Nintendo 64

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 23 Ιουν 2013, 16:17

Ένας φίλος μου είχε Nitendo 64 και μαλώναμε συνεχώς αν είναι καλύτερο αυτό ή το Playstation που είχα εγώ. Το παιχνίδι που πραγματικά λιώναμε στο Ν64 ήταν το Mario Cart και το Zelda... Ωραία χρόνια... Ειδικά όταν αποδείχτηκε οτι το PSX ήταν καλύτερο!!! :) :)
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 25 Ιουν 2013, 06:10

Ενταξει,το καλύτερο είναι σχετικο,υπαρχουν παιχνιδάρες που δεν συγκρίνονται με κανενα του ps

Και εγω με τον κολλητό μου είχαμε την ιδια διαφωνία τοτε,σκοτωνόμασταν,εγω πλεη αυτος 64,αλλα μολι μου δόθηκε ΄ευκαιρία το τσιμπισα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό GEDEKOS » 25 Ιουν 2013, 23:45

Οκ τι να πω για εκείνα τα χρόνια που δεν υπήρχε χρήμα για πολλά πολλά... Μια απ τα ίδια και τώρα !! :(
Το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο 25,000 δρχ μαζι με το Mario 64 και NBA 97. Ωωωωρες κολλημένος...
Τα παιχνίδια που αγόρασα τότε ήταν λίγα. Αυτό που έλιωσα πραγματικά ήτα το Donkey Kong, κάτι που δεν κατάφερα να κάνω πριν 2 χρόνια όταν είπα να προσπαθήσω να παίξω ξανά και να βρω όσα περισσότερα "μυστικά" ... Αλλά μου έπεσε βαρύ και δεν έπαιξα πάνω από 2-3 ώρες (??)
Ας είναι καλά το e-bay. Είχα την ευκαιρία να αγοράσω πολλά παιχνίδια και να χαρώ λίγο παραπάνω την κονσόλα μου ;)
GEDEKOS

Δημοσιευσεις : 38

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιουν 2013, 04:36

Σχετικό είναι το πιο είναι το καλύτερο. Το Ν64 πάντως ήταν πιο δυνατό. Οι μόνες κονσόλες της ninty που ήταν πιο δυνατές από τον ανταγωνισμό ήταν το Ν64 και το GC. Πάντως και για μένα το Ν64 είχε κάτι παιχνιδάρες που δεν νομίζω να συγκρίνονταν με του PS τότε (όχι ότι δεν είχε καλά παιχνίδια το PS). Αλλά ειδικά τα zelda και mario ήταν έτη φωτός μπροστά. Ένας φίλος μου που είχε PS τότε, όλο σπίτι μου ήταν και παίζαμε mario party, mario kart και 007 :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 26 Ιουν 2013, 08:20

θα συμφωνήσω mario 64,ocarina of time,starfox,donkey kong, ακομα και το banzoo and kazoe δεν υπάρχουν στο playstation
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό Maxus » 26 Ιουν 2013, 11:56

Το Ps ηταν σιγουρα πιο πετυχημενο και με πολυ μεγαλυτερη(τεραστια) λιστα παιχνιδιων αλλα πιο καλο δεν μπορω να το πω.Αφου μιλαμε για μηχανηματα δεν μπορουμε να βγαζουμε απεξω τα τεχνικά χαρακτηριστικα.Εκει δεν εχουν καμια σχεση.Λογικο μιας και το Ν64 βγηκε πιο μετα.
Τωρα που ο Gedekos μιλησε για δραχμες θυμηθηκα το Fifa 98, ηταν οτι πιο ακριβο ειχα παρει!
27000 δρχ δηλαδη σχεδον 80 ευρω!Ηταν πιο ακριβο και απο το Zelda Ocarina of Time που πηρα πιο μετα.. lol!
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 26 Ιουν 2013, 14:07

αρκετα ακριβά είχα πάρει το majoras μαζί μ το expansion,αλλα δεν θυμάμαι ποσο,ουτε καν αν ηταν ευρω η δραχμες
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιουν 2013, 19:08

Ε ήταν ακριβά αλλά τότε πραγματικά λεφτά υπήρχαν :) Τώρα όσο λιγοστεύουν τα λεφτά τόσο ανεβαίνουν οι τιμές :P Επίσης δεν ξέρω αν η τότε ισοτιμία ευρώ-δραχμής είναι ίδια με σήμερα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 21 Αύγ 2013, 13:26

Θυμαμαι που πηγαιναμε σε μαγαζιά απάτες στην δυτικη Θεσσαλονικη,και τα σκάγαμε για να παίξουμε τετραπλό golden eye,
Τι κλέφτες στην τελικη αν τα μαζευες εκείνα τα λεφτα,επαιρνες την κονσολα το παιχνιδι μαζι
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 22 Αύγ 2013, 01:00

karlat89 έγραψε:Θυμαμαι που πηγαιναμε σε μαγαζιά απάτες στην δυτικη Θεσσαλονικη,και τα σκάγαμε για να παίξουμε τετραπλό golden eye,
Τι κλέφτες στην τελικη αν τα μαζευες εκείνα τα λεφτα,επαιρνες την κονσολα το παιχνιδι μαζι

και εμείς τα ίδια κάναμε σε αντίστοιχα μαγαζιά στην Αθήνα κάπου στο Περιστέρι.
Το λιώσιμο που έχω ρίξει σε donkey kong,mortal kombat,starfox δύσκολα θα το ξαναρίξω.
Θα ήθελα πολύ να έχω μια κονσόλα λειτουργική να θυμάμαι τα παλιά.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB