Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 28 Ιουν 2013, 18:51

LIONHEART έγραψε: Πού έχεις κoλλήσει?μέχρι εκει που παίρνεις τα μάτια της oracle εχω φτάσει στο normal και δεν με δυσκολεψε ιδιαιτερα....

Φίλε LIONHEART δεν είναι ότι έχω κολλήσει κάπου απλά ότι το παιχνίδι με απωθεί ;)

Έχω φτάσει στο δράκο που έχει όταν τελειώνει η διαδρομή πάνω στο σιδερένιο φίδι.

Όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου δεν μπορώ να παίξω άλλο αυτό το χάλι.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 29 Ιουν 2013, 05:25

καλιο αργα παρα ποτέ,fm13
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 29 Ιουν 2013, 11:27

Devil May Cry 4
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό tak96 » 29 Ιουν 2013, 11:49

Αφου μου την ειχε σπασει το gow ascension και το ειχα παρατησει γιατι ειχα κολλησει σε ενα σημειο...χτες το ξαναρχισα με περισσοτερη διαθεση στο easy αυτη την φορα...και επαιξα ενα τριωρο...ειναι βλακεια που δεν σου εχει να κατεβασεις επιπεδο δυσκολιας την ωρα που παιζεις...ειχα κολλησει στο σημειο που παιρνεις τις δυναμεις του ποσειδωνα (τα μπλε σπαθια)...εκει βγαιναν συνεχεια τραγοι....οσο τους σκοτωνα τοσο βγαινανε ξανα και καποια στιγμη εχανα...δεν ξερω αν επρεπε να κανω κατι συγκεκριμενο.....στο easy τους καθαρισα ευκολα!
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό evergrey » 01 Ιούλ 2013, 19:09

Με το ζορι 10 μαχες μεχρι να μου τελειωσουν τα "νομισματα" στο Tekken Revolution!Αλλο Tekken στο PS3 δεν εχω παιξει,και μου φανηκε πολυ καλο.Μολις κατεβηκε το Catherine και λεω να παρω μια γευση!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 02 Ιούλ 2013, 17:07

Tελειωσα το Neverdead που πραγματικα αν αποδεχθείς κάποια πραγματα δεν ειναι τόσο κακο...Λιγο να μην γινοταν οι ασύστολοι ακρωτηριασμοι και λιγη παραπάνω βαρύτητα στα όπλα ισως να ειχε να δώσει περισσότερα ....
Ξεκίνησα την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ το Τomb raider εκαναν εκπληκτική δουλεια και πραγματικά τους το αναγνωρίζω, αν και θα θελα περισσότερο shooting καταστάσεις, προς το παρών το σύνολο μου αρέσει πάρα πολυ και με ωθει να λιώσω κυριολεκτικά το νησί και να βρώ ολλα τα tomb,collectitables .
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Ιούλ 2013, 10:55

Τις δύο τελευταίες ημέρες ασχολούμαι εντατικά με Last Of Us. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 03 Ιούλ 2013, 18:55

Black Ops 1 online. Ακόμα έχει αρκετό κόσμο για παιχνίδι 3ετίας (50,000+ άτομα τις βραδυνές ώρες είναι το μαξ).

Μετά από αρκετά ματσάκια, αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί η Treyarch το κάνει καλύτερα από την IW.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Ιούλ 2013, 03:21

Στα τελειώματα του Tomb Raider (PC) και μετά πάμε για λίγο ξυλίκι σε Mortal Kombat 9 Komplete Edition σε PC έκδοση :twisted:
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό majorfox » 05 Ιούλ 2013, 00:22

nfs_maniac έγραψε:Στα τελειώματα του Tomb Raider (PC) και μετά πάμε για λίγο ξυλίκι σε Mortal Kombat 9 Komplete Edition σε PC έκδοση :twisted:

εχεις άγριες διαθέσεις βλέπω ! <3
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB