Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Shepard » 14 Οκτ 2011, 17:08

Σπύρο συμφωνώ μαζί σου ότι κατά την διάρκεια των διαγωνισμών ο premium θα κάνει ποστς και έτσι η χασούρα θα είναι μικρότερη για αυτόν (το σκέφτηκα), αλλά από την άλλη όταν ένας "νέος" κερδίσει, θα χάσει περίπου 50 πόντους ενώ ο premium μπορεί να χάσει 200-300 πόντους! Δλδ ο premium θα χρειαστεί 4πλασια με 6πλάσια ποστς για να "καλύψει" την διαφορά μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό!
Άρα έρχεται μια η άλλη!

Ελπίζω να μην με μισήσετε απλά κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου ώστε να βγει ένα συμπέρασμα! Δεν έχω κάτι με κάποιον και υπήρξα και εγώ "νέο" μέλος του site!

Aυτό πάντως που προτείνει ο Σπύρος με τα level points είναι μια καλή μέθοδος για να "καθυστερεί" τους premium αλλά μετά από λίγο καιρό όπου οι premium θα είναι περισσότεροι, εφόσον εξισορροπήσει το πράμα, θα πρέπει και αναλογικά να δίνονται περισσότερες κόπιες σε αυτούς ώστε η αναλογία κόπιες προς χρήστες (premium και "νέων") να είναι ισόποσες!
Ουσιαστικά δλδ απλά θα καθυστερήσουμε στο να φτάσουμε σε αυτό που ισχύει σήμερα.

@silver_knight (sorry δεν ξέρω το όνομα σου φίλε μου), δεν είναι κακό νομίζω απλά να αφήνεις ένα σχόλιο στα νέα του site για να παίρνεις πόντους! Δεν είναι στόχος να προάγει κάποια συζήτηση, δεν είναι αυτοσκοπός! Για αυτό δημιουργήθηκε και το φόρουμ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 14 Οκτ 2011, 17:38

Γεράσιμος, χάρηκα..Δεν είπα οτι είναι κακό σαν σύστημα Πάνο...Αλλά δημιουργεί πιο πρόσφορο έδαφος για σπαμάρισμα με σκοπό την αύξηση πόντων...Προς θεού δεν παραπονιέμαι για τους διαγωνισμούς ή τίποτα τέτοιο...Απλά μου δίνετε η εντύπωση οτι κάποιες απαντήσεις σε άρθρα που έχω δει γίνονται με αυτοσκοπό τους πόντους, οτιδήποτε και αν γράφει το άρθρο. Αυτό εννούσα δεν προάγει τη συμμετοχή..Αν αυτό το σύστημα για ένα μήνα τελείως, εκεί θα γίνει screen-άρισμα ποιοί ασχολούνται με το site και ποιοί όχι...

Αυτό ίσως να το λέω απο τη πλευρά του αρθρογράφου..προτιμώ δηλαδή να υπάρχουν 3 σχόλια με ουσιά παρά 15 και τα περισσότερα να μη λένε τίποτα...Πιο πολύ αναφέρομαι στο σύστημα δηλαδή και όχι στο αποτέλεσμα (δώρο διαγωνισμού).Δεν θέλω να παρθεί τίποτα στραβα απο όσα λέω ,έτσι!
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό Shepard » 14 Οκτ 2011, 18:23

Xάρηκα Γεράσιμε, Πάνος!

Νομίζω ότι μόλις δώσει ο Παύλος την συζήτηση από εδώ, θα βγει κάτι καλό!

Πάντως καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε απλά δεν μπορώ να πω σε κάποιον τι θα γράψει! Μόνο το πως είναι το θέμα... δλδ να μην προσβάλλει κάποιον!
Αλλιώς μπορεί κάποιος να γυρίσει και να πει, λογοκρισία! Θα έχει άδικο?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 15 Οκτ 2011, 00:15

Προσπαθήσαμε να βάλουμε την αρνητική ψήφο για να κατακρίνεται το σπαμάρισμα και καταλήξαμε να ψηφίζουμε αρνητικά ότι δεν μας αρέσει γιατί ο Χ την έλεγε στην εταιρία που γουστάρουμε. Ήταν μία εξαιρετική λύση για να τιμωρούν οι ίδιοι οι χρήστες τους spammers, αλλά έγινε λάθος χρήση και αυτοαναιρέθηκε αυτή η λύση... Θα ψάξουμε να βρούμε κάτι καλύτερο...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό ezio auditore » 15 Οκτ 2011, 19:25

σε γενικες γραμμες συμφωνω στο οτι οι παλιοι χρηστες και αυτοι που ασχολουνται με το σαιτ πρεπει να επιβραβευονται,γιατι θα ηταν αδικο για εναν τυχαιο να συμμετεχει μονο στους διαγωνισμους και να εχει τις ιδιες πιθανοτητες με ενα παλαιοτερο μελος που συμμετεχει ενεργα.το γεγονος ομως οτι καποια ατομα εχουν κερδισει και δυο και τρια δωρα με εχει δυσαρεστησει πολυ.και στην τελικη πολλα ατομα μπορει να καθονται πανω απο το notepad και να κανουν refresh και με την παραμικρη νεα ειδηση να κανουν σχολιο.(ειδικα σε ενα σαιτ οπως αυτο που ανεβαινουν συχνα ειδησεις)προτεινω λοιπον να σταματησει ολο αυτο το κυνηγι ποντων και να μπορει να παρει ενας χρηστης μερος σε διαγωνισμο μονο οταν εχει συμπληρωσει καποιο συγκεκριμενο αριθμο ποστ.μετα τον διαγωνισμο τα ποστ ολων να μηδενιζονται,ακομα και να υπαρχουν ατομα που εχουν ιδιο αριθμο ποστ θα εχουν και ιδιες πιθανοτητες.δεν νομιζω ενας ''τουριστας'' να καθεται καθε τοσο και να γραφει σχολια μονο και μονο για να παρει μερος στο διαγωνισμο γιατι ουτος η αλλιως μαλλον δεν εχει ασχοληθει ποτε με τις ειδησεις παρα μονο με τα δωρα.
Άβαταρ μέλους
ezio auditore

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό MBisonGR » 16 Οκτ 2011, 22:29

Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εχουμε συστημα με ποντους ακομα και τωρα που γραφω αυτες τις γραμμες δεν ξερω πως τους μαζευεις.

Η γνωμη μου ειναι οι διαγωνισμοι να εχουν απλα μια κληρωση.(αν θελετε σε live βιντεακι)

Γιατι το να καθετε ο καθενας και να κανει μια βλακεια σχολιο ισα ισα για να μεζεψει κανενα ποντο θα γεμισει παντου με αχρηστα σχολια.

Επισης καποιος που απλα διαβαζει το site γιατι να μην εχει δικαιωμα στο διαγωνισμο;

Αν θελετε να επιβραβευτει καποιος που προσφερει βαλτε τον θεσμο MVP του μηνα και δωστε κατι εκτος διαγωνισμου. Ο διαγωνισμος οπως ειπα και πιο πανω πρεπει να ειναι απλα στην τυχη με εναν ορο ομως, καποιος που κερδισε να εξαιρειται στους επομενους 3 διαγωνισμους απο το δικαιωμα συμμετοχης ετσι ωστε να συμμετεχουν οσοι δεν εχουν κερδισει ή οσοι μονο ενδιαφερονται για το δωρο.
Άβαταρ μέλους
MBisonGR

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Shepard » 17 Οκτ 2011, 06:38

MBisonGR έγραψε:Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εχουμε συστημα με ποντους ακομα και τωρα που γραφω αυτες τις γραμμες δεν ξερω πως τους μαζευεις.

Η γνωμη μου ειναι οι διαγωνισμοι να εχουν απλα μια κληρωση.(αν θελετε σε live βιντεακι)

Γιατι το να καθετε ο καθενας και να κανει μια βλακεια σχολιο ισα ισα για να μεζεψει κανενα ποντο θα γεμισει παντου με αχρηστα σχολια.

Επισης καποιος που απλα διαβαζει το site γιατι να μην εχει δικαιωμα στο διαγωνισμο;

Αν θελετε να επιβραβευτει καποιος που προσφερει βαλτε τον θεσμο MVP του μηνα και δωστε κατι εκτος διαγωνισμου. Ο διαγωνισμος οπως ειπα και πιο πανω πρεπει να ειναι απλα στην τυχη με εναν ορο ομως, καποιος που κερδισε να εξαιρειται στους επομενους 3 διαγωνισμους απο το δικαιωμα συμμετοχης ετσι ωστε να συμμετεχουν οσοι δεν εχουν κερδισει ή οσοι μονο ενδιαφερονται για το δωρο.

Δλδ αν κάποιος κερδίσει το Τζόκερ και πάει να ξαναπαίξει στην επόμενη κλήρωση και του "ξανακάτσει", θα πρέπει να δώσει πίσω τα χρήματα επειδή κέρδισε 2 φορές συνεχόμενες;
Επίσης ποιός είναι αυτός που μπορεί να του πει πόσες φορές θα παίξει και πότε;

Παίδες, είναι καθαρά τύχη! Ότι ισχύει για τον ένα, ισχύει και για όλους τους άλλους!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό MBisonGR » 17 Οκτ 2011, 08:07

Στο τζοκερ πληρωνεις για να παιξεις και μοιραζετε πολυς κοσμος τα κερδη που ειναι αναλογα του ποσου που μαζευτηκε.
Μπορουμε αν θες να τραβαμε φυλλο και οποιος κανει 21 να παιρνει το δωρο.

Δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλει αν κερδισεις να εχεις δικαιωμα ξανα μετα απο τρεις διαγωνισμους.

Εσυ κερδισες ασε και αλλους να κερδισουν.
Άβαταρ μέλους
MBisonGR

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Shepard » 17 Οκτ 2011, 08:18

Δεν είναι αν με ενοχλεί ή όχι! Είναι το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι επειδή κάποιος κέρδισε σε ενα διαγωνισμό, να μην μπορεί να πάρει μέρος σε άλλους 3!
Εκτός και αν για 4 διαγωνισμούς κληρώνεται το ίδιο αντικείμενο!

Επίσης το άλλο αυθαίρετο συμπέρασμα είναι ότι αν κέρδισες στον διαγωνισμό, πρέπει να αφήσεις και τον άλλον να κερδίσει! Και που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα ξανακερδίσει ο προηγούμενος; Αφού είναι καθαρά στην τύχη...

Το τζόκερ είναι ενα παραδειγμα! Η φιλοσοφία είναι η ίδια!

Υ.Γ. Πάνος, το όνομα σου φίλε μου;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 17 Οκτ 2011, 20:32

Εγώ πάλι θα πρότεινα οι διαγωνισμοί να γίνονται εναλλάξ. Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε στον τωρινό διαγωνισμό να ξεσηκωθούν οι premium γιατί δεν τους δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο δώρο ως επίτιμα μέλη? Ας έχουμε λοιπόν την μία εβδομάδα διαγωνισμό που θα απευθύνεται και στα premium, και την άλλη διαγωνισμός χωρίς διαχωρισμούς.
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB