News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Maxus » 20 Ιουν 2013, 12:23

Eγω εχω μια απορια, το plus τι θα προσφερει στους πρωτους μηνες του ps4?
Oκ μετα απο 1-2 χρονια σιγουρα θα αξιζει μιας και θα δινει καποια games του ps4, αλλα στην αρχη που δεν θα υπαρχουν τοσα ps4 games και θα ειναι ολα καινουρια?
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 20 Ιουν 2013, 16:21

Maxus έγραψε:Eγω εχω μια απορια, το plus τι θα προσφερει στους πρωτους μηνες του ps4?
Oκ μετα απο 1-2 χρονια σιγουρα θα αξιζει μιας και θα δινει καποια games του ps4, αλλα στην αρχη που δεν θα υπαρχουν τοσα ps4 games και θα ειναι ολα καινουρια?

Maxus έχω ανοίξει θέμα Playstation Plus+, εκεί θα τα βλέπουμε όλα. Φαντάζομαι ότι στην αρχή οι Indies θα είναι το Άλφα και το Ωμέγα αλλά και η Gaikai θα παίξει τον ρόλο της!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 20 Ιουν 2013, 16:37

Havok-Alex έγραψε:
Maxus έγραψε:Eγω εχω μια απορια, το plus τι θα προσφερει στους πρωτους μηνες του ps4?

Maxus έχω ανοίξει θέμα Playstation Plus+, εκεί θα τα βλέπουμε όλα. Φαντάζομαι ότι στην αρχή οι Indies θα είναι το Άλφα και το Ωμέγα αλλά και η Gaikai θα παίξει τον ρόλο της!
Ναι όμως το Gaikai δεν θα είναι διαθέσιμο στο launch της κονσόλας (το 2014 ανακοινώθηκε για την Αμερική) οπότε για τα πρώτα 1-2 χρόνια μάλλον θα υπάρχει "ξηρασία" όσον αφορά τα free games και τα πλεονεκτήματα του Plus.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 20 Ιουν 2013, 20:21

xGodKilleRx έγραψε:
Havok-Alex έγραψε:

Ναι όμως το Gaikai δεν θα είναι διαθέσιμο στο launch της κονσόλας (το 2014 ανακοινώθηκε για την Αμερική) οπότε για τα πρώτα 1-2 χρόνια μάλλον θα υπάρχει "ξηρασία" όσον αφορά τα free games και τα πλεονεκτήματα του Plus.

Αυτό μένει να το δούμε, μιας και με την εξέλιξη του Playstation Plus+ τα τελευταία χρόνια δεν νομίζω να έχει την διάθεση να υποβαθμίσει την υπηρεσία. Από την άλλη μιλάμε για μια ενιαία συνδρομή για τρεις κονσόλες και όχι για κάθε μια ξεχωριστά, Αυτό από μόνο του είναι κέρδος.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό gamelover » 21 Ιουν 2013, 01:24

http://dailyfailcenter.com/54758

να γιατι ολοι πρεπει να παρουμε Ps4 :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 21 Ιουν 2013, 01:53

gamelover έγραψε:Εικόναhttp://dailyfailcenter.com/54758

να γιατι ολοι πρεπει να παρουμε Ps4 :mrgreen:

Πολύ Ενδιαφέρον!!!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 22 Ιουν 2013, 19:14

Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό gamelover » 22 Ιουν 2013, 21:18

Havok-Alex έγραψε:

Είσαι μέσα στο μυαλό μου!!!!

:lol:
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

God Of War: Redemption ο νέος τίτλος της Santa Monica?!

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 23 Ιουν 2013, 17:01

Εικόνα
Η εικόνα που διέρρευσε στο διαδίκτυο μαρτυράει την ύπαρξη μιας νέας προσθήκης στο σύμπαν του God of War με τίτλο God Of War: Redemption ο οποίος αναφέρεται ότι έρχεται στα Playstation 4 και PS Vita.

Γνωρίζουμε ότι η Santa Monica Studios έχει χωριστεί σε δύο ομάδες μετά το God Of War III,όπως έκανε η Naughty Dog για το Last of Us, κάτι που σημαίνει ότι περιμένουμε κάτι από αυτούς μέχρι και τον Μάρτιο του 2014.

Ένα νέο God Of War είναι πάντα καλοδεχούμενο αφού αποτελεί ορόσημο τόσο για την κατηγορία όσο και για την Sony. Απ αυτά που μας έχει συνηθίσει η Sony, αν ισχύει η εικόνα και η ανάπτυξη του τίτλου, το Cross-buy θεωρείται δεδομένο και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε και Cross-Play Co-op με τον αδερφό του τον Deimos. Εν αναμονή για περισσότερες πληροφορίες και πιθανή επιβεβαίωση από την Sony.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB