tak96 έγραψε:Αφου τερματησα το gow ascension.....επιστρεφω στο NBA2k13
Αφου τερμάτησες το GoW Ascension, χαράς το κουράγιο σου...
LIONHEART έγραψε:Tερμάτησα το tomb Raider πρεπει να πω οτι ηταν απο τα ποιό ωραια tomb Raider που εχω παίξει αν και λιγο ξεφευγιε απο τα παλία αλλά η ''αναζήτηση'' και το ξεκοκάλισμα του νησιού (χωρίς χάρτη ) για τα collectables ηταν σε αλλο επίπεδο ...Επενδυστε άφοβα.
nfs_maniac έγραψε:LIONHEART έγραψε:Tερμάτησα το tomb Raider πρεπει να πω οτι ηταν απο τα ποιό ωραια tomb Raider που εχω παίξει αν και λιγο ξεφευγιε απο τα παλία αλλά η ''αναζήτηση'' και το ξεκοκάλισμα του νησιού (χωρίς χάρτη ) για τα collectables ηταν σε αλλο επίπεδο ...Επενδυστε άφοβα.
Οτι είπες και άλλα τόσα...Το χάρηκα με το παραπάνω, και απο διάρκεια πραγματικά τεράστιο. Μαζί με τα uncharted απο τους λίγους τίτλους που όταν τους τελείωσα δεν μου έκανε αίσθηση να ασχοληθώ με κάποιο άλλο game για λίγο καιρό
Το Alan Wake έχει πολύ περίπλοκο σύστημα φωτισμού και σκίασης για αυτό και το κάνει σχετικά "βαρύ" σαν παιχνίδι.jmaster18 έγραψε:Alan Wake στο PC εδω και 2 μερες, απαιτητικο σε θεμα γραφικων χωρις ιδιαιτερο λογο αλλα απο gameplay ειναι φοβερο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες