Μερικές φορές όπως παίζω σε κάποιο σημείο freezarei για secs και συνεχίζει εντάξει δεν ξέρω γενικότερα είναι σαν να μην εκμεταλλευομαι το 100/100 όχι μόνο σε παιχνίδια. Επίσης η Saphire μου να ανεβάσω το power control κατά δέκα (πριν μιλήσουμε) και απο τοτε βελτιώθηκε να το ανεβάσω παραπάνω μήπως φτιάξει κι άλλο?
Σκοπός είναι να μην το ανεβάσεις και από stock να μπορείς να παίζεις οκ.Οπότε αυτό που μας μένει είναι να βάλεις το παλιό τροφοδοτικό και να δεις αν βλέπεις διαφορά.Τα watt του τροφοδοτικού φτάνουν,ίσως απλά να είναι προβληματικό το συγκεκριμένο.Επίσης αν έχεις κάποιο φιλαράκι μπορείς να πας και να δοκιμάσεις το τροφοδοτικό για να δούμε αν όντως φταίει αυτό.
Στο Crysis όλα αυτά πρώτον και δεύτερον όντως θα βάλω το παλιός γιατί το καινούργιο γιοκ χωρίς να κάνω τίποτα πριν από πέντε λεπτά πήγα να το ανοίξω και άνοιξε έφτασε να βάλω password έκλεισε το κουτί μου έβγαλε ένα φωτάκι για λίγο έκλεισε και δε ξανά άνοιξε
Μπορεί να είχε πρόβλημα,οκ δοκίμασε το παλιό και πες μου μετά.Επίσης όταν μπορέσεις βγάλε και καμιά φώτο από το pc σου να δω τα καλώδια μήπως έχεις κάνει λάθος σύνδεση.
Ξέρεις τι δοκίμασε να τα βάλεις ένα ένα,πρώτα πχ το ανεμιστηράκι μόνο χωρίς το drive και μετά το αντίθετο,να δεις αν δεν δουλεύουν (σου προκαλούν διάφορα),υπάρχει μια πιθανότητα το ένα από τα δύο να είναι προβληματικά.Το παλιό τροφοδοτικό το έβαλες;