Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 21 Ιουν 2013, 22:42

Έχω αρχίσει στο Infernal mode το Resident Evil: Revelations. Eντάξει τεράστια αντοχή θέλει και πολύ γερά νεύρα. Επιπλέον σαν τελειομανής που είμαι, βρίσκομαι στο 40% των achievs του. Έχω μέλλον ακόμα 8-)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Ιουν 2013, 19:02

@PetrifieD- Δεν αναφερθηκα στην ποιοτητα που ειναι εμφανως κορυφη, αλλα κυριως το ειδος ειναι που εχει ξεφτισει (space shooter?). Απο αυτη την αποψη πιστευω οτι μπορουσαν να κανουν αλλα παιχνιδια του 64/gamecube remakes! Εγω δεν εχω προβλημα το βρισκω εθιστικοτατο.
Αντε να φερουν και το starfox adventures!

Σαν πορτ δεν ειναι τιποτε το τρομερο, πολυ μικρη αναβαθμιση στα γραφικα και αδυνατο να παιζεις με 3d ανοιχτο. Ο χειρισμος ειναι τελειος ομως!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Spahar » 22 Ιουν 2013, 20:48

Μετά από μερικούς μήνες αποχής είπα να παίξω κάτι και ξεκίνησα το Catherine που κατέβασα από το Plus. Μετά από δύο ωρίτσες μου φάνηκε ωραίο, μου αρέσει ο συνδυασμός του puzzle κομματιού με ένα το ανάλαφρο adventure για την αφήγηση της ιστορίας. Και η θεματολογία έχει την πλάκα της.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Ιουν 2013, 20:54

alex4444 έγραψε:@PetrifieD- Δεν αναφερθηκα στην ποιοτητα που ειναι εμφανως κορυφη, αλλα κυριως το ειδος ειναι που εχει ξεφτισει (space shooter?). Απο αυτη την αποψη πιστευω οτι μπορουσαν να κανουν αλλα παιχνιδια του 64/gamecube remakes! Εγω δεν εχω προβλημα το βρισκω εθιστικοτατο.
Αντε να φερουν και το starfox adventures!

Σαν πορτ δεν ειναι τιποτε το τρομερο, πολυ μικρη αναβαθμιση στα γραφικα και αδυνατο να παιζεις με 3d ανοιχτο. Ο χειρισμος ειναι τελειος ομως!

Ναι έχεις δίκιο ότι έχουν ξεφτίσει τα space shooters αλλά αυτό κυρίως επειδή δεν βγάζουν πολλά τέτοια παιχνίδια πλέον. Όλοι τώρα κοιτάνε να βγάλουν FPS ή 3rd person shooters τύπου uncharted. Αυτά τα 2 είδη κυριαρχούν. Πιστεύω χρειάζεται ένα καλό παιχνίδι τύπου lylat wars σε αυτή τη γενιά. Ειδικά αν το ξαναφέρει η nintendo για το wii u θα κάνει καλές πωλήσεις πιστεύω. Το franchise γενικώς έχει πολλούς fan.

Λοιπόν εγώ τελείωσα το zombi u, το οποίο ήταν εξαιρετικό (και πολύ δύσκολο) και άρχισα το batman arkham city στο wii u επίσης. Είχα την τύχη να μην το παίξω πριν βγει το wii u και μπορώ να πω ότι εκτώς του ότι είναι παιχνιδάρα, έχει γίνει και πολύ καλή δουλειά στην μεταφορά του στο wii u. Πραγματικά επειδή το έχω παίξει μόνο στη συγκεκριμένη κονσόλα μου φαίνεται ότι στα υπόλοιπα format θα είναι πολύ δύσκολο να χειριστεί κάποιος τα gadget του batman (ειδικά όσον αφορά την ταχύτητα με την οποία τα χειρίζεται). Δεν ξέρω, πάντως το wii u μου φαίνεται ιδανική κονσόλα γι αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ ρεαλιστικό από την άποψη ότι και ο ίδιος ο batman χειρίζεται τα gadget μέσω οθόνης αφής.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Ιουν 2013, 09:30

Ξανα επαιξα για 100στη φορα το Far Cry 2 και τελικα παλι δεν την παλεψα.Οι εχθροι ειναι το μεγαλυτερο θεμα που εχω.Με χτυπανε και δεν ξερω που ειναι!Τωρα παιζω "Multi" Max Payne 3 και φτανω σιγα σιγα το Level 50.Αντε να το "στειλω" και αυτο γιατι εχω ακομα αρκετα παιχνιδια στην λιστα του Plus.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Geovra » 25 Ιουν 2013, 09:45

Τελειωσα Infamous 2 (2 playthroughs για platinum) και ξεκινησα Sleeping Dogs στο Ps3 . Στο Pc σταθερη αξια οοοοοολο το χρονo σχεδον Guild Wars 2. Και το καψιμο δεν σταματα :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 25 Ιουν 2013, 13:48

Ξεκίνησα πάλι το stronghold 3 και παράλληλα diablo3,fm 2013 και zelda ocarina of time :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιουν 2013, 04:26

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Ξεκίνησα πάλι το stronghold 3 και παράλληλα diablo3,fm 2013 και zelda ocarina of time :)

Ακόμα να παρατήσεις το Diablo; πφφφφ :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 26 Ιουν 2013, 13:28

Δεν το παρατάω ρε :) Θέλω να φτάσω paragon 100 είμαι ήδη 83 και έχω άπειρο damage. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Ιουν 2013, 14:14

Ύστερα από ένα 3 μηνο έπιασα και πάλι το God of War Ascension μπας και το προχωρήσω αλλά δεν "αντέχεται" με τίποτα...τελικά τσάμπα τα €50 που είχα δώσει...για εμένα μακράν η "αρπαχτή" της χρονιάς από τη SONY και σίγουρα ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει το στούντιο της Santa Monica.

Τελικά κατέληξα να παίζω Sonic All Stars Racing Transformed στο Wii U :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB