Οι Bucks δίνουν 1,5M για συμβόλαιο νομίζω. Δεν τα έδωσαν στην ομάδα του για να τον πάρουν. Από όσο ξέρω τουλάχιστον. Οπότε δεν νομίζω οι Rockets να δώσουν 1Μ στην ομάδα και άλλο 1,5 στον παίκτη. Δύσκολο.
Πάντως ο gagas80 έχει δίκιο. Η Barca επέστρεψε με βελτιωμένη προσφορά. Δίνει κοντά στο 1,5Μ το χρόνο και μείωσε το buy out για ΝΒΑ. Εμείς αποκλείεται να δώσουμε τόσα λεφτά για να μας φύγει του χρόνου για το ΝΒΑ οπότε δεν θα του κάνουμε καλύτερη πρόταση. Οπότε θα πάρουμε το 1,5Μ που μας δίνει η Barca και ας τον πάρουν αυτοί για 1 χρόνο εφόσον είναι σχεδόν σίγουρο ότι του χρόνου θα φύγει. Έτσι και αλλιώς 1 χρόνο ακόμα είχε συμβόλαιο με εμάς. Οπότε το λογικό είναι να δεχτούμε τα λεφτά. Οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Κρίμα γιατί θα χάσουμε έναν σημαντικό παίκτη.
- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 22:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
PetrifieD- έγραψε:Οι Bucks δίνουν 1,5M για συμβόλαιο νομίζω. Δεν τα έδωσαν στην ομάδα του για να τον πάρουν. Από όσο ξέρω τουλάχιστον. Οπότε δεν νομίζω οι Rockets να δώσουν 1Μ στην ομάδα και άλλο 1,5 στον παίκτη. Δύσκολο.
Πάντως ο gagas80 έχει δίκιο. Η Barca επέστρεψε με βελτιωμένη προσφορά. Δίνει κοντά στο 1,5Μ το χρόνο και μείωσε το buy out για ΝΒΑ. Εμείς αποκλείεται να δώσουμε τόσα λεφτά για να μας φύγει του χρόνου για το ΝΒΑ οπότε δεν θα του κάνουμε καλύτερη πρόταση. Οπότε θα πάρουμε το 1,5Μ που μας δίνει η Barca και ας τον πάρουν αυτοί για 1 χρόνο εφόσον είναι σχεδόν σίγουρο ότι του χρόνου θα φύγει. Έτσι και αλλιώς 1 χρόνο ακόμα είχε συμβόλαιο με εμάς. Οπότε το λογικό είναι να δεχτούμε τα λεφτά. Οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Κρίμα γιατί θα χάσουμε έναν σημαντικό παίκτη.
1,5πήρε η Σαραγόσα για να τον δώσει όχι ο παίχτης.ωστόσο και ετσι να μην ήταν petrified τα μεγέθη είναι εντελώς διαφορετικά εκεί μην το συζητάς.συμφωνώ στα υπόλοιπα διαφωνώ ότι δεν μπορείς να βρεις καλύτερο.ο μος πχ παιχταράς αλλά μου φαίνεται έκλεισε.καλύτερο βρίσκεις έλληνα δεν βρίσκεις εκεί είναι το θέμα.και του χρόνου βλέπω να σας παίρνουμε και τον μάντζαρη.δηλ εκεί που είχες τους καλύτερους έλληνες μένεις πίσω πολύ.
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Τον ευχαριστούμε για αυτά που μας πρόσφερε, και καλή τύχη. Μας πόνεσε λίγο, αλλα είναι οτι καλύτερο για το μέλλον του και η κίνηση του είναι κατανοητή. Ας βρούμε τώρα ισάξιο αντικαταστάτη, γιατί βλέπω ο τελευταίος να κλείνει την πόρτα...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
κρίμα πάντως που έφυγε γιατί ήταν ένας παίχτης που χαιρόσουν να τον βλέπεις να παίζει.πάντα με πάθος για την ομάδα . σίγουρα δεν ήθελε να φύγει αλλά δεν γινόταν να του δώσουν τα χρήματα που ζητούσε .εμείς τσιμπήσαμε το 1,5 Μ γιατί όπως είπατε όλοι του χρόνου θα έφευγε και δεν θα παίρναμε τίποτα . τώρα κάτι ακούγετε για Ντέιβιντ Μος της Σιένα καλός παίχτης και αυτός
-
gagas80 - Δημοσιευσεις : 127
DUCKDODGERS ναι έχεις δίκο 1,5 έδωσαν στην ομάδα. Ναι σίγουρα είναι διαφορετικά τα μεγέθη αλλά αν ήθελαν να δώσουν λεφτά οι Rockets θα έδιναν και φέτος σε εμάς. Δεν θυμάμαι πόσο ήταν, νομίζω 500.000. Τώρα θα πρέπει να δώσουν 1Μ του χρόνου αλλιώς 750.000 την επόμενη χρονιά. Δύσκολο μου φαίνεται. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Σίγουρα εμείς καλά κάναμε και τον δώσαμε γιατί θα έφευγε του χρόνου ελεύθερος. Τι εννοείς θα μας πάρετε Μάντζαρη; εννοείς ως ΠΑΟ; δύσκολο μου φαίνεται.
O Begic δεν μου κάνει για βασικός center. Συμφωνώ ότι είναι περισσότερο Σερμαντίνι. Νομίζω ότι ο Μος είναι το καλύτερο 3άρι που μπορούμε να βρούμε αυτή τη στιγμή. Αν δεν γίνει αυτό βλέπω βασικό τον Περπέρογλου. Δεν με χαλάει αυτό αλλά σίγουρα αποδυναμωθήκαμε στις θέσεις 3 και 5. Ελπίζω να βρούμε καλούς παίκτες.
O Begic δεν μου κάνει για βασικός center. Συμφωνώ ότι είναι περισσότερο Σερμαντίνι. Νομίζω ότι ο Μος είναι το καλύτερο 3άρι που μπορούμε να βρούμε αυτή τη στιγμή. Αν δεν γίνει αυτό βλέπω βασικό τον Περπέρογλου. Δεν με χαλάει αυτό αλλά σίγουρα αποδυναμωθήκαμε στις θέσεις 3 και 5. Ελπίζω να βρούμε καλούς παίκτες.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Αν και έχω πάψει να ασχολούμε πολύ με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πλέον, δεν μπόρεσα να μην αιφνιδιαστώ που πήραμε τον Saviola. Μπορεί να είναι 32 αλλά έχει 2 καλά χρόνια μπροστά του. Ας ελπίσουμε να μας βοηθήσει να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες