- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 20:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πώς να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Στα λέω γιατί είχαμε τα ίδια προβλήματα όταν δεν υπήρχε επίσημα Xbox Live στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τρόπος να ηρεμήσεις, θα σου σπάνε τα νεύρα.
Δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις μία pre-paid και να βάλεις μέσα 10-15 ευρώ και να την αλλάξεις από τα settings του λογαριασμού σου. Ίσως δουλέψει αυτό
Δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις μία pre-paid και να βάλεις μέσα 10-15 ευρώ και να την αλλάξεις από τα settings του λογαριασμού σου. Ίσως δουλέψει αυτό
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:Στα λέω γιατί είχαμε τα ίδια προβλήματα όταν δεν υπήρχε επίσημα Xbox Live στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τρόπος να ηρεμήσεις, θα σου σπάνε τα νεύρα.
Αμ δε! Το δοκιμασα εγώ!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
phampi έγραψε:Και να μπω σε ολη αυτη την ταλαιπωρια επειδη ετσι θελει η Microsoft? Οταν ειναι για παιρνουν τα χρηματα δεν τους πειραζει απο που ειναι ο λογαριασμος και για να σταματησουν τους πειραζει? Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο
Ξεκινω απο τα βασικα. Το συστημα της μη αυτοματοποιημενης απενεργοποιησης σαφως και ειναι αθλειο καθως σκοπευουν ειτε στην εφημερη τεμπελια μας ( ωχ μωρε ποιος παιρνει τηλ τωρα δεν πειραζει αστω) αλλα και στην αναγκη μας. Επισης απαντηση δεν νομιζω να λαβεις στο email σου καθως το μυνημα ειναι αυτοματοποιημενο. Απο εκει και περα οπως και αν ακουγεται γιαυτο ειναι και δικο σου "λαθος" καθως ειναι σαφες οτι το λαιβ δεν προσφερετε σε ολες τις χωρες. Απο εκει και περα το προβλημα με τον αριθμο εξυπηρετησης πελατων προκυπτει επειδη υπαρχει καποιος κωδικος που προφανως δεν λειτουργει απο υπεραστικο τηλεφωνημα. Δεν ξερω αν επικοινωνησεις με τον τηλεφωνικο φορεα κυπρου και του πεις το προβλημα σου μπορει να σου δωσει καποια πληροφορια πως να παρεις αυτο τον αριθμο (αν χρειαζεται κατι πριν).
Επισης, αν δεν μπορεσεις να κανεις κατι με το παραπανω υπαρχουν οι εξης λυσεις.(δεν δινουν ολες απολυτη λυση βεβαια)
1)Αν εχεις συγγενη/φιλο στην Ελλαδα που εμπιστευεσαι απολυτα (νομιζω δεν χρειαζοντε ολα τα στοιχεια της καρτας σου) θα μπορουσε ισως να παρει τηλ αυτος για εσενα και να κανει εκεινος την ακυρωση. Σιγουρα θελουν gamertag, ονομα του προσωπου που ανηκει η καρτα, τα 4 τελευταια ψηφια της, διευθυνση και τηλεφωνο. Επαναλαμβανω ομως καλυτερα να γινει απο ατομο που ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ... ΕΙΔΙΚΑ δε αν εισαι και κατω των 18
2)Προφανως μπορεις να ακυρωσεις την πληρωμη προς την MS απο την τραπεζα σου. Σε τετοια περιπτωση μπορει να χασεις την προσβαση στο λαιβ εξ'ολοκληρου και οχι μονο στο gold αλλα και στο silver.
3)Αν βαλεις pre-paid καρτα xbox (οχι γενικα οποιαδηποτε pre paid, συγκεκριμενη xbox live) αλλα τουλαχιστον 7-10 μερες πριν τραβηξουν χρηματα για την αυτοματη ανανεωση τοτε η καρτα σου δεν θα χρεωθει. Οταν ομως τελειωσει η προπληρωμενη καρτα σου θα τραβηξει ξανα απο την πιστωτικη σου. Θα μπορουσες να ακυρωσεις την πιστωτικη σου απο την τραπεζα σου και να ανανεωνεις συνεχως με προπληρωμενες (παιρνεις μια 12μηνη και εχεις το κεφαλι σου οκ η εστω τριμηνη και φροντιζεις να την ανεωνεις εγκαιρος) Σε περιπτωση ομως που δεν το κανεις και εκρεμμει χρεωση στην πιστωτικη σου ο λογαριασμος σου μπορει να εχει προβλημα. Συχνα γραφοντε σε ενα "ψηφιακο" τευτερι της MS και σου δινουν ενα διαστημα να τακτοποιησης την οφειλη σου.
Τελος οτι ειναι απο Κυπρο το παιδι δεν υπαρχει θεμα.. Εννοω μπορει να τους πει ημουνα φοιτητης στην Ελλαδα και τωρα πηγα ξανα Κυπρο. Θελω να πω οτι αν μιλησει με το support το ελληνικο καποιος και δωσει τα απαιτουμενα στοιχεια για ταυτοποιηση του προσωπου σαφως και θα γινει στοπ στην αυτοματη ανανεωση χωρις κανενα προβλημα.
-
Helloween81 - Δημοσιευσεις : 8
παιδιά το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα ακριβός!!!!! Δυστυχώς η λύση που αναφέρει ο Shepart (M.E. RULES!!!) δεν πιάνει τουλάχιστον για Ελλάδα!!
το νούμερο που λες ότι δεν πιάνει έβγαινε και σε μένα αλλά πρόσεξε δεν είναι ότι δεν υπάρχει αυτό το νούμερο αλλά ότι οι τηλεφωνικές του γραμμές έχουν κλείσει γιατί προφανώς σχόλασαν!
εγώ για να βγω άκρη πήρα γενικά την Microsoft Hellas μίλησα με έναν τυχαίο τηλεφωνητή και του είπα ότι δεν μπορώ να πιάσω γραμμή. Άφησα τα στοιχειά μου και με πήραν μετά από κάποιες μέρες! Βεβαία το κακό στην υπόθεση ήταν ότι ασχέτως που δεν είχα δώσει εγώ έγκριση να τραβηχτούν λεφτά από την κάρτα η Microsoft τα είχε δέσμευση με αποτέλεσμα ο μόνος τρόπος για να βγάλω το αυτόματο σύστημα ήταν να πληρώσω τον τρεχούμενο μήνα!
ου μπλέξεις με αυτά τα πράγματα!! Ένα απόγευμα τηλεφωνά και 7 έξτρα ευρώ από την τσέπη μου για κάτι που όπως φαίνετε στην Αμερική γίνεται με ένα κλικ!!!!
το νούμερο που λες ότι δεν πιάνει έβγαινε και σε μένα αλλά πρόσεξε δεν είναι ότι δεν υπάρχει αυτό το νούμερο αλλά ότι οι τηλεφωνικές του γραμμές έχουν κλείσει γιατί προφανώς σχόλασαν!
εγώ για να βγω άκρη πήρα γενικά την Microsoft Hellas μίλησα με έναν τυχαίο τηλεφωνητή και του είπα ότι δεν μπορώ να πιάσω γραμμή. Άφησα τα στοιχειά μου και με πήραν μετά από κάποιες μέρες! Βεβαία το κακό στην υπόθεση ήταν ότι ασχέτως που δεν είχα δώσει εγώ έγκριση να τραβηχτούν λεφτά από την κάρτα η Microsoft τα είχε δέσμευση με αποτέλεσμα ο μόνος τρόπος για να βγάλω το αυτόματο σύστημα ήταν να πληρώσω τον τρεχούμενο μήνα!
ου μπλέξεις με αυτά τα πράγματα!! Ένα απόγευμα τηλεφωνά και 7 έξτρα ευρώ από την τσέπη μου για κάτι που όπως φαίνετε στην Αμερική γίνεται με ένα κλικ!!!!
Are you gonna bark all day little doggie, or are you gonna bite?
-
Fitsou - Δημοσιευσεις : 27
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες