- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 00:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!
jmaster18 έγραψε:Shadowman έγραψε:Για μενα το SAW, δεν νομιζω να χρειαζεται ιδιαιτερες συστασεις..οταν προτοβγηκε(2004) ειχε παθει πλακα ο μισος πλανητης!!!
Δεν το εχω δει ποτε, ειναι τρομακτικο ή απλα αηδιαστικο?
Φιλε μου εισαι απο τους λιγους, τι λιγους, ελαχιστους που ασχολουντε με θριλερ και δεν το εχουν δει..αλλα μην ανχονεσαι παρτο και θα με θυμηθεις.. εχει αιμα πολυ, αλλα οσο περναει ο χρονος παιζει με την ψυχολογια και τα συναισθηματα σου..
-
Shadowman - Δημοσιευσεις : 113
Φιλε μου εχει μεινει στη ιστορια και απογειωσε σαν ηθοποιο τον Τζακ Νικολσον το"The Shining"(Η λαμση στα ελληνικα) του Στανλει Κουμπρικ..
Επισης αυτο το ισπανικο ¨Το Μυστικό στα Μάτια της¨ ειναι απιστευτα καλο..θα με θυμηθείς..
Υπαρχουν πολλα..δες αυτα και τα ξαναλεμε..
Επισης αυτο το ισπανικο ¨Το Μυστικό στα Μάτια της¨ ειναι απιστευτα καλο..θα με θυμηθείς..
-
Shadowman έγραψε:Φιλε μου εχει μεινει στη ιστορια και απογειωσε σαν ηθοποιο τον Τζακ Νικολσον το"The Shining"(Η λαμση στα ελληνικα) του Στανλει Κουμπρικ..
+1 για το Shining.
Shadowman έγραψε:Επισης αυτο το ισπανικο ¨Το Μυστικό στα Μάτια της¨ ειναι απιστευτα καλο..θα με θυμηθείς..
Αυτο ειναι το Secret In their eyes ή καποιο αλλο?
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
jmaster18 έγραψε:Shadowman έγραψε:Φιλε μου εχει μεινει στη ιστορια και απογειωσε σαν ηθοποιο τον Τζακ Νικολσον το"The Shining"(Η λαμση στα ελληνικα) του Στανλει Κουμπρικ..
+1 για το Shining.Shadowman έγραψε:Επισης αυτο το ισπανικο ¨Το Μυστικό στα Μάτια της¨ ειναι απιστευτα καλο..θα με θυμηθείς..
Αυτο ειναι το Secret In their eyes ή καποιο αλλο?
Αυτο ειναι.. το εχεις δει;
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες