Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 23 Ιουν 2013, 18:06

Ειδα το The Call.. δεν τρελαθηκα αλλα βλεπεται ευχαριστα
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 23 Ιουν 2013, 18:41

Havok-Alex έγραψε:Τόσο χάλια, ε?! H Pixar έχει αρχίσει να απογοητεύει με τα Sequels τελευταία για να μπορεί η Disney να πουλάει κουκλάκια και αυτοκινητάκια / αεροπλανάκια. Έχει αρχίσει να εγκαταλείπει την γνωστή της ποιότητα για χάριν της εμπορικότητας και αυτό κάνει κακό στο όνομα της. Ας ασχοληθεί η Disney Animation με το εμπορικό κομμάτι στην τελική και να αφήσει την Pixar στους πιο δημιουργικούς δρόμους που συνέχιζε να μας ταξιδεύει. Δεν φαντάζομαι να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει αλλά θέλω να δω μέχρι που θα το τραβήξουν. Στο Blu-Ray λοιπόν και αυτή, προς ενοικίαση.

Και επιτέλους Disney κυκλοφόρησε σε όλη την Ευρώπη της ταινίες του Studio Ghibli, enough is enough!

Βασικά η ταινία ήταν "αδιάφορη", δεν έχει κάτι να σε κρατάει σε αγωνία. Δεν είχε κάποια "αναπάντεχη" εξέλιξη. Ακόμα και ο γιος μου στο τέλος βαρέθηκε και ήθελε να φύγουμε.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 23 Ιουν 2013, 19:17

nkav64 έγραψε:
Havok-Alex έγραψε:Τόσο χάλια, ε?! H Pixar έχει αρχίσει να απογοητεύει με τα Sequels τελευταία για να μπορεί η Disney να πουλάει κουκλάκια και αυτοκινητάκια / αεροπλανάκια. Έχει αρχίσει να εγκαταλείπει την γνωστή της ποιότητα για χάριν της εμπορικότητας και αυτό κάνει κακό στο όνομα της. Ας ασχοληθεί η Disney Animation με το εμπορικό κομμάτι στην τελική και να αφήσει την Pixar στους πιο δημιουργικούς δρόμους που συνέχιζε να μας ταξιδεύει. Δεν φαντάζομαι να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει αλλά θέλω να δω μέχρι που θα το τραβήξουν. Στο Blu-Ray λοιπόν και αυτή, προς ενοικίαση.

Και επιτέλους Disney κυκλοφόρησε σε όλη την Ευρώπη της ταινίες του Studio Ghibli, enough is enough!

Βασικά η ταινία ήταν "αδιάφορη", δεν έχει κάτι να σε κρατάει σε αγωνία. Δεν είχε κάποια "αναπάντεχη" εξέλιξη. Ακόμα και ο γιος μου στο τέλος βαρέθηκε και ήθελε να φύγουμε.

Πολύ σημαντική η γνώμη του μικρού. Αν βαρέθηκε το ίδιο το παιδί, το έχουν χάσει το νόημα δυστυχώς.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 24 Ιουν 2013, 00:05

Shadowman έγραψε:Ειδα το The Call.. δεν τρελαθηκα αλλα βλεπεται ευχαριστα

Εχει ροη πιστευω, δεν κουραζει, αλλα δε συγκινει.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 24 Ιουν 2013, 00:19

Ηangover Part III. Η χειροτερη απο τις αλλες δυο. Δειτε την με δικη σας ευθυνη.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό mysterious » 24 Ιουν 2013, 14:00

The Avengers.Να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα μέχρι τα 2/3 της ταινίας.Ίσως κι επειδή δεν είδα καμιά από τις προσωπικές ταινίες των ηρώων εκτός από αυτή του Thor.Αλλά η τελευταία,εκτεταμένη μάχη ήταν όλα τα λεφτά!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 25 Ιουν 2013, 06:06

Είδα το sinister,συγκριση με τα αλλα χαζο θριλερ που ειδα τελευταία μια χαρα ηταν
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Ιουν 2013, 00:28

Μόλις γύρισα από το σινεμά όπου είδα το Despicable Me 2. Ήταν φοβερό. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Πραγματικά να πάτε να το δείτε, σίγουρα το καλύτερο animation της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα που έχω δεί γενικώς.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 29 Ιουν 2013, 10:35

και ελεγα τι να δω το μεσημέρι,θα ξεκινήσω απο τοενα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 30 Ιουν 2013, 11:40

Εικόνα

Boobs...boobs....boobs...Selena....Boobs...boobs....boobs

Ποιότητα λέμε! :?