι κι άλλα άτομα έχουν διαλέξει Pyro..
Πάντως να προσθέσω ότι δεν είμαι καλός στα rpg,και δεν παίζψ συχνα, το game το αγόρασα για τον bro μου που είναι πιο πολύ rpgάκιας και έχει τερματήσει και το πρώτο Demon's souls, απλώς βρήκα τώρα την ευκαιρία να το παίξω
Μου προτίνετε κάτι?Είδα ότι κι άλλα άτομα έχουν διαλέξει Pyro..
Πάντως να προσθέσω ότι δεν είμαι καλός στα rpg,και δεν παίζψ συχνα, το game το αγόρασα για τον bro μου που είναι πιο πολύ rpgάκιας και έχει τερματήσει και το πρώτο Demon's souls, απλώς βρήκα τώρα την ευκαιρία να το παίξω

-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
@ichigo13 Μια συμβουλή! Ποτέ μην ορμάς στους εχθρούς! Περίμενε να έρθουν εκείνοι σε σένα, και να χρησιμοποιείς ΠΑΝΤΑ την ασπιδα σου! Χωρίς ασπίδα δε θα φτάσεις και πολύ μακριά! Πάρε βέλη και τόξο και προσπάθησε να πάρεις το Drake Sword απο την ουρά του δράκου, και μετά λίγο grinding για να ανεβάσεις level δε θα ήταν κακό!
-
FonikhSoupia - Δημοσιευσεις : 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης