- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 22:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Να την δεις mariakoufou αξίζει.
Είδα το bang bang club που νομίζω δεν είχε και ιδιαίτερη προβολή(2010).Καλή ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα(Άπαρχαϊντ).

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Είδα το bang bang club που νομίζω δεν είχε και ιδιαίτερη προβολή(2010).Καλή ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα(Άπαρχαϊντ).
Yeah πολυ καλη ταινια.
Ειδα το The Call με τη Halle Berry, αρκετα καλο αν και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ το τελος
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
βλεπω το beowulf στο star,το οποιο ειναι ολο ψηφιακο γυρισμενο το 2007 και εχει παρα πολυ καλα εφε,σκεφτομουν ομως οτι αυτα τα γραφικα ή εφε τα εβλεπες και στα βιντεακια στις καινουργιες κονσολες...νομιχω cgi λεγονται....π.χ. dark sorcerer στο ps4... και αναρωτιομουν τελικα τι ειναι αυτο που προβαλλεται απο τις εταιρειες ως καινουργιο;μονο τα γραφικα του gameplay;τα τυπου cgi; και τα 2 μαζι; οτι οι κονσολες μπορουν τωρα να τα υποστηριξουν;
(σορυ αν ειναι ακυρο το θεμα αλλα δεν ηξερα που αλλου να το προσθεσω και το θεωρησα ανουσιο να φτιαξω καινουργιο θεμα μονο γι'αυτο)
(σορυ αν ειναι ακυρο το θεμα αλλα δεν ηξερα που αλλου να το προσθεσω και το θεωρησα ανουσιο να φτιαξω καινουργιο θεμα μονο γι'αυτο)
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Abraham Lincoln: Vampire Hunter.Και μόνο λόγω τις ονομασίας είχα επιφυλάξεις κι ας εμπλεκόταν ο μέγιστος Τιμ Μπάρτον.Τελικά η ταινία είναι μια χαρά!Αρκεί να μην την πάρει κάποιος στα σοβαρά.Και πως να το κάνει όταν στην ίδια πρόταση έχουμε τον Λίνκολν και τα βαμπίρ. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
nkav64 έγραψε:Μπαμπούλες πανεπιστημίου σήμερα το απόγευμα.![]()
Για όσους είχαν σκοπό να τη δουν αφήστε το καλύτερα.
Τόσο χάλια, ε?! H Pixar έχει αρχίσει να απογοητεύει με τα Sequels τελευταία για να μπορεί η Disney να πουλάει κουκλάκια και αυτοκινητάκια / αεροπλανάκια. Έχει αρχίσει να εγκαταλείπει την γνωστή της ποιότητα για χάριν της εμπορικότητας και αυτό κάνει κακό στο όνομα της. Ας ασχοληθεί η Disney Animation με το εμπορικό κομμάτι στην τελική και να αφήσει την Pixar στους πιο δημιουργικούς δρόμους που συνέχιζε να μας ταξιδεύει. Δεν φαντάζομαι να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει αλλά θέλω να δω μέχρι που θα το τραβήξουν. Στο Blu-Ray λοιπόν και αυτή, προς ενοικίαση.
Και επιτέλους Disney κυκλοφόρησε σε όλη την Ευρώπη της ταινίες του Studio Ghibli, enough is enough!
Τελευταία επεξεργασία από Havok-Alex και 23 Ιουν 2013, 03:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες